Allah şifa versin hepimize 2010 yılında evlilik sonrası başladı benim ataklarım hatta adet ağrısı bilmezdim o zamana kadar sonrası hep bi ağrılı geçti,2019 da boşandım ve beş yıl yalnız yaşadım bu süre zarfında hiç rahatsızlanmadım ,rahatsızlık bir yana dursun baş ağrılarım mide bulantım enfeksiyon çok şükür geçmişti,evlilik boyunca her ay istisnasız her ay acillik olurdum kanamalı da oluyordu kimi zaman psikolojik olarak çok çökmüş durumdaydım ,sürekli doktora gitmeler ilaçlar ,test yaptırmama rağmen sonuçların temiz çıkması doktorların birşeyin yok demesi hayli yıpratıcı bi süreçti ki Ankara araştırmada bundan dolayı bi doktorla kavga etmiştim,evet streste inanılmaz etkiliyor,soğukta bu durumu tetikleyen bi faktör ve tabi ki hassas bi bölge olduğu için özenli ve temiz bakılması gereken bi kısım kendi bedenimizde,şuan yeni bir evlilik yaptım üçüncü ayımızdayız ,balayını nerdeyse sadece su ile beslenerek geçirdim çünki doktorlar devamlı su tüketmemi söyledi her defasında ,idrara devamlı çıktıkça içlerinin temizlendiğini dile getirmişlerdi ki bende uzun bi süre öyle yapmıştım çoğu zamanda yatıştırıyordu,doktor hastane ve ilaçtan hoşlanmadığım için bende çok diretmiştim hastaneye gitmemek adına suyla veya kekik suyuyla yatıştırıyordum ,bu arada kekik suyu vücutta ki enfeksiyonu temizlediği için içiyordum ve alışkanlık haline gelmişti,artık tatilin keyfini tam olarak çıkaramadığım için İstanbul'da acile gittim ,çok ama çok kısa bi şekilde derdimi anlattım doktora hem nasıl olsa doğru düzgün bir çözümü yok diye hem de yorulmuşim sanırım ,yıllar sonra aynı şeyi tekrar yaşıyo olmakta zoruma gitti açıkçası,kısa ve öz bahsettim doktora ,hani bir test muayene herhangi bişiy bekledim ama direk ilaç yazdı doktor,çok şaşırdım ilk kez böyle bu durumla karşılaştım neyse ilaç yazdı aldım ilaçları kullandım düzenli bi şekilde,o ilaçlardan sonra daha bu hafta içinde rahatsızlık yaşadım yani ilaç iyi gelmişti kendi içimde bunun mutluliğunu çok yaşadım,şuan dördüncü günüm cipro sef kullanıyorum ara ara özellikle lavaboya çıktıktan sonra yanma oluyor dediğiniz giibi iç kısmı sanki yara olmuşta o yaraya tuz basılıyormuş gibi,geçmesi bekliyorum bi çare, sebebini biliyorum,bir daha kolay kolay rahatsızlanmıycama inanıyor ve umut ediyorum,bu arada ben bundan dolayı ameliyat ta oldum yara vardı onu da yaktırdım parça filan alındı çok çare etmedi,kusura bakmayın hayli uzattım,sadece benim sanıyordum bunu yaşayan