Vajina girişinde beyazlık

kartanem_1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
118
34
Merhabalar dünden beri vajinamda aşırı bir kasintim ve kızarıklık var. biraz incelediğimde vajinanın girişinde küçük kucuk beyaz şeyler olduğunu gördüm ve beyaz akıntı. Büyük ihtimal bir haftadır agumentin 1000lik antibiyotik kullanıyodum. Büyük ihtimal ondan oldu ama bilemiyorum Yarın doktora gidicem ama kaşıntı çok kötü mantar mi bilmiyorim başına gelen var mi yardımcı olabilirmisiniz

Mantardır büyük ihtimalle antibiyotikten dolayı olmuş olabilir kremi var onu sürdükten 2gün sonra çekiyor

Dediğiniz şey mantara benziyor antibiyotikle olur genelde yoğurt tüketmeye çalışın faydası var diye biliyorum o bölgeyi kuru tutun ve camasirinizi sık sık degistirin

Dediğiniz şey mantara benziyor antibiyotikle olur genelde yoğurt tüketmeye çalışın faydası var diye biliyorum o bölgeyi kuru tutun ve camasirinizi sık sık degistirin
Fitil verdi doktorda dünden bugüne baya ilerlemiş birde 2 yada 3 sonra adet olucam fitili kullanmaya başlasam mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…