Vajina kokusu acil bakn ltfen kzlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben de yara yok evli değilim...

canım ben şikayetlerimi başka bi doktora anlattım bu mantar değil dedi vajinit dedi...vajinit yani vajinal yolları enfeksiyonu sarı akınıtya sebep oluyo o da pis kokuyo ve onda da kaşıntı var vajinit ve mantar ayrı şeyler ama enfeksiyon geçmezse yakında mantar olacak((

canım o yöntemlerin hepsini biliyorum uyguluyorum ama içerde sorun iltihap var...soğan kürünü ben de merak ediyorum denemedim deneyen varsa lütfen ayzsın...

arkadaşlar bugün doktora gittim kendisi kültür aldı ve dediğim şeylere göre dediklerim şunlardı okumayan arkdaşlar için tekrar yazayım
sarı yoğun akıntı
pis koku
kaşıntı
karın da kasık bölgesine yakın ağrı
idrarda yanma
doktor bu söykediklerime göre vajinit bu mantar değil dedi
ama bi eczacı da bu vajinit iyileşmezse mantara çevirir dedi
bilmeyen arkadaşlar için söyleyim gerçibayanlar bilir:))
vajinit=vajinal yol enfeksiyonları=vajinal iltihap
arkdaşlar bu koku benim psikolojimi bozdu
lütfen vajinit ile ilgili bilgilerinizi benle paylaşın
kurtulanlar falan
ot yöntemleri
içtiğiniz ilaçlar
çok sevaba girersiniz yaaa
kafayı yiycem artıkkkkkkkkkk

ve malesef doktor haftaya kadar yokmuş çarşamba ya kadar kültür aldı ve sonucu çarşemba getir dedi adam benim psikolojimin berbat olduğunu bilmiyo ki zaten psikolojiyle hiç bi doktor ilgilernmiyo ben o güne kadar kafayı yiyecemmmmmmmm

kızlar vajinit için bişey yazan var mı başlıklarda bulamadım:S

ben de ilk bu sorun şöyle başladı arkadaşlar soğu k suyla yıkamıştım sıcak akmıyodu o aralar yaz olmasına rağmen üşütmüşüm:S ağrı başladı sonra buna döndü

kızlar karnımda çok fena ağrı oluyo yardımmmmmmmmmm((

arkadaşlar kimse yazmıycak mı?????????

canım ya artık başka şeyler düşün ...olsaydı bir geçici çözüm doktorun öneride bulunurdu demi ama ...akşamdan beri bende stres oldum valla...kafanı başka şeylere yönelt düşünme ...doktordan sonuç gelene kadar hastalık yani... yapacak bişey yok...zaman zaman bi çok kadının başına geliyor böyle bir durum...
sevgiyle kal geçmiş olsun

canım arkadaşım ben de psikolojik hastalık yaptı bu ççok canım sıkıldı illet öldürmez süründürür benim başımda bu yıl gelen tam 4 ay geldi geçen yıl 8 ay (

kızlar şifalı bitkilerle iltihaba çözüm bulan yazsın lütfen!!!

Sevgili cuter merhaba,aynı dertten muzdariptim yani kötü kokudan FLAGYL diye bir ilaç var (hap)fiyatıda 4.5-5 civarı eczaneden alıp düzenli bir şekilde kullan sabah akşam koku falan kalmayacaktır.Ben evliyim üstelik eşimden çekiniyodum şimdi rahatım çok şükür inşallah sende şifa bulursun.

nurtaç hanım siz son yazdığımı okudunuz mu?? son gittiğim doktor mantar değil vajinit dedi o yazıyı bi yenileyim o halde ona göre bunu alabilir miyim?

işte yazı buyd nurtaç hanım son şikayetlerim bunlar sizin hastalığınız o ilacı içtikten ne kadar sonra kesildi doktor mu yazdı eczacıya mı sordunuz?

sizde akıntı ağrı oluyor muydu??

kızlar ben tereotu duydumiyi geliyomuş duyan var mı??

canım kaç zamandır bende de koku oluyor we koyu kıwam we sarı renk akıntı war.doktora gidicem ama ihmal ediyorum işte,yumurtalıklar için de gitmem gerekiyor ayrıca...
çok uzun zaman olmuştu idrar tahlili yaptırmıştım,idrar yollarımda iltihap çıkmıştı we ilacımı da tam içmemiştim,ben bendeki bu durumun idrar yollarımdaki iltihaptan kaynaklandığını düşünüyordum.
senin yazdıklarını okuyunca bendeki şikayetlerin aynısı da olunca korkmaya başladım.özellikle son 10 gündür falan yumurtalıklarım ciwarı çok ağrıyor bende de kist olduğu için onlardandır sandım.yarın randewu alıp çarşamba doktora gidicem,çünkü pinpirik oldum okuyunca...
işallah enkısa zamanda iyileşirsin..

sağol doktor bana ultrasona baktı ben de kist yokmuş kistten değil vajinal iltihapdan ağrıyo ağrı dışarı çıkınca artıyo doktora gidince durumu benle paylaş geçmiş olsun:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…