- Konu Sahibi saziye19
işte oyüzden fiyatını hatılıyorum okadar net bi şekildekaydirigubbakcemile3 hatta hatırlıyoruz:asigim:hehhehe allam 1 ytl nelere kadiirmiş diyesi gelir insanın kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte oyüzden fiyatını hatılıyorum okadar net bi şekildekaydirigubbakcemile3 hatta hatırlıyoruz:asigim:hehhehe allam 1 ytl nelere kadiirmiş diyesi gelir insanın kaydirigubbakcemile3
aynı sorunu bende yaşadım hayatım evlendikten sonra neolursa olsun bi türlü ilşkiye giremedik vajinismus diye baya bi korkmuştum sonra bi arkadaşım(allah razı olsun)ondan bi krem adı verdi ANESTOL diye acaip bişeydi ilişkiye girmeden önce sürüyosun ve yemin ederim hiç bişey hissetmiyosun uyuşturuyo 1ay falan kullandım sonra zaten alışıyosun bıraktım ve 2senelik evliyim hiç bi zararını da görmedim tavsiye ederim :içelim:
canım anestolu tam olarak nasıl kullandın
mesela ne kadar sürüyosun nasıl sürüyosun,bekletiyo musun vs vs
merabalar ben 7aylık evlıyım ve hala ılıskıye gıremıyorum
okadar denemelere ragmen giremıyoruz doktora gıttık doktor bana vajına delıgının büyüklügü normal gorunuyo dedi denemeye devam dedi
ama hala olmuyor kendımı sıkıyorum desem tamam ama oda yok giriste problem yasıyoruz 1cm bile girmiyor
yasayan varmı bu durumu sızden yardım beklıyorum ne yapabılırız yeterınce esnetıyoruz ama yıne olmuyor..
son carem doktora gıdıp girişi kestirip büyütmekmı:1no2: