C
cuter
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cuter
-
kızlar yıkıyorum ben sürekli yıkıyorum ama koku nedeni o değil yıkayınca bile kokuyoooooooo hasta orası burdaki bayanlar ph bozulur yıkamayın demişler ondan yıkamasam mı diye düşündüm kendi kendine temizleniyomuş oraı ben yıkaya yıkaya yararlı bakterileri mi öldürdüm acaba?canım yıkanmaz mı hiç sende her idrara çıktığında duru suyla yıka ve güzelce kurula ...yıkanmadığını ilk senden duydum garip geldi açıkçası sık idrara çıkıp hele bir de yıkmazsan tabi kokar canım yaCADIARZU
ben dicektim şimdi.. doktor özel silme mendili vermiş olabilir onu belki sık kullanmaman gerekir ama her idrardan sonra muhakkak taharet gereklidir canım..
aman diyim, arkadaş kız..:ecrin_bebek:ılık 1 lt suya 1 kapak sirke karıştırılır, ve şırınganın iğnesını çıkartarak vajınanın ıçıne püskurtulur, bunu uygulayan bir arkadaşım vardı ve koku mantarı bu şekılde yenmıştı. pamuklu çamaşır her bayan için şart. bir de tuyler uzadıgı zaman aynı saç gıbı kurutma makınası ıle kurutulması gerekır. kılodun içinde ıslak ve nemli tuyler mantar yapıyor.geçmiş olsun canım.
HEM DIYOSUN BEN GENELDE SILERIM YIKAMAM.SONRA DIYOSUN COK YIKAMAKTAN HASTA OLDUM BU NASIL BIR ISTIR.:sinifsinif::sinifsiniftüy konusuna çok dikkat edeerim buna rağmen koku var...soğan kürünü şunun için istedim ara ara karnımda kasığa yakın fena bi ağrı saplanıyo yani mantar da oalbilir enfeksiyond a ya da her ikisi birden kafam karışmışl durumda:S bi de her tuvalette idrar yapınca yıkamak mı lazım orayı ben genelde silerim ama ben de çok idrara çıkma oluyo genetik bu... şu soğan kürü hakkında kızlar bilginiz varsa yazın .. akıntı şöyle var saydam vajen ıslak oluyo ve pis kokuyo hani siz sarı beyaz vs diypsunuz ya bu da saydam ve pis kokan bişey...:enbuyukkk::enbuyukkk:
canım arkadaşım ben bekarım bunu yapamamsenağlamaılık 1 lt suya 1 kapak sirke karıştırılır, ve şırınganın iğnesını çıkartarak vajınanın ıçıne püskurtulur, bunu uygulayan bir arkadaşım vardı ve koku mantarı bu şekılde yenmıştı. pamuklu çamaşır her bayan için şart. bir de tuyler uzadıgı zaman aynı saç gıbı kurutma makınası ıle kurutulması gerekır. kılodun içinde ıslak ve nemli tuyler mantar yapıyor.geçmiş olsun canım.
işte ornisid içtim funit içtim geçmiyocannım iltihap kokuya sebep olur...
doktorun bu konuda iltihap için ilaç vermiştir kısa sürede geçer merak etme...
ılık 1 lt suya 1 kapak sirke karıştırılır, ve şırınganın iğnesını çıkartarak vajınanın ıçıne püskurtulur, bunu uygulayan bir arkadaşım vardı ve koku mantarı bu şekılde yenmıştı. pamuklu çamaşır her bayan için şart. bir de tuyler uzadıgı zaman aynı saç gıbı kurutma makınası ıle kurutulması gerekır. kılodun içinde ıslak ve nemli tuyler mantar yapıyor.geçmiş olsun canım.
evet hatta bi doktor bunun en iyi ilacı fitil demişti ben de bekarım diyince seni evlendirelim geçer dedisırnaşık şeyaman diyim, arkadaş kız..:ecrin_bebek:
yalnız ben mantar olduğum vakit hep sildim yıkadım ama sorunum arttıher seferinde yıkamıyorum siliyorum demişsin ve sebep bu bana kalırsa
aynı zamanda mantarında sebebi bu olabilir her seferinde yıkayıp kurulaman gerekir aksi takdirde sorunlar yaşarsın ...geçmiş olsun tatlım
vallahi şu ana kadar bi sürü doktrora gittim jinekoloji muayeni de çok iyi biliyorum ama bence modern tıp bu konuda bi çözüm bulamıyoa artık ondan otlara yöneldim ben vajina kokusu için bi ot varsa yazmanızı rica ederimYapma zaten önce bir jinekologa görün
Bekarsanda bakabiliyorlar doktorlar zari tehlikeye sokmadan icin rahat olsun o konuda.
DOKTORA GIT.BURDAN SANA KIMSE MUDAHALE YAPAMAMZ ONUMU BEKLIYON.MILLET CVP YAZIYO SEN TEKRAR SORUYOSUN.NEBU YAarkadaşlar şu anda sarı pis kokulu bi akıntıda başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?