arkadaş dalgamı geçiyorsun tarih öncesinde mi yaşıyorsun.bu ne yaEğer kocana asi oluyosan zıtlaşıyosan ters cevap veriyosan bu tip hastalıklara ducar olursun.bu tip piskolojile genelde isminde S,Z,D,L harfi olanlarda çok görülmektedir
Ben sana piskolojik ve ilmi bi analiz yapıyorum sen ise kavag ediyorsun çok ilginçarkadaş dalgamı geçiyorsun tarih öncesinde mi yaşıyorsun.bu ne ya
Eğer kocana asi oluyosan zıtlaşıyosan ters cevap veriyosan bu tip hastalıklara ducar olursun.bu tip piskolojile genelde isminde S,Z,D,L harfi olanlarda çok görülmektedir
öyle deme arkadaş psikolojik ve ilmi açıklama yaptı?!Yok artık ya bu kadarınada pes.
ya o kadar şaşıracağına ismini ver senin kileride sayayım bakalım ne oluyorYok artık ya bu kadarınada pes.
ya o kadar şaşıracağına ismini ver senin kileride sayayım bakalım ne oluyor
Eğer kocana asi oluyosan zıtlaşıyosan ters cevap veriyosan bu tip hastalıklara ducar olursun.bu tip piskolojile genelde isminde S,Z,D,L harfi olanlarda çok görülmektedir
Adım Özge buyrun.
Merhaba kızlar.
Direk konuya giriş yapıyorum..
Benim vajinamın üzerinde genelde küçük küçük sivilceler çıkar fakat bir kaç gündür bir yerde boyle sivilce gibi ama dokunduğumda içerisinde iltihap hissi veren bir şey var sıkmaya çalıştım fakat sikamadim gelmiyo çünkü bır seyler boyle bir kaç kere daha olmuştu ama bu sefer huzursuz etmeye başladı ayni sıkıntıyı çekenler yardımcı olabilir mi
Canım evli değilim.Eğer kocana asi oluyosan zıtlaşıyosan ters cevap veriyosan bu tip hastalıklara ducar olursun.bu tip piskolojile genelde isminde S,Z,D,L harfi olanlarda çok görülmektedir
Sir kullanıyorum sanırım ondan oluyor diye düşünmeye başladımcanım bak benim de sorunum oluyor ozellikle ağda kullandığım vakit aynı sorunu yasiyorum üstelik acisida cabasi.
derim çok hassas hemen üst bolgelerde kanamada oluyor.
ya çıban çıkmıştır yada büyük bir sivilcedir olgunlasmasi gerekir .
ama dersen ki içim rahat etmez doktora gösterebilirsiniz
Canım evli değilim.
Sir kullanıyorum sanırım ondan oluyor diye düşünmeye başladımcibansa kotu mu olur .s
Allaha şükür hic biri yok teşekkürler.evli değilsen arakdaşların dediği ağda da olabilir ve ya şu piskolojilerin varsa
- Kendini kabullenememe.
- Kendinden hoşlanmama.
- Çirkinliği gizleme
- Küçük öfke patlamaları
Zaten biraz indi gibi diğer günlere nazaran teşekkür ederim :)2 gün güne geçer tatlım birkama ama :)
Zaten biraz indi gibi diğer günlere nazaran teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?