• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina kokusu acil bakn ltfen kzlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben de yaşadım böyle bir şey
tatile gitmiştim ve ıslak mayoyla durdum hep (salak gibi sadece bir tek mayoyla gitmişim)
sonra vajinamı çok yıkadım sabunla
ve ph dengesi bozuldu tabi, doktor bana enfeksiyon kapmışsın dedi, büyük ihtimalle bundan dolayı oldu
ve bana antibiyotik verdi
iç çamaşırlarımı da hep ütüledim daha sonra
banyodan sonra da muhakkak kuruttum bu bölgeyi
ki ben asla vajinamdaki kılların uzun halde durmasına tahammül edemem hep kuaföre giderim her ay
buna rağmen duştan sonra hep kuruttum çünkü nemli kalıyor aksi takdirde

sen de öncelikle psikolojini bozma
sonra iç çamaşırlarını ütüle, pamuklu ve beyaz renkli çamaşırlar al
sonra duştan sonra sürekli saç kurutma makinesiyle çıkar çıkmaz kurut

ilaçlarını al
verilen temizleme ürünlerini kullan
asla ama asla sabun kullanma..

sirkeli suyun işe yaradığını duydum ama ben güvence vermiyorum denemedim
yine de doktorunu dinle..
ve farklı doktorlara gitmeye devam et, çapaya vs gitmeyi dene..

elbet zamanla geçer gibi geliyor bana..

Son düzenleme:
canım ben de yaşadım böyle bir şey
tatile gitmiştim ve ıslak mayoyla durdum hep (salak gibi sadece bir tek mayoyla gitmişim)
sonra vajinamı çok yıkadım sabunla
ve ph dengesi bozuldu tabi, doktor bana enfeksiyon kapmışsın dedi, büyük ihtimalle bundan dolayı oldu
ve bana antibiyotik verdi
iç çamaşırlarımı da hep ütüledim daha sonra
banyodan sonra da muhakkak kuruttum bu bölgeyi
ki ben asla vajinamdaki kılların uzun halde durmasına tahammül edemem hep kuaföre giderim her ay
buna rağmen duştan sonra hep kuruttum çünkü nemli kalıyor aksi takdirde

sen de öncelikle psikolojini bozma
sonra iç çamaşırlarını ütüle, pamuklu ve beyaz renkli çamaşırlar al
sonra duştan sonra sürekli saç kurutma makinesiyle çıkar çıkmaz kurut

ilaçlarını al
verilen temizleme ürünlerini kullan
asla ama asla sabun kullanma..

sirkeli suyun işe yaradığını duydum ama ben güvence vermiyorum denemedim
yine de doktorunu dinle..
ve farklı doktorlara gitmeye devam et, çapaya vs gitmeyi dene..

elbet zamanla geçer gibi geliyor bana..
teşekr ederim arkdaşım
en son ma ntara yakalndığımda 8 ayda geçmişti:1shok:

Öncelikle kesinlikle her idrarını yaptıktan sonra mutlaka duru suyla yıka ve güzelce kurula, pamuklu iç çamaşırı giy. Akıntı için günlük ped kullan, şimdi günlük pedlerin sadece pamuklu olanları çıktı onlardan deneyebilirsin ve günlük pedini de saatlerce kullanma, çok sık değiştir.

Ayrıca sana çok sık yıkama ph dengesi bozulur diyen arkadaşlar doğru söylüyorlar. Sen biraz yanlış anladın sanırım; her idrara çıkışında duru su ile yıka ve kurula buna kimsenin yapma dediği yok. Sadece vajinal ürünlerle her gün sık sık yıkama, bunları haftada bir ya da iki kullan. Çünkü o bölgeyi çok sık yıkamak ve vajinal duş denilen vajinanın içine su püskürtmek oradaki yararlı baktirelerin ölmesine ve zararlı bakterilerin üremesine sebep olur. Bu yüzden arkadaşlar sana çok sık yıkama diye öneride bulunmuşlar.

Sen doktorunun dediklerini uygula ve bir daha doktora git. Bekar olanlara da vajinal muayene yapabiliyorlar. Antibiyotiklerle de mantar hastalığı iyileştirilebiliyor. Doktorun mutlaka ilaçlarını yazmıştır bunları düzenli olarak kullan ve temizliğine mutlaka çok dikkat et. ıç çamaşırını her gün mutlaka değiştir. Yediklerine dikkat etmen de gerekir. Bazı yiyecekler de mantarı tetikleyebiliyormuş bunu doktoruna danışırsan sana bizden daha fazla bilgi verir. Hangi şehirde yaşıyor ve hangi hastahaneye gidiyorsun bilmiyorum ama iyi bir doktor mutlaka senin bu tüm sorunlarına tedavi uygulayabilir ve bizden daha sağlıklı bilgilendirme yapabilir.

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Öncelikle kesinlikle her idrarını yaptıktan sonra mutlaka duru suyla yıka ve güzelce kurula, pamuklu iç çamaşırı giy. Akıntı için günlük ped kullan, şimdi günlük pedlerin sadece pamuklu olanları çıktı onlardan deneyebilirsin ve günlük pedini de saatlerce kullanma, çok sık değiştir.

Ayrıca sana çok sık yıkama ph dengesi bozulur diyen arkadaşlar doğru söylüyorlar. Sen biraz yanlış anladın sanırım; her idrara çıkışında duru su ile yıka ve kurula buna kimsenin yapma dediği yok. Sadece vajinal ürünlerle her gün sık sık yıkama, bunları haftada bir ya da iki kullan. Çünkü o bölgeyi çok sık yıkamak ve vajinal duş denilen vajinanın içine su püskürtmek oradaki yararlı baktirelerin ölmesine ve zararlı bakterilerin üremesine sebep olur. Bu yüzden arkadaşlar sana çok sık yıkama diye öneride bulunmuşlar.

Sen doktorunun dediklerini uygula ve bir daha doktora git. Bekar olanlara da vajinal muayene yapabiliyorlar. Antibiyotiklerle de mantar hastalığı iyileştirilebiliyor. Doktorun mutlaka ilaçlarını yazmıştır bunları düzenli olarak kullan ve temizliğine mutlaka çok dikkat et. İç çamaşırını her gün mutlaka değiştir. Yediklerine dikkat etmen de gerekir. Bazı yiyecekler de mantarı tetikleyebiliyormuş bunu doktoruna danışırsan sana bizden daha fazla bilgi verir. Hangi şehirde yaşıyor ve hangi hastahaneye gidiyorsun bilmiyorum ama iyi bir doktor mutlaka senin bu tüm sorunlarına tedavi uygulayabilir ve bizden daha sağlıklı bilgilendirme yapabilir.

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
çok teşekkür ederim numis medle çok yıkardım ben
genelde düzensiz beslenirim uykumda dasorunlar var
ankarda yaşıyorum
bikaç özel hastaneye gittim
verdikleri ilaçları kullandım bi işe yaramadı malesef ondan herkesd buraya hayıt otu cşvanperçemi vs bvişeyler yazıyo bunun da bitkisi var mı diye merak ettim ondan yazdım

ben günlük ped yerine ya bez koyuyorum ya peçete pedler alerji yapar diye korkuyoırum çamaşır hep pamuklu giyerim zaten

kızlar napıyım ben buna :(((( çok rahatsız ediyo

kızlar yardım edin bana lütfen:(((

kac kisi öneride bulunmus ki daha ne yapacaksin ki söylenenleri uygula zamnla gecip gecmeyecegini göreceksin, doktoruda unutma :)

kac kisi öneride bulunmus ki daha ne yapacaksin ki söylenenleri uygula zamnla gecip gecmeyecegini göreceksin, doktoruda unutma :)
ben bitkisel bişeyler yapanları ve ilaç adları istiyorum aynı şeyleri yaşayanlar ilç adı yazsın lütfennnnnn:enbuyukkk:

ben bitkisel bişeyler yapanları ve ilaç adları istiyorum aynı şeyleri yaşayanlar ilç adı yazsın lütfennnnnn:enbuyukkk:

hmmm anladim
ozaman ben yardimci olamiyacagim
insallah yardimci olabilecek birileri cikar
gecmis olsun

hmmm anladim
ozaman ben yardimci olamiyacagim
insallah yardimci olabilecek birileri cikar
gecmis olsun
tşekr ederim lütfen bana şifalı bitki önerilerinizi bekliyorum kızlarrr
:Saruboceq:

Bitkisel bir şeyler konusunda yardımcı olamayacağım ama ilaç adı yazsın diyerek tıbbi ilaçlardan bahsediyorsan eğer sana hatırlatmak isterim ki birine iyi gelen bir ilaç bir başkasına iyi gelmeyebilir. İlaçlar doktora danışmadan alınmamalıdır.

Bu durumun bitkisel bir tedavisi olduğunu da sanmıyorum.

Tekrar geçmiş olsun, iyi geceler!

her şeyin başı temizlik derim başkasa bişey demem yıka kurula iç çamaşırını gerekirse 10 kere değiştir ve pamuklu giy,çamaşırlarını elinde çitile sonra makinaya at ve başkalarınınkiyle karıştırma

Bitkisel bir şeyler konusunda yardımcı olamayacağım ama ilaç adı yazsın diyerek tıbbi ilaçlardan bahsediyorsan eğer sana hatırlatmak isterim ki birine iyi gelen bir ilaç bir başkasına iyi gelmeyebilir. İlaçlar doktora danışmadan alınmamalıdır.

Bu durumun bitkisel bir tedavisi olduğunu da sanmıyorum.

Tekrar geçmiş olsun, iyi geceler!

sağol burcu hanım o kadar çok ilaç içtim ki bu konuda artık sizler ne içiyosanız ben de aynısından içecektim başka çarem kalmadı gerçekten ilaç adı falan yazın eğer biliyosanız kızlar bitki şeyleri de yazın

1. 35 yasindayim yazdigin gibi kokulu hastalik duymadim genelde bu tür rahatsizliklarda balik kokusu olur.
2. ben o tür bi rahatsizligimda kadin doktorumdan aldigim ilacla 1 hafta sürmeden gecer ..8 ay yazmisin inanasim gelmiyor ya gercekten temizlikle ilgili bi sorunun var yada kafa buluyosun buradaki insanlarla...

1. 35 yasindayim yazdigin gibi kokulu hastalik duymadim genelde bu tür rahatsizliklarda balik kokusu olur.
2. ben o tür bi rahatsizligimda kadin doktorumdan aldigim ilacla 1 hafta sürmeden gecer ..8 ay yazmisin inanasim gelmiyor ya gercekten temizlikle ilgili bi sorunun var yada kafa buluyosun buradaki insanlarla...

kafa bulmak istersem buraya gelmem ne kadar ön yargılı bi yaklaşım hayret bişey evet sürdü tam 8 ay karşınızdaki insanın ne olduğunu kim olduğunu bilmeden yaklaşmayın sitede 15 yıl mantar olanlar var yazıyo onu görmediniz mi illa bişeyler yazmak için yazmayın lütfen ben sizi inandırmak zorunda değilim herkesin hastalk şiddeti ay nı değildir o zaman bend e kanser olanlara inanmıyorum bizi kandırıyolar lösemiler kafasını traş ediyo kaşlarını yoluyo öyle geliyolar yazmak zorunda değilsiniz hayret bişey bi de inandırmak lafı çıktı ya!

sağol burcu hanım o kadar çok ilaç içtim ki bu konuda artık sizler ne içiyosanız ben de aynısından içecektim başka çarem kalmadı gerçekten ilaç adı falan yazın eğer biliyosanız kızlar bitki şeyleri de yazın

Ben kendi kullandığım ilacı sana tavsiye edemem çünkü ben evliyim, dediğim gibi bitkisel tedavi yöntemlerinden hiç anlamam ama aşağıda bir iki link buldum google'dan araştırarak. İstersen bunları oku ama uygularken çok iyi düşün. Bir de annene danış istersen canım.

Bitkisel yöntemlerle tavsiye veren link:
saglikbilgilerim.com/vajinal-mantarin-tedavisi-icin-sifali-bitkiler/]Vajinal Mantarın Tedavisi İin Şifalı Bitkiler,otlar,bitkisel,doğal tedavisi Sağlık bilgileri[/url]

Bu da bir doktorun sayfasında yazanlar:
e-gebelik.net/kadin_hastaliklari_hastaligi_jinekolog/mantar_vajinal_mantar.asp]mantar, vajinal mantar tedavisi, beyaz akıntı, haznede vajinada kaşıntı, erkekte mantar gebelikte hamilelikte[/url]

Senin için yapabileceğimiz başka bir şey yok sanırım. Buradan herkesin söyleyebileceği şeyler hemen hemen aynıdır canım. Sen bunu tekrar tekrar söylüyorum doktorunla konuş, bitkisel tedavi deneyeceksen bile bunu da doktora sor. İlaçlarımın yanında bu yöntemleri de denesem ne dersiniz diye fikrini sor. Onlar herşeyi bizden daha iyi bililer şüphesiz.

Back