- 13 Mayıs 2009
- 42
- 0
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canayakın'cım ilk başta da içerde miydi herşey : )
ebrucum sen bu sayfalarn hepsini okursan bi fikrin olablr
süleymana yaptrdım cok memnun oldum diyenler var ama reklam kokuyo yani
cunku birisi süleymanın onu tersledigini yazmış sonra da 3-5 üye geldi bi anda
yok ameliyat oldk cok iyiydi hemen ayaga kalktm eve yurudum fln dediler
ama ameliyattan sonra mumkun deil hemen kalkman ya
şeyinin içinde 4 yerden dikiş var mumkun mu yani
Arkadaşlar, vajina estetiği ile ilgili Dr aylin Karanlık diyorlar hep. Var mı burada ameliyat olan aylin hanıma.... Olanlar da bi fiyat söyleseler, ne olacak yani...
Arkadaşlar, vajina estetiği ile ilgili Dr aylin Karanlık diyorlar hep. Var mı burada ameliyat olan aylin hanıma.... Olanlar da bi fiyat söyleseler, ne olacak yani...
bende oldum iyi diyilim biri bana akıl versin sağlığıma nasıl kavuşurum bir yıl oldu rahat oturamıyorum nolur yazın
Geçmiş olsun. Birkaç sorum var. Hangi doktora oldunuz ve hangi yöntemle yapildi acaba?Şimdi ne durumdasınız azra75 çok merak ediyorum bende aynı ameliyati oldum ağrılarım cok
Merhaba Gurbet 532. Çok geçmiş olsun, nerde oldun ameliyatı? Hangi doktor yaptı. Bende düşünüyorum fakat olumsuz yorumları okuyunca gözüm korktu yaVajina daraltma ameliyatı oldum.14 gün oldu.yok böyle bir izdirap.buyuk tuvaletim gelince kalcamda dayanılmaz bir agri.psikolojim altüst oldu.benim gibi olupta iyileşen varmı.gece uykularım bitti.agri kesiciler bile fayda etmiyor.lutfen yardiiiiiim