Vajina daraltma estetigi yaptirip memnun kalan var mi

işte onu bilmiyorum iki doktor girdi ameliyatima bayan olan doktorla sözlü olarak daha çok muhatap oldum ve ne kadar daraltildi dediğimde Yaşar beyin üç parmağı kadar dedi bana. Çok geniş degilmi dedim biz bu konuda çok ameliyat yaptık ve gerçekten ne yaptığımızı biliyorum bize güven vajinani bİz zaten genişlettik kaslar kendilerini toparlayinca dahada sıkılasacak dedi. Ben şok oldum ama sonucu bekliyorum iki hafta sonra kontrol bende sizin gibi merak içindeyim ne kadar daraltilir normali nedir bilmiyorum ve sadece giriş değil boydan boya daraltildi
Siz daraltma olduysanız neden GENİŞLETTİK dediler anlamadım
Ayrıca bu konuda çok araştırmış Dr larla görüşmüş biri olarak söyleyim MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN DE YAZIYORUM “BOYDAN BOYA DARALTMAK DİYE BİR UYGULAMA YOK MÜMKÜN OLAN VAJEN GİRİŞNİDEN 5-6 cm

Siz daraltma olduysanız neden GENİŞLETTİK dediler anlamadım
Ayrıca bu konuda çok araştırmış Dr larla görüşmüş biri olarak söyleyim MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN DE YAZIYORUM “BOYDAN BOYA DARALTMAK DİYE BİR UYGULAMA YOK MÜMKÜN OLAN VAJEN GİRİŞNİDEN 5-6 cm
Genişlettik demediler aşırı derecede genişlemiş doktor beyin üç parmgi ölçüsünde daralttik dediler. Bu konuda baya ısrarcı oldum biz hekimiz inanın en iyisini yaptık hele siz bir iyilesin dediler.bende bekliyorum kontrol gününü

Aaaa çok şaşırdım. Umarım dedikleri gibi olur bana da sonucu yazar mısınız? Boydan boya dikmeleri iyi olmuş. Ben de randevu aldım haftaya gideceğim bakalım
Mutlaka yazarım buraya 🙂 siz benim gibi yapmayın ben biraz utancımdan birazda bilmediğimden ne kadar daraltilacak nerden daraltilacak hicbisey sormadım çok genişlemiş dediler girdim ameliyata. Herşeyi sorun

Merhaba lazer ile daraltma yaptırıp memnun kalan var mı ? doktorlar ikiye bölünmüş kimisi kalıcı çözüm diyor kimisi çözüm diyor bilemedim :110:

Merhaba lazer ile daraltma yaptırıp memnun kalan var mı ? doktorlar ikiye bölünmüş kimisi kalıcı çözüm diyor kimisi çözüm diyor bilemedim :110:
Ben yaptırdım şimdilik iyi gibi ama geçici diyor herkes. Önümüzdeki ay cerrahi işlem yaptırmayı düşünüyorum. Yarın için doktor randevum var gidip görüşeceğim.

Benim çok rahat geçti günlük hijyen ve ilaç kullanımına ve oturmaya dikkat ettikten sonra sıkıntı çıkmıyor labio daha zor br işlem

Bugün ben de muayene oldum Özgür beye, labioplastilik bir durum yok dedi. Daraltma için de giriş gayet iyi ama üst taraflarında hafif bir bolluk var dedi. Ameliyat olsam mı olmasam mı karar veremedim. 8.000 lira fiyat verdi.

Pazartesi benimde ameliyat günüm. Çok korkuyorum. Belden uyuşturma olacak. Ameliyat nasıl geçecek sonrası ağrım çok mu olacak. İyileştikten sonra memnun kalacakmiyim doktor yeterince daraltacak mi okadar çok sorularım var ki. Bı vazgeçiyorum bı karar veriyorum. Bana yardımcı olun lütfen
Ameliyat oldunuz mu nasıl geçti ? Geçmiş olsun

Merhaba geçmiş olsun. His kaybı oldu mu acaba çünkü dikiş yapılan yerden de his alınıyor normalde. Demek istediğimi anlatabildim umarım. Eşiniz memnun kaldı mı? Ağrınız çok oldu mu iyileşme döneminde ?
Merhaba his kaybım olmadı aksine güçlendi diyelim
Eşim gayet memnun mutlu haliyle ))
İyileşme dönemi rahat geçti hafif sızı oldu birkaç gün o kadar
Oturmanıza dikkat ettikten ve pansumanlarınzı aksatmayın enfeksiyon a ihtimal vermezseniz ve bol protein ki beslenmeyle hızlı bir iyileşme oluyor sanırım
Kıyafet olarakta ben etek giydim zaten evdeyiz ne kadar oksijen o kadar çabuk iyileşme ))

Oturmanıza dikkat ettikten ve pansumanlarınzı aksatmayın enfeksiyon a ihtimal vermezseniz ve bol protein ki beslenmeyle hızlı bir iyileşme oluyor sanırım
Kıyafet olarakta ben etek giydim zaten evdeyiz ne kadar oksijen o kadar çabuk iyileşme ))
Merhaba , dün ben de ameliyat oldum
merhaba. Ben de oldum ameliyat 😊 iki gün önce. Şimdi evde dinleniyorum , hapşırmaktan çok korkuyorum dikişler yırtılacak gibi geliyor 😅 batikon ve madacesol krem sürüyorum. Siz hangi kremleri kullanmıştınız ?

merhaba. Ben de oldum ameliyat 😊 iki gün önce. Şimdi evde dinleniyorum , hapşırmaktan çok korkuyorum dikişler yırtılacak gibi geliyor 😅 batikon ve madacesol krem sürüyorum. Siz hangi kremleri kullanmıştınız ?
Geçmiş olsun. Siz hangi doktora oldunuz?

Gecmis olsun ucreti ne kadardi acaba

X