C
cuter
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cuter
-
hemen dr git kısa sürede geçer merak etme geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyondur
canım rahatsız edici pis bi koku tanımlayamıyorum ama insanı rahatsız ediyo orası yıkanmayınca pis pis kokar ya aynen öyle bi koku oluyo ben numis med le yıkıyorum günde 1 falan soğan kürünü düşünüyorum ama sonunda akıntı olcak diyolar pis bi akıntı o akıntı uzun sürer mi acaba korkuyorum pis kokudan bıkmışım zaten..nası bi koku cnm bu?
tüy konusuna çok dikkat edeerim buna rağmen koku var...soğan kürünü şunun için istedim ara ara karnımda kasığa yakın fena bi ağrı saplanıyo yani mantar da oalbilir enfeksiyond a ya da her ikisi birden kafam karışmışl durumda:S bi de her tuvalette idrar yapınca yıkamak mı lazım orayı ben genelde silerim ama ben de çok idrara çıkma oluyo genetik bu... şu soğan kürü hakkında kızlar bilginiz varsa yazın .. akıntı şöyle var saydam vajen ıslak oluyo ve pis kokuyo hani siz sarı beyaz vs diypsunuz ya bu da saydam ve pis kokan bişey...:enbuyukkk::enbuyukkk:düzenli tüylerini alıyosan bi sorun olmaması lazım.
bi de hani akıntı yok koku var demişsin, soğan kürü bildiğim kadarıyla akıntıyla ilgili..
o kokuyu akıntı yapmıyosa mantar yapıyodur.. taharetini ve kurulamanı iyi yapmalısın.
sanırım sorunun vajinal değil deriyle ilgili..
teşekkür ediyorum herkese yazan tüm kızlara size de ...bence kroniklesmis bir durum buda zor uzun sancili bir surecte degisimli antibiyotik tedavisiyle gecer yilma bence gecicektir bir kiz arkadasim vardi o cok sikayet ederdi onunkide usutmekle basladi sistit olurdu bol sivi al ayrica dr un vajinal sorunlarda ilk onerdigi seymis umarim en kisa surede bir sonuc alirsin
numis medle yıkıyorum günde bir doktor vermişti her banyoda yıka dedi ama ben her gün yıkıyom mikrp gitsin diye..pamuklu ic camasini giy naylon karimsililardan uzak dur duru su disnda birseyle yikama nem dengesini bozup iyi bakterileri oldurme gunluk ince pedleri kullan SIK SIK yenile
dr teşhis koymuş tedavi için bişiler vermedimi cnm ya bitkilere başvurmayı dusunuyosun dr dahilinde herseyi denedinmi ?
dr ne diyor mantar için kız olmasan hersey daha kolay fitilinden yakmadan tut ama kızsan işin zor :S
gecmiş olsun ...
ancak agız yoluyla belli başlı ilaç tedavilerini denersim umarım sonuc alırsın ...
numıs med ıyıdır bende klullandım sezeryandan sonra bende koku olmuyodu ama vermıslerdı ebeler..
gecer inşallah..
hamile değilim ben bekarım...sanırım ikimizin konusu farklı....bende hamileyim ve bu kötü koku bendede başladı.. nedenini bende çok merak ediyorum.. hem pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum hemde günlük ped ve hergün değiştirmeme rağmen hiç bi faydası olmuyor.. bilgisi olan benide bilgilendirsin lütfen... :Saruboceq:
bi de günlük ped yerine bez koyhamile değilim ben bekarım...sanırım ikimizin konusu farklı....
tüy konusuna çok dikkat edeerim buna rağmen koku var...soğan kürünü şunun için istedim ara ara karnımda kasığa yakın fena bi ağrı saplanıyo yani mantar da oalbilir enfeksiyond a ya da her ikisi birden kafam karışmışl durumda:S bi de her tuvalette idrar yapınca yıkamak mı lazım orayı ben genelde silerim ama ben de çok idrara çıkma oluyo genetik bu... şu soğan kürü hakkında kızlar bilginiz varsa yazın .. akıntı şöyle var saydam vajen ıslak oluyo ve pis kokuyo hani siz sarı beyaz vs diypsunuz ya bu da saydam ve pis kokan bişey...:enbuyukkk::enbuyukkk:
ben dicektim şimdi.. doktor özel silme mendili vermiş olabilir onu belki sık kullanmaman gerekir ama her idrardan sonra muhakkak taharet gereklidir canım..canım yıkanmaz mı hiç sende her idrara çıktığında duru suyla yıka ve güzelce kurula ...yıkanmadığını ilk senden duydum garip geldi açıkçası sık idrara çıkıp hele bir de yıkmazsan tabi kokar canım yaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?