Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajina dışına boşalma
- Konu Sahibi Mnky45
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- acil bilgisi olan cvp verir mi hamilemiyim?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Teşekkürler gerçekten ancak nişanlım çok üstüme düşüyor buda strese bağlı gecikme yapıyor muhtemelen kaç güne belli olur adetimin gelmesi şuan stresten sağlıklı düşünemiyoruzDegilsin
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Sürtünengillerden bu tür. Nişanlişkosunun komando spermleri vardır. Vajina kenarına bile boşalsa hamile bırakabilir.Korkun tabi korkunun ecele faydası yok demişler. Ama prezervatifin, doğum kontrol hapının faydalı olduğu söyleniyor bir araştırın isterseniz.
Elinde akıllı telefon varken ve İnternette milyonlarca nasıl gebe kalınır ile ilgili bilgi varken gelir buraya sorarlar.
Spermlerin komando olmasından mütevellit vajina içine tırmanarak döllenmeyi sağladığına inanırlar.
Bakireyim yani tam birleşme ne onunla nede öncesi birlikte biriyle hiç olmadım ve vajinaya doğru aktı hiç üstüne veya yan tarafına boşalma olmadı sadece üstümden oraya aktı ama hemen sildim dik durdum ve sonra yattım yan
Bunu net bir şekilde test yoluyla anlayabilir miyimDegilsin
Bunu en iyi test yoluyla anlayabiliriz dimiDalga geçmişler baya ama mümkün değil canım , sitresden reglin gecikmiş bitki çayları ile regli olabilirsin
- 4 Eylül 2018
- 18.756
- 72.093
- 598
Evet ama imkansız hamile kalmanız. Nisanliniza da söyleyin korkmasın. Yaptığının arkasında dursun.Bunu en iyi test yoluyla anlayabiliriz dimi
Evet anlaya bilirsiniz. Stress den adet gecikmesi olabilirBunu net bir şekilde test yoluyla anlayabilir miyim
Nisanlinizda madem dizi bu kadar strese sokacakti, kondom kullanaydi
Bakireyim o yüzden tam birleşme olmadıEvet anlaya bilirsiniz. Stress den adet gecikmesi olabilir
Nisanlinizda madem dizi bu kadar strese sokacakti, kondom kullanaydi