Vajina girişi

Krsuas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
55
34
Merhaba hanımlar 7 aydır evliyim. Eşiminde benimde bu konuda tecrübemiz yok yardımınızı istiyorum. Cinsel ilişki sırasında eşim bazen vajina bazen anüse giriyormuş gibi geliyor. Yani bazen Bi tık üst bazen Bi tık altta oluyor anladınız umarım. Vajina girişini nasıl ayarlıyorsunuz zor durumdayım yardım edin lütfen

Eşinizin penisi çok ince ya da küçük değilse anüse girmesi, giriyormuş gibi hissetmeniz olası değil, canınız acır, hatta girebilmesi için farklı ürünler kullanılır ki girsin.

Ayarlanan bir durum değil ki bu, düşünüyorum nasıl bir ayar aklıma gelmiyor.
Ayar değil de eşiniz nereye doğru ilerlediğine bakarak yapsın. Başka bir önerim yok açıkçası.

Anüse girse duramazsin :)) şaka bir yana; anüs vajina gibi ilk girdiğinde genlesebilen bir yer değil. O yüzden de canin acır. Böylelikle anüse girdigini anlayabilirsin girerken.

İnşallah dediğiniz gibi girmiyodur. Büyük bi acı hissetmiyorum. Cevaplarınız rahatlattı beni teşekkür ederim.

Bir süre siz alın yerleştirin vajinaya. Elinizle yoklayarak bulun yerini ve penisin başını koyun mesela böyle deneyebilirsiniz isterseniz

Gelmişsiniz, hoşgeldiniz
Bizide konunuzda birakip gittiniz
Ilk iftara gittiniz mi çok merak ediyorum
Merhabalar sevgili Olaf, sansasyon yaratmamak için kaçtım konudan hayır gidemedim çünkü yasakları iftar saatine çekmişlerdi

Valla bizde ilk evlendiğimiz de bildiğiniz beceremedik ben vajinismus sanıyordum kendimi 6 aya yakın. Meğer biz beceremiyormușuz. 3 yıllık evliyim hep başta kendimi biraz kasarım ondan mı bilmiyorum ilk girişte zorlanıyoruz girdi mi girmedi mi doğru yerde mi sizinkine benzer şeyler yaşadık yaşıyoruz da

Sonunda benle aynı şeyi yaşayan birini görünce sevindim valla böyle Bi konuda bile. Aynı durum bende de var kasıyorum kendimi. Çözüme ulaşırsanız bana da söyleyin

İvit neden inanmakta zorlandınız bu kadar kız
Evlenmeyi şuan düşünmüyorum diyordun ya,bu sürede nasıl seni ikna etti merak ettim doğrusu

Ya bu saatte acayip sevindim love biliyo musun,harika bir haber bu çok çok çok mutlu olursunuz inş

Evlenmeyi şuan düşünmüyorum diyordun ya,bu sürede nasıl seni ikna etti merak ettim doğrusu

Ya bu saatte acayip sevindim love biliyo musun,harika bir haber bu çok çok çok mutlu olursunuz inş
Makara yaptım kız ne evlenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…