Vajina girişi

Sonunda benle aynı şeyi yaşayan birini görünce sevindim valla böyle Bi konuda bile. Aynı durum bende de var kasıyorum kendimi. Çözüme ulaşırsanız bana da söyleyin
Ben aşağı yukarı sağ sol tarif ediyorum denk gelince hemen itmiyor eşim biraz rahatlıyorum ondan sonra. Ama öyle filmlerdeki gibi şak diye girmedi hiç bir zaman

Yaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun şaşkınlık ve mutluluk arasında gitmiştim ama ben
Evlensem de bu şaşılacak bısey degıl sosyalım, fıkırler degıskendır ama suanlık dusunmuyorum evlenmeyı, zorla atmak ıstıyosunuz benı basınızdan evlendırıp de

Evlensem de bu şaşılacak bısey degıl sosyalım, fıkırler degıskendır ama suanlık dusunmuyorum evlenmeyı, zorla atmak ıstıyosunuz benı basınızdan evlendırıp de
Hakettigin mutlulugu yaşamani çok istiyorum Lovecan valla belki bir gün yine konu acarsın diye bekliyorum,evlensen de beraberiz

Normal koşullarda vajina ve penis yapısı gereği birbirini otomatik olarak bulur. Beden yapısı ona göredir çünkü. Doggy ve yüzüstü pozisyonda makata girme riski var yalnız ona dikkat etmek lazım. Arkadaşların da dediği gibi oraya kazayla giriş olursa gerçekten canınız yanar. Anlamamanız imkansız. Makat kasları dışarı itmek üzere yapılanmıştır ve içeri bir şey girmesine sert tepki verir bu da acıya sebep olur

Hakettigin mutlulugu yaşamani çok istiyorum Lovecan valla belki bir gün yine konu acarsın diye bekliyorum,evlensen de beraberiz
Allah razı olsun, guzel dıleklerın sen bulsun sosyalım. Tabı evlendım dıye acamam muhtemelen ama farklı bır baslık olabılır

Love hanim sizi vajina girişinden çıkışına alabülü müyüz?

Konu sahibi oraya girdigini anlamaman imkansiz. Canın yanar fena yanar ve canin sağolsun değil canin çıksın der bi eklersin kafasına

Çok garipsenecek bir sorun değil, penis inceyse ayırt edemiyor olabilirsiniz. Ama biz eşimle denemiştik o can acısı çok fena anlarsın yani

Genital bölgenize bakın deyince de suçlu oluyoruz. Hiç görmemiş birine veriyorlar yanlış yere giriyor kadın da ne olduğunu anlamıyor erkek de..

Konu sahibi, bence size öyle geliyor yani farklı pozisyonlarda kıvrıldığı için siz öyle görüyor olabilirsiniz. Göz yanılsaması

Anüse sokabildiğini sanmıyorum. Açıdan kaynaklı olabilir o dediğiniz his. Bir de ıslakken girişiyle kuruykenki giriş hissi çok farklı ondan size öyle geliyor olabilir

Makara yaptım kız ne evlenmesi
Mesajın devamını görmeseydim bende şaşırmakla beraber inanmıştım.
Konunuzu kapatınca gelişmeleri öğrenemedik.
Ramazan aralığında, avukatın ağzından boşanma hikayesini dinleyip, soracaklarınız vardı.
Meraklı turşucu gibiyim.
O konuyu görüşebildiniz mi? Bizimle paylaşacağınızı söylemiştiniz. O yüzden merak ettim.

Tesekkur ederım paylasmamayı tercıh ettım

Makara yaptım kız ne evlenmesi
Ay bende ex öküz öküzlük yaptığını anlayıp peşinizi bıraktı mı diye merak ediyorum hakkaten ne güzel okuyoduk ya bide ben hastanedeydim PID den yatış vermişlerdi o işsizlikte baştan sona kadar okumuştum sona geliyim de yazayım diye heyecanla ilerlerken bi baktım ki konuyu kapatmışsınız en heyecanlı yerinde final yapan dizi gibi kaldık öyle inşallah siz çok mutlusunuzdur hep de öyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…