Vajina itme hissi

imWinneR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
90
12
3
33
Sürekli olarak vajinada itme hissi yaşıyorum ama normali de bu gibi geliyor. Bu normal bir his mi bilmiyorum. Hani idrarını yaparken geri çekersin sonra tekrar itersin devam eder aynı his. Düşünmeyince dikkatimi çekmiyor ama başkalarında böyle mi merak ediyorum. Arama motorunda bulamadım ilgili bir şey

Merhaba Konu açıcaktım bende İtme hissimi bendeki ne hissi artık bilmiyorum anlamıyorumda deliricem , Sizinki nasıl başladı Birden mi ? İzninizle bende anlatmak istiyorum 11 gün önce adettim (bu arada menopozdayım kimyasal ile adet oluyorum ve bakirlelik var erken menopoz oldum )zaten bir yığın korkum var benim .benim vajinamdan gaz çıkar gibi bir his oluştu önce hemen doğruldum bastırdım gitsin diye Gitmiyo o orda kaldı gibi Dün kadın doğuma gittim birşey var gibi diye Temiz diyo ama orda bişey takıldı hissi var bende gitmiyo oturuken ve yürürken rahatsız oluyorum Sizdeki nasıl birşey

Kadın doğumcu elinle açıp baktı alttan ve ultrson baktı (vajinal ultrason değil) yok diyo birşey Ama var bişey var gibi hissediyorum nerelere gideyim napayım ben bilmiyorum aklım hep orda

Kadın doğumcu elinle açıp baktı alttan ve ultrson baktı (vajinal ultrason değil) yok diyo birşey Ama var bişey var gibi hissediyorum nerelere gideyim napayım ben bilmiyorum aklım hep orda
Merhaba mesajınızi yeni gördüm kusura bakmayın.belki ittirdiginiz için öyle bir hissiyat oluşmuş olabilir bazen psikolojik olarak da kimyasallar sebepli hissiyat oluşabiliyor. Benimki tamamen itme hissi yaşamam. Hani sürekli afedersiniz çiş yapıyor gibiyim hissi olarak yani. Doktora göründüyseniz bir şey yoksa merak etmeyin yoktur bazen hava giriyor ve o çıkıyor vajinadan o tarz bir şey olablir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…