Vajina görüntüsü

Ben labioplasti olanlardanım. Gerçekten psikolojik olarak rahatladım. Biri görsün ya da görmesin kendimi çok daha normal hissediyorum. Anormal vajina diye bir şey yok, hepsi aynı işlevi görüyor ama istediğim bu değildi, sağolsun doktorum istediğimi yaptı
Doktorunuz kimdi ben de olacam kararsızım korkuyorum rica etsem fikriniz alabilir miyim

Doktorunuz kimdi ben de olacam kararsızım korkuyorum
Bursa sema kutucu yaptı ben 5 -6 sene önce 1600 tl ödemistim. Kendisi ilgiliydi cok. Ozaman anadolu hastanesinde çalışıyordu kendisi simdi medicalbirde calisiyor. Bir kac ay önce nennemi götürmüstüm baska birsey icin kendisine. Mesela estetic doktorlarida yapiyor bu islemi ama bana ozmn cok pahali gelmisti. Fiyat al bir kac yerden hangisi icine siniyorsa oraya git. Ama cok güzel olcak ve sende rahat hisedeceksin onu kesin söyliye biliirm 🤗

Bursa sema kutucu yaptı ben 5 -6 sene önce 1600 tl ödemistim. Kendisi ilgiliydi cok. Ozaman anadolu hastanesinde çalışıyordu kendisi simdi medicalbirde calisiyor. Bir kac ay önce nennemi götürmüstüm baska birsey icin kendisine. Mesela estetic doktorlarida yapiyor bu islemi ama bana ozmn cok pahali gelmisti. Fiyat al bir kac yerden hangisi icine siniyorsa oraya git. Ama cok güzel olcak ve sende rahat hisedeceksin onu kesin söyliye biliirm 🤗
Ayy cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah güzel olur da özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldım kararsızım

X