• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşım belki de kızlık zarın öndedir ve yapısı kalındır. Tanıdığımız anlatmıştı ; bir türlü ilişkiye giremiyorlarmış doktor zarın kalın olması nedeniyle ilişkinin olmadığını söylemiş ve eşinin izniyle doktor ufak bir müdehalede bulunmuş ve ondan sonra herşey normale dönmüş. Belki senin de böyle bir problemin vardır . Vajinusmus ; kasılmayla bilinç altında gerçekleşen korkuyla alakalı bir durum değil mi ve sen bunlardan bahsetmemişsin !! Biliyor musun Tam 7 çeşit kızlık zarı var..

aynı sorunu bende yaşadım hayatım evlendikten sonra neolursa olsun bi türlü ilşkiye giremedik vajinismus diye baya bi korkmuştum sonra bi arkadaşım(allah razı olsun)ondan bi krem adı verdi ANESTOL diye acaip bişeydi ilişkiye girmeden önce sürüyosun ve yemin ederim hiç bişey hissetmiyosun uyuşturuyo 1ay falan kullandım sonra zaten alışıyosun bıraktım ve 2senelik evliyim hiç bi zararını da görmedim tavsiye ederim :içelim:

canım anestolu tam olarak nasıl kullandın
mesela ne kadar sürüyosun nasıl sürüyosun,bekletiyo musun vs vs

slm arkdaşlar ssk ya da sağlık ocakları şu anestolu veriyorlar ya da öneriyorlar ama özel dr a gittiğinde emla yı öneriyorlar hatta kızlık zarı dikiminde bile emlayı kullanıyorlar.........sonuçta ha anestol ha emlaa hiç farketmezzzzzzzzzz sadece uyuşuturuyor ama acıyı hissetmek istedikten sonra onlarla da hissediyorsun .......beyinde bitiyor her şey......acı falan olacak diye tüm bu sıkıntılarrr .....yok acı yaa sadece hafif bi sızı tamamdır........ama ne yalan diyim kasınca sıkınca kendini acıo iştee her şey beyindeeeeeeeeeeee ve ,isteyeceksininiz

canım anestolu tam olarak nasıl kullandın
mesela ne kadar sürüyosun nasıl sürüyosun,bekletiyo musun vs vs

ilişkiye girmeden 1dk önce faln sürüyosun zaten hemen kendini hissettiryo hiç bisey anlamıyosun uyuşturuyo canım ne kadar sürüldügüne gelınce e işte nasıl anlatayım bılmem kı :utangac: az bişey sık parmağına sür yani kendi istegine göre kaydirigubbakcemile3

biz bile bunun vajinusmus olduğunu anlayorsak doktorunun hiç bir şey dememesi ne kadar ilginç...
herşey normal deyip baştan savmak bu resmen..
ben daha uzman bir doktora başvurmanı öneririm sana...

merabalar ben 7aylık evlıyım ve hala ılıskıye gıremıyorum
okadar denemelere ragmen giremıyoruz doktora gıttık doktor bana vajına delıgının büyüklügü normal gorunuyo dedi denemeye devam dedi
ama hala olmuyor kendımı sıkıyorum desem tamam ama oda yok giriste problem yasıyoruz 1cm bile girmiyor
yasayan varmı bu durumu sızden yardım beklıyorum ne yapabılırız yeterınce esnetıyoruz ama yıne olmuyor..
son carem doktora gıdıp girişi kestirip büyütmekmı:(:1no2:

Ben evli değilim fakat aklın yolu birdir. Bence sorun delikle ya da onu büyütmekle alakalı değil. Vajinismus mu biilmiyorum ama ıslaklık problemi ya da ne biliym irrite olma gibi bişi olabilir,kendiniz de farketmiyor olabilirsiniz diye düşünüyorum.

İnşallah rahatlarsınız

bu kesinlikle vajinusmus
kendini kasarsan giriş komple kapanır
tamamen kendini kasmanla alakalı canım yapacağın tek şey psikoloğa gitmek

vaginismus.jpg

Back