Merhaba,vajina daraltma ve perinoplasti ameliyatım sonrası herkesin doğru bilgiye sahip olması için üye oldum...
Bugün 5. Günüm çok kolay diyenlerin yaa acı eşiği feci yüksek yada operasyon olmamışlar
Makatta yoğun bir baskı hissediliyor
Penguen gibi yürüme şekli,tam dikte durulmuyor
Öyle ev işi yapayım çocuklarla ilgieneyim filan zor yanınızda duracak yoksa yaptırmayın lütfen
Sürekli bir zonklama hissi
Birde kabız olursanız eyvahlar olsun
Öksürürken ve hapşururken dikişleri patlattım sanıyorsunuz
Oturup kalkmak yorucu ve sıkıntılı çalışıyorsanız,küçük bebeğiniz varsa yanınızda sizi destekleyecek kimse yoksa uygun şartları oluşturmadan yaptırmayın bence yatmak gerekiyor çoğunlukla zaten nekadar ayakta kalmak istesenize o baskı sizi yatmaya itiyor ...
Felaket tellalı gibi düşünmeyin tabi bu benim sürecim , özellikle sıkıntılarını dile getirdimki sonrası proğramlamanızı ona göre yapın diye ..
Sonuç güzel olcak diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..
Asla ve asla kolay operasyon değil bunu çok iyi bilin lütfen
Bugün 5. Günüm çok kolay diyenlerin yaa acı eşiği feci yüksek yada operasyon olmamışlar
Makatta yoğun bir baskı hissediliyor
Penguen gibi yürüme şekli,tam dikte durulmuyor
Öyle ev işi yapayım çocuklarla ilgieneyim filan zor yanınızda duracak yoksa yaptırmayın lütfen
Sürekli bir zonklama hissi
Birde kabız olursanız eyvahlar olsun
Öksürürken ve hapşururken dikişleri patlattım sanıyorsunuz
Oturup kalkmak yorucu ve sıkıntılı çalışıyorsanız,küçük bebeğiniz varsa yanınızda sizi destekleyecek kimse yoksa uygun şartları oluşturmadan yaptırmayın bence yatmak gerekiyor çoğunlukla zaten nekadar ayakta kalmak istesenize o baskı sizi yatmaya itiyor ...
Felaket tellalı gibi düşünmeyin tabi bu benim sürecim , özellikle sıkıntılarını dile getirdimki sonrası proğramlamanızı ona göre yapın diye ..
Sonuç güzel olcak diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..
Asla ve asla kolay operasyon değil bunu çok iyi bilin lütfen