Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora göründünüzmü hiçBiraz açık olacak kusura bakmayın. Eskiden vajinamın giriş yeri daha küçük ve dar gözüküyordu eski dediğim 3 4 sene diyelim bugün farkına vardığım şey daha açık ve içi az da gözüküyor bunun sebebi ne olabilir bakireyim . Kilo alış olabilir mi kilo da 6 7 kilo
Kaç yaşındasın?Biraz açık olacak kusura bakmayın. Eskiden vajinamın giriş yeri daha küçük ve dar gözüküyordu eski dediğim 3 4 sene diyelim bugün farkına vardığım şey daha açık ve içi az da gözüküyor bunun sebebi ne olabilir bakireyim . Kilo alış olabilir mi kilo da 6 7 kilo
Hayır görünmedimDoktora göründünüzmü hiç
26Kaç yaşındasın?
Kilo almakla alakası olmaz bu durumunun. Başka bir sıkıntı var mı, ağrı sızı falan.
Hayır hiç yok bayadır kafama takılıyorKilo almakla alakası olmaz bu durumunun. Başka bir sıkıntı var mı, ağrı sızı falan.
Doktora görünebilirsin bakireyim demişsin bi sıkıntı olabilir yoksa bile muane olmuş olursun için rahat olur kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorumHayır görünmedim
Doktora gitmeye de çekiniyorum ya bişey çıkarsa diyecinsel hayatınız olsa normal diyeceğim de yok demişsiniz bu durum rahatsz ediyorsa muayene olmalısın
Birde nişanlıyım bişey çıkmasından korkuyorumDoktora görünebilirsin bakireyim demişsin bi sıkıntı olabilir yoksa bile muane olmuş olursun için rahat olur kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum
Cinsel hayatınız yoksa ve açılma var diyorsunz neyinden cekineceksnz belki de muhim bir durum vwr rahim agzi ile ilgili kas ile ilgili zaten bakire oldugunuzu soylerseniz ona gore muayene yapar doktor korkmayin bence derhal gidinDoktora gitmeye de çekiniyorum ya bişey çıkarsa diye
Korkma doktora mutlaka görün çekinicek bir durum yok sonuçta doktorlar sorunlarımız için varlar inşallah kötü bişey yoktur canımBirde nişanlıyım bişey çıkmasından korkuyorum
Gerçekten bu durum normal dışı mıKorkma doktora mutlaka görün çekinicek bir durum yok sonuçta doktorlar sorunlarımız için varlar inşallah kötü bişey yoktur canım
Olsa ondan olduğunu bilirim . Veya nasıl olursa bu olur sizce ?Acaba fazla yakınlaşmış olabilir misiniz sevişirken? Aklıma başka bir şey gelmedi açıkçasıDişilik
Nişanlısı kocası sevgilisi vs size sevişme esnasında dişiliğini Göster diyorsa bu ne demek ve ne yapılır nasıl gösterilir bana yardımcı olur musunuzwww.kadinlarkulubu.com
Bu durum normal dışı mıCinsel hayatınız yoksa ve açılma var diyorsunz neyinden cekineceksnz belki de muhim bir durum vwr rahim agzi ile ilgili kas ile ilgili zaten bakire oldugunuzu soylerseniz ona gore muayene yapar doktor korkmayin bence derhal gidin
Siz doktora görünün bence. Bunda çekinecek bir şey yok. Sağlık ihmale gelmez.Olsa ondan olduğunu bilirim . Veya nasıl olursa bu olur sizce ?
Ciddi mi diyorsunuzAynaya bakarken fazla açmışsınızdır bişey olmaz