Vajina uzerinde iltihap :(

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Merhaba kızlar.
Direk konuya giriş yapıyorum..
Benim vajinamın üzerinde genelde küçük küçük sivilceler çıkar fakat bir kaç gündür bir yerde boyle sivilce gibi ama dokunduğumda içerisinde iltihap hissi veren bir şey var sıkmaya çalıştım fakat sikamadim gelmiyo çünkü bır seyler boyle bir kaç kere daha olmuştu ama bu sefer huzursuz etmeye başladı ayni sıkıntıyı çekenler yardımcı olabilir mi

Eğer kocana asi oluyosan zıtlaşıyosan ters cevap veriyosan bu tip hastalıklara ducar olursun.bu tip piskolojile genelde isminde S,Z,D,L harfi olanlarda çok görülmektedir

Adım Özge buyrun.

Mali açıdan başarılı olmak konforlu ve mureffeh bir hayatı arzulayan birisin. çocuktan yan kısmetin az paradan yana çoktur. Kolay para kazanmak isteyen takıntılı biraz kibirili ve mükemmeliyetçi birisin .Ani sinir nöbetlerin yüzünden bazen sevdiklerine çok kırıcı olabilirsin.Kolayca nazara gelen bir yapın var. nazara geldiğinde şu alametler sende görülmesi muhtemeldir.

1. Mide ağrıları
  2. Baş ağırları
  3. İçine kapanma
  4. Düzensiz adet
  5. derisel problemler
Bela ve musibeti kendine çeken bir tarafın var. sevgi senin en zayıf yönündür "seviyorum kelimesini karşı cinsten duydunmu akli melekelerin zaafa uğrar.hayatındaki güven arayışı yüzünden erkeklerden epey çekersin . içe dönük bir tarafın var.İnatçı ve dikkafalı olmana rağmen çok yaratıcı fikirlerin vardır.Kaderin dilinin altında düğümlüdür

Hastalıkların :

1. Migren /sinuzit
  2. Fıtık (Buna bağlı olarak PCOS/miyom/Mantar)
  3. Siyatik
  4. Topuk dikeni
  5. Böbrekleri etkileyen sıvı fonksiyon bozuklukları

Özetlerin böyle detaylı analiz 4-6 sayfa sürer bunun için anne ismi ve doğum tarihleri gerekir

Son düzenleme:

canım bak benim de sorunum oluyor ozellikle ağda kullandığım vakit aynı sorunu yasiyorum üstelik acisida cabasi.
derim çok hassas hemen üst bolgelerde kanamada oluyor.
ya çıban çıkmıştır yada büyük bir sivilcedir olgunlasmasi gerekir .
ama dersen ki içim rahat etmez doktora gösterebilirsiniz

Sir kullanıyorum sanırım ondan oluyor diye düşünmeye başladım cibansa kotu mu olur .s

Zaten biraz indi gibi diğer günlere nazaran teşekkür ederim :)

rica ederim birtanem cildin hassas demekki benim gibi bende ağda yaptığımda o akşam çok kötü oluyorum sonra düzeliyor ama sivilceler çıkıyor ve acıyor.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…