C
cuter
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cuter
-
:1shok: canım belkide o yuzden mantar oldun ...
nası yıkamıyorsun yaaa ben asla rahat edemem yıkanmaz olurmu ?
yani sonucta idrar ya pislik silmeyle gecermi :S
duru suyla yıkaman lazım taharettir bu ve bunu yapman lazım :sinifsinif:
yıkamassan çamasırında kokar şeinde tabe :sinifsinif:
abdest de kabul olmazlmaz:
bundan sonra yıka bence ... :1ninca:
geçmiş olsun canım.karbonatla yıkamanı tavsiye ediyorum
merhaba arkadaşım, bende de evlenmeden önce öylebir sorun vardı?mantardan kaynaklanan kötü bir koku vardı.daha sonra sarımtrak bir akıntı oluştu. doktor doktor dolaştım. en son doktora gittiğimde, pamuklu iç çamaşırı kullan dedi,kesinlikle günlük ped kullanma dedi (pamuklularda dahil),taharet alırken yada banyo yaparken kesinlikle içine su kaçırma dedi...çünkü ph dengesi bozulur dedi..antibiyotik verdi..benimkisininde geçmesi 2 ayı buldu. bunun nedeni de daha önce paılan tedavilerin yanlış olduğu için mantarın bir türlü yok olmadığını söyledi.böyle olunca tedavi süresi uzarmış...ayrıca vajina temizleyicilerle de çok sık yıkama haftada 3 kez yeterli...
yok öyle alternatif tıp falan denemedim.ancak bol bol su ve meyve suyu içtim.mantar hastalığının tedavisi gereçkten çok zor...seni çok iyi anlıyorum, umarım kısa sürede geçer arkadaşım...
ya siz bursada oturuyomuşsunuz ben ankaradayım iyi doktor bulamadım:S özel tıp merkezlerine gidiyorum sonuç 0meyve suyu derken,%100 olanlar yani elma ve portakal suyu..bol sıvı alınması vücudun temizlenmesini sağlarmış.valla bende tam bilmiyorum ama en son gittiğim doktorun yalancısıyım :) ama ben ne derse yaptım ve o doktorun dediklerini yaptıktan sonra kurtulabildim...
evet ben burada oturuyorum ama bu sorunu istanbulda okurken yaşamıştım ve bende özel hastahanelere gittim, hiçbiri işe yaramadı en son kartal eğitim ve araştırma hastanesinde bir kadın doğumcuya gitmiştim, neyse ki doktorum süperdi beni bu dertten kurtardı.bence ankarada da eğitim ve araştırma hastanesi varsa oradaki kadın doğumcuya da bir görün derim...çünkü eğitim ve araştırma olunca tüm yenilikleri takip edebiliyorlar
ALLAH razı olsun abla türkiye de mi sorun hastane de mi doktor da mı ben de mi ben de anlamadım:S fransa nasıl bu konnuda:enbuyukkk:Ah mantari nasil tedavi efilemiyorya turkiye gibi yerde hic basima gelmedigi icin yardim edemicem guzelim Allah acil sifalar versin
devlet hastaneleri öyle gerçekten...orada bir tanıdığın falan yoksa randevularçok geç veriliyor,sonuçlar geç alınıyor..benim tanıdık vardı orada çalışan o yardımcı olmuştu bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?