vajina yokluğu

pinguuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
251
207
35
Merhaba arkadaşlar,
24 yaşındayım her ay düzenli adet oluyorum yalnız uzun adet görmemden dolayı doktora gittiğimde ultrason çeken doktor senin vajinan yok dedi.yalnız alttan muayene olmadım bekar olduğum için. İlk başlarda umursamadım peşine de düşmedm açıkçası. Yani böyle bir durumu olan var mı? Evlendikten sonra cinsel ilişkiye giremeyenler de böyle sorun olabiliyormus. Görüş ve yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık :-(

nasıl vajina yok adetin olduğun yer değil mi işte
ben anlamadım:KK43:

idrar la alakasız...idrar yeri farklı diğer yer farklı..adet çıkışında bir problem yosa..neden akıyor bu..dere yatağını düşünün..dere düzgün akıyorsa..demek ki bir dere yatağı vardır..bana pek inandırıcı gelmedi..başka doktora görün bence..

Vajinanın tam olarak ne manaya geldiğini bilirsek idrar çıkışını da kapsadığını bilebilirdik. Zira, konu sahibine rahmin yok denmemiş, vajinan yok denmiş. :KK51:

Vajinanın tam olarak ne manaya geldiğini bilirsek idrar çıkışını da kapsadığını bilebilirdik. Zira, konu sahibine rahmin yok denmemiş, vajinan yok denmiş. :KK51:
belki konu sahibi yanlış hatırlamıştır vajina nasıl olmaz ya
tövbe tövbe

belki konu sahibi yanlış hatırlamıştır vajina nasıl olmaz ya
tövbe tövbe
dahası, böyle talihsiz bir cümle kurmamak için doktor olmaya gerek yok diye düşünüyorum. sizin dediğiniz de bir alternatif tabii.. neden olmasın :110:

idrar çıkışını kapsamaz, yıllarca anatomi dersi aldım :KK52:

ayrıca rahmin olmadığı ya da vajinası olmayan, değişik değişik sendromlar var
konu sahibine bunlardan biri denmiş olabilir, doktorun dediğinin yanında konu sahibinin ne anladığı ve nasıl aktardığı da önemli

adet olduğunuza göre olmaması imkansız. ya siz doktoru yanlış anladınız ya da o gerçek doktor değil

konuya ve konu sahibine cevap yazın. bnm yaptığım gibi. vajina konusuna da biraz daha göz atın. konu başlığı maksadını aşıyor sayenizde.

nasıl amacınız ne??
yazdığınızı düzeltiyorum, daha açıklayıcı olarak, anlaşılmıyor mu?
konuya ve konu sahibine cevap yazın. bnm yaptığım gibi. vajina konusuna da biraz daha göz atın. konu başlığı maksadını aşıyor sayenizde.

ne alakası var?
yanlış bilgi veriyorsunuz insanlara
bir doktor olarak ben de düzeltiyorum insanlar da yanlış öğrenmesin diye.
hayır başkaları da yazmış ama bana neden bu agresiflik anlamadım, neyse.

X