Vajina Estetiği ve Vajinoplasti

Arkadaşlar, vajina estetiği ile ilgili Dr aylin Karanlık diyorlar hep. Var mı burada ameliyat olan aylin hanıma.... Olanlar da bi fiyat söyleseler, ne olacak yani...

canayakın'cım ilk başta da içerde miydi herşey : )

ebrucum sen bu sayfalarn hepsini okursan bi fikrin olablr
süleymana yaptrdım cok memnun oldum diyenler var ama reklam kokuyo yani
cunku birisi süleymanın onu tersledigini yazmış sonra da 3-5 üye geldi bi anda
yok ameliyat oldk cok iyiydi hemen ayaga kalktm eve yurudum fln dediler
ama ameliyattan sonra mumkun deil hemen kalkman ya
şeyinin içinde 4 yerden dikiş var mumkun mu yani :KK70: :KK70:

alexis hanım biz yalanmı söylüyoruz yani hemen kalkmak mümkün değilmiş kalp ameliyatımı geçiriyosun ne ki o basit bi operasyon yani bünyesi çok zayıf olur değişik problem olur neyse bi sorun yoksa abartılcak bişey değil evet ben oldum 1,5 saat çok acıdı ilaç etkisini gösterince geçti düzenli kullanırsan bikaç gün oturup kalkmana dikkat edersen bişey olmaz ben 4 saat sonra falan dışarı çıkmaya kalktım 4.gün işe gittim evet işte biraz zorlandım otur kalk ama o kadarda olur yani yoğun bi işim var abartmaya gerek yok hem neden yaaln söyleyelimki doktor tavsiyesiim yazdık hayır sadece aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar bu kadar korkacak birlşey olamdığını anlatmaya çalıştık. benim ailem bilmiyodu halen daha bilmiyo yürürken bikaç gün tuhaf yürüyosun onada bacağımı incittim dedim 13.günümdeyim ve hiçbir acım yok

Arkadaşlar, vajina estetiği ile ilgili Dr aylin Karanlık diyorlar hep. Var mı burada ameliyat olan aylin hanıma.... Olanlar da bi fiyat söyleseler, ne olacak yani...

Şekerim ben de pubis ve vajina estetiği oldum. İkisine 3000TL verdim. Biri 5000 ödemiş vajen için çok geldi bana yaaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı vajinal estetik ameliyatı olmak istiyorum istanbulda oturuyorum fakat bu konuda uzman doktorlar hakkında yeterli bilgim olmadıını düşünüyorum.aranızda bu operasyonu geçirmiş birileri varsa bana fikir verebilirmi acaba bu konuda uzman birisine muayene olmak istiyorum

ben bukonuda daha cok bılgı almak ıstıyorum ve vajınadan herhangı bır amleıyat olan varsa ve paylaşırsa sevınırım

bende oldum iyi diyilim biri bana akıl versin sağlığıma nasıl kavuşurum bir yıl oldu rahat oturamıyorum nolur yazın

Ya gerçekten çok zor bir durum. Gidenler utana sıkıla gitmiştir. Burada operasyon geçiren arkadaşların anlatabileceğiniz zannetmiyorum. Yine bu sorunu yaşayanlara Allah çözüm yolunu gösterir inşallah.

İstanbulda olanlar bağcılar meltem hastanesinde arkadaşım oldu bu operasyonu 1000 tl ye ve çok memnun kadın bi jinekolog varmış adını unuttum o yapmış çok çok memnun ilginenler araştırsın fiyatda uygun

Vajina daraltma ameliyatı oldum.14 gün oldu.yok böyle bir izdirap.buyuk tuvaletim gelince kalcamda dayanılmaz bir agri.psikolojim altüst oldu.benim gibi olupta iyileşen varmı.gece uykularım bitti.agri kesiciler bile fayda etmiyor.lutfen yardiiiiiim

Vajina daraltma ameliyatı oldum.14 gün oldu.yok böyle bir izdirap.buyuk tuvaletim gelince kalcamda dayanılmaz bir agri.psikolojim altüst oldu.benim gibi olupta iyileşen varmı.gece uykularım bitti.agri kesiciler bile fayda etmiyor.lutfen yardiiiiiim
Merhaba Gurbet 532. Çok geçmiş olsun, nerde oldun ameliyatı? Hangi doktor yaptı. Bende düşünüyorum fakat olumsuz yorumları okuyunca gözüm korktu ya :KK43:

X