Vajina daraltma bilgilendirebilirmisiniz

Ikle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
11
4
34
Merhaba arkadaslar vajinoplasti düsünüyorum fakat çok korkuyorum ne kadar oldugunu önerdiğiniz dr gibi ameliyt oncesi ve sonrasi yaşadiklariniz konusunda bilgilendirebilirmisiniz ve çocuk düsünüyorum bi etkisi olur mu?

benim bi tanıdığım yaptırdı doktorun adi müge aksoy diye hatırlıyorum ankara cukurambarda çok zor geçmişti sonrasında 2 gün filan yatmıştı evde soyledikleri gibi hemen ayağa kalkamadı ayrıca ağrısı olmuştu adet gibi akıntısı olmuştu

Merhaba arkadaslar vajinoplasti düsünüyorum fakat çok korkuyorum ne kadar oldugunu önerdiğiniz dr gibi ameliyt oncesi ve sonrasi yaşadiklariniz konusunda bilgilendirebilirmisiniz ve çocuk düsünüyorum bi etkisi olur mu?
Merhaba
Ben henuz olmadim ama gun alma asamasindayim. Simdilik bir kaygim yok. İslem sonrasi paylasirim detaylari dilerseniz.

amliyattan sonra normal doğum yapmadığın sürece hiçbir bozulma olmaz.ilk 3 gün kesinlikle sana birinin bakması lazım üzerine oturmaman gerekli ağrı çok olmuyor biraz sızı ve batma oluyor bneim 18 ile 25 günde bütün dikişleirm düştü 10 gün akıntım oldu 6.haftadan sonra ilişkiye girebildim,görüntüsünden çok çok memnunum iyikide yaptırmışım,yapan doktorun bu konuda tecrübeli olması gerekli ben 5.500 ₺ yaptırdım

canım ben de oldum biraz zorlandım ben çünkü bünyem çok hassas. isatnbulda altan yücetaş ta oldum. benim ki kombine idi. 10 gün filan izin al işten. iç kısım çok acımıyor labiolasti olan kısım sızlamıştı bende.

amliyattan sonra normal doğum yapmadığın sürece hiçbir bozulma olmaz.ilk 3 gün kesinlikle sana birinin bakması lazım üzerine oturmaman gerekli ağrı çok olmuyor biraz sızı ve batma oluyor bneim 18 ile 25 günde bütün dikişleirm düştü 10 gün akıntım oldu 6.haftadan sonra ilişkiye girebildim,görüntüsünden çok çok memnunum iyikide yaptırmışım,yapan doktorun bu konuda tecrübeli olması gerekli ben 5.500 ₺ yaptırdım
Merhaba hangi doktora ameliyat olmuştunuz

X