- Konu Sahibi cuter
ben seni anladim sadece ilerleyince mantar da oldugu icin söyledim.(bende sadece hamilelik te mantar oldu ayrica)Yaklasik 1 yil kadar bende kontrolümde doktorumdan ögrenmistim beyaz bir akintim oldugunun,cok az enfeksiyon var demisti doktorum.Ama fazla rahatsiz etmemisti.Doktorum bana bademciginden yada idrar yollarindan sorunun var mi diye sormustu.Fakat öyle belirgin bir sikayetim olmamisti,taki bu yaza kadar.Senin sikayetleriyin hepsi oldu.Türkiye de doktora gittim,kür aldi."Ileri derecede enfeksiyon ve enfeksiyona bagli yara"teshisi koydu.Antibiotikler ve fitil verdi(vajinadan) 1 ay kullandim.Akintim azaldi ama tamamen seffaf degil.Bu gibi rahatsizliklar uzun süreli tedavi gerektiriyor.Sen doktorunla irtibatini kesme.Oldukca rahatsiz edici bir dönem bu seni yipratmasina izin verme,sen gerekenleri yapinca elbette gececektir unutma.Cünkü sen söylenen herseyi yapiyorsun,sadece zamana ihtiyacin var.(benimde)
Dereotunu sormussun ben onu istah kesici ve dengeleyici olarak biliyorum.CADIARZU
Dereotunu sormussun ben onu istah kesici ve dengeleyici olarak biliyorum.CADIARZU