Vajinada kuruluk

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.329
15.648
823
evlendiğimden beri bu sorunum var doğru düzgün ıslanamıyorum hiç bi zaman ama bu ilişkiye girmeme engel değildi bişeyler hissediyorum zevk alıyodum. ama 1 aydır falan sadece acı çekiyorum hiç bişey hissetmiyorum ilişkiye girmeyi istiyorum istekliyim ama yine böyle olcak diye hevesim kırılıyo yani istekliyim ama isteksizim 1 aydaki ilişki sayısı çok az öncesinde eşimden beklemezdim bende başlatırdım ilşikiyi ama şimdi istesem bile yanaşmıyorum acıcak diye engelliyorum kendimi eşim isterse oluyo bazen onu bile engelliyorum.
ön sevişmemiz kısa değil eşim anlayışlı konuşuyoruz bu sorunu benimle birlikte oda üzülüyo. neden böyle böyle oluyo herşeyi yapıyoruz ne yapmamız gerekiyosa onu yapalım diyo. dün akşam yine ilişkiden sonra ağladım benim birlikte eşimde tabi

merhaba öncelikle geçmiş olsun
ben evli değilim ama düğünüme az bir zaman kaldı.. doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? o kuruluk yapabiliryormuş
ve kayganlaştırıcı jeller mevcut onlardan kullanın, kullanan ve memnun olan bir çok kişi var
ve bence bir de doktora görünün bakalım başka bi nedeni mi varmış kuruluğun
dilerim bi an önce çözülür

hap kullanmıyorum kayganlaştırıcı kullanıyoruz bazen zaten

aynı sorun bendede var resmen ağlıyorum bebek yağını deniycem bende.inşallah işe yarar

istekli olduğun halde yine aynısı olcak diye istememek çok zor

bende de aynı sorun oldu doktor bana kaydırıcı önerdi. bebek yağını pek tavsiye etmem, yağ bazlı hiçbirşeyi tavsiye etmem. hangi marka kaydırıcı kullanırsan kullan ama su bazlı olsun bence, çünkü yağ vajina içerisinde kalıntı bırakıyor. ben joyglide medikal kayganlaştırıcı kullanıyorum, ben memnunum, istersen bir dene

ben konuyu 1.5 yıl önce açmışım şimdi böyle bi sorunum yok tavsiye vermeden önce açılıma zamanına baksan.
yeni üye olarak bütün mesajlarının cinsellik üzerine olması ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…