Vajina kokusu acil bakn ltfen kzlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yıkıyorum hatta çok yıkıyorum şu aralar ama fayda etmiyo yıkınınca bile koku oluyo pis bi koku..ne yapmam lazım ot falan

geçmiş olsun canım.karbonatla yıkamanı tavsiye ediyorum

geçmiş olsun canım.karbonatla yıkamanı tavsiye ediyorum

nasıl yıkamam lazım karbonatla ölçeği ne kadar su yu falan sıcak mı olcak detaylı bilgi yazarsanız memnun olurum

merhaba arkadaşım, bende de evlenmeden önce öylebir sorun vardı?mantardan kaynaklanan kötü bir koku vardı.daha sonra sarımtrak bir akıntı oluştu. doktor doktor dolaştım. en son doktora gittiğimde, pamuklu iç çamaşırı kullan dedi,kesinlikle günlük ped kullanma dedi (pamuklularda dahil),taharet alırken yada banyo yaparken kesinlikle içine su kaçırma dedi...çünkü ph dengesi bozulur dedi..antibiyotik verdi..benimkisininde geçmesi 2 ayı buldu. bunun nedeni de daha önce paılan tedavilerin yanlış olduğu için mantarın bir türlü yok olmadığını söyledi.böyle olunca tedavi süresi uzarmış...ayrıca vajina temizleyicilerle de çok sık yıkama haftada 3 kez yeterli...

aynen böyleyimmmmmmmmm hislerimin tercümnanı olmuşsunuzzzz ama ilaç beni tedavi etmiyo nitekim ve alternatif tıp düşünüyorum arık otmuş şuymuş buymuş hiç denediğiniz oldu mu

yok öyle alternatif tıp falan denemedim.ancak bol bol su ve meyve suyu içtim.mantar hastalığının tedavisi gereçkten çok zor...seni çok iyi anlıyorum, umarım kısa sürede geçer arkadaşım...

yok öyle alternatif tıp falan denemedim.ancak bol bol su ve meyve suyu içtim.mantar hastalığının tedavisi gereçkten çok zor...seni çok iyi anlıyorum, umarım kısa sürede geçer arkadaşım...

suyun ne yararı var bu konuda ? orası hasta artık su tek başına ne yapacak ki ayrıca meyvesuyu çinceki şeyler asitler kaşıntıtyı artırıyo diye duydum

meyve suyu derken,%100 olanlar yani elma ve portakal suyu..bol sıvı alınması vücudun temizlenmesini sağlarmış.valla bende tam bilmiyorum ama en son gittiğim doktorun yalancısıyım :) ama ben ne derse yaptım ve o doktorun dediklerini yaptıktan sonra kurtulabildim...

ya siz bursada oturuyomuşsunuz ben ankaradayım iyi doktor bulamadım:S özel tıp merkezlerine gidiyorum sonuç 0

evet ben burada oturuyorum ama bu sorunu istanbulda okurken yaşamıştım ve bende özel hastahanelere gittim, hiçbiri işe yaramadı en son kartal eğitim ve araştırma hastanesinde bir kadın doğumcuya gitmiştim, neyse ki doktorum süperdi beni bu dertten kurtardı.bence ankarada da eğitim ve araştırma hastanesi varsa oradaki kadın doğumcuya da bir görün derim...çünkü eğitim ve araştırma olunca tüm yenilikleri takip edebiliyorlar

Ah mantari nasil tedavi efilemiyorya turkiye gibi yerde hic basima gelmedigi icin yardim edemicem guzelim Allah acil sifalar versin

devlet hasatnaleri bakmıyolar ilgilenmiyolar pis sıraları da beklemmek cabası ankarada hacettepe var 5 ay sonraay randevu verir numune sırası çok ibni sinaya gitmedim 5 6 tane daha var ama ben bilmiyorum uzak bize

Ah mantari nasil tedavi efilemiyorya turkiye gibi yerde hic basima gelmedigi icin yardim edemicem guzelim Allah acil sifalar versin
ALLAH razı olsun abla türkiye de mi sorun hastane de mi doktor da mı ben de mi ben de anlamadım:S fransa nasıl bu konnuda:enbuyukkk:

devlet hastaneleri öyle gerçekten...orada bir tanıdığın falan yoksa randevularçok geç veriliyor,sonuçlar geç alınıyor..benim tanıdık vardı orada çalışan o yardımcı olmuştu bana da

devlet hastaneleri öyle gerçekten...orada bir tanıdığın falan yoksa randevularçok geç veriliyor,sonuçlar geç alınıyor..benim tanıdık vardı orada çalışan o yardımcı olmuştu bana da

yok abla nerden olsun kendi halinde sıradan bi öğrenciyimkaydirigubbakcemile2

canım bende aynı sorundan muzdaribim

dr.a gittim mantar enfeksiyonu varmış,birde yara var dedi

makattan kullanmak için bi tane fitil verdi

ilaç kullanıyorum şimdi

aylık hastalığın bitince gel yarayı yakalım dedi

sendede böyle bi sorun varmı acaba

yara falan

mantar bende de var çok rahatsız edici, benimki hamilelikle başladı. inşallah doğumdan sonra yerleşmez.

1 kapak rakıyı göz kararı sıcak suya.buharı çıkacak kadar sıca olucak canım oda ayarlamamış sıcaklığını ama kurtulmuş pis kokudan öyle söyledi

canim doktorumda bana tatli kesinlikle yasak demisti,tatli mantarlarin besin kaynagiymis cogalmasini saglarmis ve bol bol su.Birde tuvalet ihtiyacin oldugunda kesinlikle bekleme.Tuttugun zaman enfeksiyona sebep oluyor ve artiriyor.Ic camasirini sürekli ütüle ve camasir makinasinda en yüksek ayarda yika.

Ins. gecer bende de enfeksiyon oldu biraz azaldi ama hala gecmedi.Bu aralar doktora kotrol icin gidecegim.Bende sogan kürü falan denemek istiyorum ama iyi geliyor mu bilmiyorum,yorumlara bakmadim.Hayirlisi Allah hepimize sifa versin.

bendede aynı sorun mevcuttu doktora başvurdum doktorum ilk önce cinsel hayatımı sorguladı yoktu. ama dar giyindiğim için üşüttüğüm için ve enfeksiyon kaptığım için olabilceğini söyledi. antibiyotik verdi. kullandım. geçmedi. ama sırasıyla dediklerini uyguladım.
1 ıslak bırakmadım
2 tüylerimi uzatmadım
3 çamaşırlarımı pamuklu ve ütülü kullandım
4 günlük ped vs. kullanmadım
5 üşütmeyip ayaklarımı sıcak tuttum
şimdi akıntım oluyor fakat kokulu değil kiste bağlı akıntım oluyor bunuda ilaçla çözücem allahın izniyle. soğan kürünün işe yaradığını duydum çünkü rahimde ve vajinada bulunan iltihabı yada enfeksiyonları dışarı attığını okudum. 2-3 ay kullanımdan sonra belki istediğin sağlığa kavuşabilirsin ama hemencicik geçiren bi tedavi yöntemi yok canım. ve son olarak ve en önemlisi çamaşırını her gün değiştirmen temiz yada kirli farketmez hijyen açısından bu önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…