Belki de ben psikolojik öyle olduğunu düşünüyorum :/ Bi üst Bi alta kayıyormuş gibi oluncaİlk defa duydum böyle bir problem
Gelmişsiniz, hoşgeldinizİkisinin ayrımını yapamamanıza sasırdım, ılk kez boyle bır konu okuyorum burda
Bir süre siz alın yerleştirin vajinaya. Elinizle yoklayarak bulun yerini ve penisin başını koyun mesela böyle deneyebilirsiniz istersenizMerhaba hanımlar 7 aydır evliyim. Eşiminde benimde bu konuda tecrübemiz yok yardımınızı istiyorum. Cinsel ilişki sırasında eşim bazen vajina bazen anüse giriyormuş gibi geliyor. Yani bazen Bi tık üst bazen Bi tık altta oluyor anladınız umarım. Vajina girişini nasıl ayarlıyorsunuz zor durumdayım yardım edin lütfen
Merhabalar sevgili Olaf, sansasyon yaratmamak için kaçtım konudanGelmişsiniz, hoşgeldiniz
Bizide konunuzda birakip gittiniz
Ilk iftara gittiniz mi çok merak ediyorum
Neler oldu kim bilir bir ayda :'(Merhabalar sevgili Olaf, sansasyon yaratmamak için kaçtım konudanhayır gidemedim çünkü yasakları iftar saatine çekmişlerdi
İnternette çok araştırdım ikisi de birbirine çok yakın :/İkisinin ayrımını yapamamanıza sasırdım, ılk kez boyle bır konu okuyorum burda
Denicem bu yöntemi özelden yazan kişilerde oldu aynı yöntemden bahsettiler teşekkür ederimBir süre siz alın yerleştirin vajinaya. Elinizle yoklayarak bulun yerini ve penisin başını koyun mesela böyle deneyebilirsiniz isterseniz
Evlenme kararı aldık, yaz sonuNeler oldu kim bilir bir ayda :'(
Neyse artik
Gerçek mi lovecan ya valla mıEvlenme kararı aldık, yaz sonu
Sonunda benle aynı şeyi yaşayan birini görünce sevindim valla böyle Bi konuda bile. Aynı durum bende de var kasıyorum kendimi. Çözüme ulaşırsanız bana da söyleyinValla bizde ilk evlendiğimiz de bildiğiniz beceremedik ben vajinismus sanıyordum kendimi 6 aya yakın. Meğer biz beceremiyormușuz. 3 yıllık evliyim hep başta kendimi biraz kasarım ondan mı bilmiyorum ilk girişte zorlanıyoruz girdi mi girmedi mi doğru yerde mi sizinkine benzer şeyler yaşadık yaşıyoruz da
İvit neden inanmakta zorlandınız bu kadar kızGerçek mi lovecan ya valla mı
Evlenmeyi şuan düşünmüyorum diyordun ya,bu sürede nasıl seni ikna etti merak ettim doğrusuİvit neden inanmakta zorlandınız bu kadar kız
Makara yaptım kız ne evlenmesiEvlenmeyi şuan düşünmüyorum diyordun ya,bu sürede nasıl seni ikna etti merak ettim doğrusu
Ya bu saatte acayip sevindim love biliyo musun,harika bir haber buçok çok çok mutlu olursunuz inş