vajina ve bölgesindeki ilişki sonrası şişlik ve balon oluşumu

E

EU1

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar uzun süredir aynı durumu yaşıyorum forumu karıştırıyorum ama uygun durumu bulamadım belki sizlerden bilen vardır. Durum şöyle ; ilişki sonrasında vajınamın ust bölgesı de dahil olmak üzere girişiyle arasında boylu boyunda minik baloncuklar oluşuyor alt kısımda da yıne balon oluşuyor içi su dolu oluyor ve ilişkiden bır kaç saat sonra kendiliğinden iniyor, balonun buyuklugu tırnak büyüklüğünde yani her sefer 3 tane balon oluşuyor diyebilirim bazen farklı bölgelerde, kondomla korunuyoruz bundan mı net bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

condom'un kremı dokunuyor olabılır yawrııım. dr gözuk ıstersen ALLAH korusun dost acı söyler ben şu rahım agzı kanserınden acayıp tırsıyorum. onun bır ıgnesı varmış bu ay olucam 260 tl miş. ama bu kanser turune kesınlıkle yakalanmıyormuşsun bı daha. en azından bırınden kurtuluruz. senın için demıyorum ama dıkkat etmek lazım belırtılere falan.

Kondoma alerjiniz olabilir ya da bir tür mantar enfeksiyonu olabilir. Bir doktora görünün. Enfeksiyon olmasa bile tahriş nedeniyle zamanla enfeksiyon oluşabilir. Basit ama ihmale gelmez. Kolayva tedavi ederler. Ya da alerji ise onu anlarsınız en azından alerjiye neden olan durumu kaldırırsınız ortadan.
Geçmiş olsun.

kızlar tesekkurler öncelıkle, bende mantar vardı gecen sene en son baktırdım simir testı mı ne yaptırdım su aldılar bıraz kendı kendıne olusan mantar varmıs akıntı yapıyormus krem sürdüm falan gectı akıntım yok gıbı,
bazen bu su şeyı patlayınca kanıyor orası yırtık gıbı kalıyor ay dıyorum resmen su balonu patlamıs da bır de derısı sulu kalmıs sonra geçiyor, gecen sene ılk beraberlıgımde 15 gun kadar sürdü ve kondom kullanmıyorduk onda bır sey olmuyordu sanırım bukondomdan dolayı alerjım olabılır,
zamanla tahrişten enfeksıyon olabılır demıssınız olabılır şişlik oluyor cunku hele son olan üst kısımda sankı mıkrop kapmıs gıbı şiştı. kontrole gıtmeden bır daha beraber olmam olmazsa ya da kondomkullandırmam, cunku hos bır durum degıl bu karşılastıgım.

Geçmiş olsun cnm umarım önemli bişi deildir buyrunnnnnnnnn

kolonyacım bi doktora görünmende fayda var bitanem geçmişler olsunnn a.s.

eğer ilişkiden sonra olup bir müddet sonra geçiyorise,büyük ihtimalle prezarvatif,e karşı allerji olabilir çünki belirtiler onu gösteriyor......

Aman annem sen gene dr gorun ___kızlar ılıskılerde lutwen korunun _ bu arada asının fıyatı rahım kanserıne karsı 180 mılyon sole oluo normalde cervılax 2 wıruse karsı koruyo gardesıl 4 wuruse karsı koruyo ama ama ılıskı hıc baslamadısanız gardesıl olun hpw ılk asamaı olan sıgıller 6 11 oluo sıgıl oldusa cervılax 11 16 turunden bı ayrı asısı war onu oluosz bu arada dewlet hastanelerı asıyı toplu aldı ıcın hastanede olun asıyı lutwen ezacı dıl dr yapsın

canım valla ilk defa duyuyorum bunu bi dr a git istersen pek normal değil gibi :KK43:

condom'un kremı dokunuyor olabılır yawrııım. dr gözuk ıstersen ALLAH korusun dost acı söyler ben şu rahım agzı kanserınden acayıp tırsıyorum. onun bır ıgnesı varmış bu ay olucam 260 tl miş. ama bu kanser turune kesınlıkle yakalanmıyormuşsun bı daha. en azından bırınden kurtuluruz. senın için demıyorum ama dıkkat etmek lazım belırtılere falan.

canım yaaa bende arastırdım hıç cınsel deneyım yasamamıs olmak gerekıyormus dr oyle dedı rahım agzı kanseri asısı için pekı senın yaptıracagın baska bırsey mı

nası ılıskı yasamıcam
yasamadan nası bılcektım kı
öle olur mu ?

of kızlar ya wala, bılemıom gecen sene baska erkek arkadasım vardı korunmuyoduk hap kullanıyordum zaten görünen hıc bır hastalık bulasmadı ondan bana.
bu sene de bu farklı sevgılımle korunurken kondom kullanıyoruz o yapıo olabılır belkı ya lanet bısey balon gıbı kondom zaten sevmıorm seyım de balon gıbı şişiyor mirmirmirmir

Aman annem sen gene dr gorun ___kızlar ılıskılerde lutwen korunun _ bu arada asının fıyatı rahım kanserıne karsı 180 mılyon sole oluo normalde cervılax 2 wıruse karsı koruyo gardesıl 4 wuruse karsı koruyo ama ama ılıskı hıc baslamadısanız gardesıl olun hpw ılk asamaı olan sıgıller 6 11 oluo sıgıl oldusa cervılax 11 16 turunden bı ayrı asısı war onu oluosz bu arada dewlet hastanelerı asıyı toplu aldı ıcın hastanede olun asıyı lutwen ezacı dıl dr yapsın

siğil de degıl aslında yani siğil seklınde degıl en azından -tatlicadiarzu-

nası ılıskı yasamıcam
yasamadan nası bılcektım kı
öle olur mu ?

of kızlar ya wala, bılemıom gecen sene baska erkek arkadasım vardı korunmuyoduk hap kullanıyordum zaten görünen hıc bır hastalık bulasmadı ondan bana.
bu sene de bu farklı sevgılımle korunurken kondom kullanıyoruz o yapıo olabılır belkı ya lanet bısey balon gıbı kondom zaten sevmıorm seyım de balon gıbı şişiyor mirmirmirmir

e yine hap kullan o zaman...ama sana bi tavsiye ne kadar ciddiye alırısn bilmem ama canım önce evlilik demelisin çünkü giden her erkek senden bi şeyler alır.,ruhun yıpranır,çünkü kadınsın..bu şekilde sevgilin degiştikçe hastalık kapma ihtimalin de artar..sevgilin baskasıyla da yatabilir ve korunmazsa sana da gecer... neyse geçmiş olsun..

kızma canım haksızmıyım sence şaşırmaktasengözlerimebaksanab ama konuyu merakla takip ediyorum bakalım daha ne çıkacak:kahve:

kızma canım haksızmıyım sence şaşırmaktasengözlerimebaksanab ama konuyu merakla takip ediyorum bakalım daha ne çıkacak:kahve:

ne çıkmıs kı allalalaaah !!
dedıkodu kumkuması kesıldın basıma, konu hastalıkla ılgılı ilgilenmıyorsan bos ifadeler yapmana gerek yok :kızgın: gelmıs burada dalganı gecıyorsun.

ne çıkmıs kı allalalaaah !!
dedıkodu kumkuması kesıldın basıma, konu hastalıkla ılgılı ilgilenmıyorsan bos ifadeler yapmana gerek yok :kızgın: gelmıs burada dalganı gecıyorsun.

dalga geçmiyorum üzülüyorum sadecebenneyaptımki

Konu sağlık arkadaşlar. Üzerinde yorum yapılabilecek bir soru sormamış arkadaş hatta bahsini bile açmamış. Profilden çıkarım yapıp konu içeriği ile karşılaştırıp yorum yapmayalım. Konuyu dağıtmayın lütfen.
Doktora gidince bizi haberdar et konu sahibi arkadaşım. Bilmediğimiz birşey daha öğrenmiş olalım. Hiç akıntın mı var mı peki? Kokusuz ya da kokulu?

Son düzenleme:
Konu sağlık arkadaşlar. Üzerinde yorum yapılabilecek bir soru sormamış arkadaş hatta bahsini bile açmamış. Profilden çıkarım yapıp konu içeriği ile karşılaştırıp yorum yapmayalım. Konuyu dağıtmayın lütfen.
Doktora gidince bizi haberdar et konu sahibi arkadaşım. Bilmediğimiz birşey daha öğrenmiş olalım. Hiç akıntın mı var mı peki? Kokusuz ya da kokulu?

akıntım da oldu tatlım evet oluyor ve normalde akıntım neredeyse sıfırlanmıstı mantarımı tedavı ettırdım dıye gecmıstı ama artık sadece beraberlıkten sonra akıntı oluyor o balonlar falan tamamen gecınce akıntı da gecıyor -tatlicadiarzu-
ama sonra yıne beraberlıkle yıne baloncuk ve de sonra akıntı oluyor vereliniortak
hıc bılmıyorum ya hos bısey degıl yaw mirmirmirmir

X