• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina dışına boşalma

Mnky45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
6
0
1
27
Nişanlımla sevişirken üstüme boşaldı vajina kenarına geldi bende peçeteyle sildim sonra yan dönüp yattım adetim bugün gelmesi gerek gelmedi belirtmesi yok hamilemiyim acaba acil yorumlarınızı bekliyorum çok korkuyoruz ikimizde...

Dalga geçmişler baya ama mümkün değil canım , sitresden reglin gecikmiş bitki çayları ile regli olabilirsin

Stres yaparsanız ne belirti olur ne gelir hamile değilsiniz

Korkun tabi korkunun ecele faydası yok demişler. Ama prezervatifin, doğum kontrol hapının faydalı olduğu söyleniyor bir araştırın isterseniz.

Korkun tabi korkunun ecele faydası yok demişler. Ama prezervatifin, doğum kontrol hapının faydalı olduğu söyleniyor bir araştırın isterseniz.
Sürtünengillerden bu tür. Nişanlişkosunun komando spermleri vardır. Vajina kenarına bile boşalsa hamile bırakabilir.
Elinde akıllı telefon varken ve İnternette milyonlarca nasıl gebe kalınır ile ilgili bilgi varken gelir buraya sorarlar.
Spermlerin komando olmasından mütevellit vajina içine tırmanarak döllenmeyi sağladığına inanırlar.

Back