C
cuter
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cuter
-
canım bende aynı sorundan muzdaribim
dr.a gittim mantar enfeksiyonu varmış,birde yara var dedi
makattan kullanmak için bi tane fitil verdi
ilaç kullanıyorum şimdi
aylık hastalığın bitince gel yarayı yakalım dedi
sendede böyle bi sorun varmı acaba
yara falan
canim doktorumda bana tatli kesinlikle yasak demisti,tatli mantarlarin besin kaynagiymis cogalmasini saglarmis ve bol bol su.Birde tuvalet ihtiyacin oldugunda kesinlikle bekleme.Tuttugun zaman enfeksiyona sebep oluyor ve artiriyor.Ic camasirini sürekli ütüle ve camasir makinasinda en yüksek ayarda yika.
Ins. gecer bende de enfeksiyon oldu biraz azaldi ama hala gecmedi.Bu aralar doktora kotrol icin gidecegim.Bende sogan kürü falan denemek istiyorum ama iyi geliyor mu bilmiyorum,yorumlara bakmadim.Hayirlisi Allah hepimize sifa versin.
bendede aynı sorun mevcuttu doktora başvurdum doktorum ilk önce cinsel hayatımı sorguladı yoktu. ama dar giyindiğim için üşüttüğüm için ve enfeksiyon kaptığım için olabilceğini söyledi. antibiyotik verdi. kullandım. geçmedi. ama sırasıyla dediklerini uyguladım.
1 ıslak bırakmadım
2 tüylerimi uzatmadım
3 çamaşırlarımı pamuklu ve ütülü kullandım
4 günlük ped vs. kullanmadım
5 üşütmeyip ayaklarımı sıcak tuttum
şimdi akıntım oluyor fakat kokulu değil kiste bağlı akıntım oluyor bunuda ilaçla çözücem allahın izniyle. soğan kürünün işe yaradığını duydum çünkü rahimde ve vajinada bulunan iltihabı yada enfeksiyonları dışarı attığını okudum. 2-3 ay kullanımdan sonra belki istediğin sağlığa kavuşabilirsin ama hemencicik geçiren bi tedavi yöntemi yok canım. ve son olarak ve en önemlisi çamaşırını her gün değiştirmen temiz yada kirli farketmez hijyen açısından bu önemli.
canım makattan fitil nasıl oluyor hiç duymadım aydınlatır mısınfisfisfiscanım ben de yara yok evli değilim...
canım ya artık başka şeyler düşün ...olsaydı bir geçici çözüm doktorun öneride bulunurdu demi ama ...akşamdan beri bende stres oldum valla...kafanı başka şeylere yönelt düşünme ...doktordan sonuç gelene kadar hastalık yani... yapacak bişey yok...zaman zaman bi çok kadının başına geliyor böyle bir durum...
sevgiyle kal geçmiş olsun
slm arkadaşlar ben de doktor hem vajinal enfeksiyon hem de mantar teşhisi koydu karnım ara ara ağrıyo ve vajinada kaşıntı var ve en önemlisi çok pis bi koku var bekarım bu koku için ne yapmam lazım lütfen bana yardım edin bitki önerilerinizi ve antbiyiotik ilaç önerileriniz bekliyorum kızlar acilllll
Sevgili cuter merhaba,aynı dertten muzdariptim yani kötü kokudan FLAGYL diye bir ilaç var (hap)fiyatıda 4.5-5 civarı eczaneden alıp düzenli bir şekilde kullan sabah akşam koku falan kalmayacaktır.Ben evliyim üstelik eşimden çekiniyodum şimdi rahatım çok şükür inşallah sende şifa bulursun.
işte yazı buyd nurtaç hanım son şikayetlerim bunlar sizin hastalığınız o ilacı içtikten ne kadar sonra kesildi doktor mu yazdı eczacıya mı sordunuz?arkadaşlar bugün doktora gittim kendisi kültür aldı ve dediğim şeylere göre dediklerim şunlardı okumayan arkdaşlar için tekrar yazayım
sarı yoğun akıntı
pis koku
kaşıntı
karın da kasık bölgesine yakın ağrı
idrarda yanma
doktor bu söykediklerime göre vajinit bu mantar değil dedi
ama bi eczacı da bu vajinit iyileşmezse mantara çevirir dedi
bilmeyen arkadaşlar için söyleyim gerçibayanlar bilir:))
vajinit=vajinal yol enfeksiyonları=vajinal iltihap
arkdaşlar bu koku benim psikolojimi bozdu
lütfen vajinit ile ilgili bilgilerinizi benle paylaşın
kurtulanlar falan
ot yöntemleri
içtiğiniz ilaçlar
çok sevaba girersiniz yaaa
kafayı yiycem artıkkkkkkkkkk
Sevgili cuter merhaba,aynı dertten muzdariptim yani kötü kokudan FLAGYL diye bir ilaç var (hap)fiyatıda 4.5-5 civarı eczaneden alıp düzenli bir şekilde kullan sabah akşam koku falan kalmayacaktır.Ben evliyim üstelik eşimden çekiniyodum şimdi rahatım çok şükür inşallah sende şifa bulursun.
sağol doktor bana ultrasona baktı ben de kist yokmuş kistten değil vajinal iltihapdan ağrıyo ağrı dışarı çıkınca artıyo doktora gidince durumu benle paylaş geçmiş olsun:enbuyukkk:canım kaç zamandır bende de koku oluyor we koyu kıwam we sarı renk akıntı war.doktora gidicem ama ihmal ediyorum işte,yumurtalıklar için de gitmem gerekiyor ayrıca...
çok uzun zaman olmuştu idrar tahlili yaptırmıştım,idrar yollarımda iltihap çıkmıştı we ilacımı da tam içmemiştim,ben bendeki bu durumun idrar yollarımdaki iltihaptan kaynaklandığını düşünüyordum.
senin yazdıklarını okuyunca bendeki şikayetlerin aynısı da olunca korkmaya başladım.özellikle son 10 gündür falan yumurtalıklarım ciwarı çok ağrıyor bende de kist olduğu için onlardandır sandım.yarın randewu alıp çarşamba doktora gidicem,çünkü pinpirik oldum okuyunca...
işallah enkısa zamanda iyileşirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?