• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina kokusu acil bakn ltfen kzlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yıkanmaz mı hiç sende her idrara çıktığında duru suyla yıka ve güzelce kurula ...yıkanmadığını ilk senden duydum garip geldi açıkçası sık idrara çıkıp hele bir de yıkmazsan tabi kokar canım yaCADIARZU
kızlar yıkıyorum ben sürekli yıkıyorum ama koku nedeni o değil yıkayınca bile kokuyoooooooo hasta orası burdaki bayanlar ph bozulur yıkamayın demişler ondan yıkamasam mı diye düşündüm kendi kendine temizleniyomuş oraı ben yıkaya yıkaya yararlı bakterileri mi öldürdüm acaba?

ben dicektim şimdi.. doktor özel silme mendili vermiş olabilir onu belki sık kullanmaman gerekir ama her idrardan sonra muhakkak taharet gereklidir canım..

ama yıkanmadan ben üşüttüm galiba iyice ondan enfeksiyon oldu benlebanyoda kullanılan su dökme aracının adı neyse o kadar suyla yıkıyorum onun yüzünden üşüttüm herlade ben

arkdaşlar yıkasam da kokuyo bu iğrenç şeyyyy.........
çıldırcam artık senağlama

ılık 1 lt suya 1 kapak sirke karıştırılır, ve şırınganın iğnesını çıkartarak vajınanın ıçıne püskurtulur, bunu uygulayan bir arkadaşım vardı ve koku mantarı bu şekılde yenmıştı. pamuklu çamaşır her bayan için şart. bir de tuyler uzadıgı zaman aynı saç gıbı kurutma makınası ıle kurutulması gerekır. kılodun içinde ıslak ve nemli tuyler mantar yapıyor.geçmiş olsun canım.

ılık 1 lt suya 1 kapak sirke karıştırılır, ve şırınganın iğnesını çıkartarak vajınanın ıçıne püskurtulur, bunu uygulayan bir arkadaşım vardı ve koku mantarı bu şekılde yenmıştı. pamuklu çamaşır her bayan için şart. bir de tuyler uzadıgı zaman aynı saç gıbı kurutma makınası ıle kurutulması gerekır. kılodun içinde ıslak ve nemli tuyler mantar yapıyor.geçmiş olsun canım.
aman diyim, arkadaş kız..:ecrin_bebek:

tüy konusuna çok dikkat edeerim buna rağmen koku var...soğan kürünü şunun için istedim ara ara karnımda kasığa yakın fena bi ağrı saplanıyo yani mantar da oalbilir enfeksiyond a ya da her ikisi birden kafam karışmışl durumda:S bi de her tuvalette idrar yapınca yıkamak mı lazım orayı ben genelde silerim ama ben de çok idrara çıkma oluyo genetik bu... şu soğan kürü hakkında kızlar bilginiz varsa yazın .. akıntı şöyle var saydam vajen ıslak oluyo ve pis kokuyo hani siz sarı beyaz vs diypsunuz ya bu da saydam ve pis kokan bişey...:enbuyukkk::enbuyukkk:
HEM DIYOSUN BEN GENELDE SILERIM YIKAMAM.SONRA DIYOSUN COK YIKAMAKTAN HASTA OLDUM BU NASIL BIR ISTIR.:sinifsinif::sinifsinif:DOKTORA GIT.DAH BASKA NE SÖYLEYEBILIRIZKI.AYRICA CVPLARIN CELISKILI

cannım iltihap kokuya sebep olur...
doktorun bu konuda iltihap için ilaç vermiştir kısa sürede geçer merak etme...

canım arkadaşım ben bekarım bunu yapamamsenağlama

cannım iltihap kokuya sebep olur...
doktorun bu konuda iltihap için ilaç vermiştir kısa sürede geçer merak etme...
işte ornisid içtim funit içtim geçmiyo
biri de zolax yazmıştı
onun yan etkisinin mantar olduğunu görünce içmedim
çünkü ilk manatrım antibiyotik yüzünden olmuştu
o yüzden bu koku için alternatif tıplara yöneldim
ot falan yanisenağlama

nasıl yani saç kurutmamı delikafadulden

her seferinde yıkamıyorum siliyorum demişsin ve sebep bu bana kalırsa
aynı zamanda mantarında sebebi bu olabilir her seferinde yıkayıp kurulaman gerekir aksi takdirde sorunlar yaşarsın ...geçmiş olsun tatlım

her seferinde yıkamıyorum siliyorum demişsin ve sebep bu bana kalırsa
aynı zamanda mantarında sebebi bu olabilir her seferinde yıkayıp kurulaman gerekir aksi takdirde sorunlar yaşarsın ...geçmiş olsun tatlım
yalnız ben mantar olduğum vakit hep sildim yıkadım ama sorunum arttı
mantar olmadığımda hiç yıkamadım sildim o zaman yoktu
bu nasıl bi çelişkidir?

bi de sitedeki bayanlar yıkamayın kendi kendine temizlensin yazmışlar en iyisi bunu ben bi doktora sorayım...

Yapma zaten önce bir jinekologa görün
Bekarsanda bakabiliyorlar doktorlar zari tehlikeye sokmadan icin rahat olsun o konuda.

Yapma zaten önce bir jinekologa görün
Bekarsanda bakabiliyorlar doktorlar zari tehlikeye sokmadan icin rahat olsun o konuda.
vallahi şu ana kadar bi sürü doktrora gittim jinekoloji muayeni de çok iyi biliyorum ama bence modern tıp bu konuda bi çözüm bulamıyoa artık ondan otlara yöneldim ben vajina kokusu için bi ot varsa yazmanızı rica ederim

arkadaşlar şu anda sarı pis kokulu bi akıntıda başladı...

kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm

arkadaşlar şu anda sarı pis kokulu bi akıntıda başladı...
DOKTORA GIT.BURDAN SANA KIMSE MUDAHALE YAPAMAMZ ONUMU BEKLIYON.MILLET CVP YAZIYO SEN TEKRAR SORUYOSUN.NEBU YA :olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

Back