-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
Vajen estetiği (vajen dudakları küçültme operasyonu) hakkında bilgisi olan, ameliyat olan yada ameliyat olmuş bir tanıdığı olan var mı aranızda? Acaba vajen estetiğini kadın doğum uzmanı mı yapmalı yoksa estetisyen mi?
merhaba.foruma yeni katıldım.aynı sıkıntıları ben de yaşadım.ameliyat olup olmamak konusunda uzun uzun düşündüm araştırdım.bu konuda araştırma yaparken tesadüfen forumunuzu da keşfettim.buradaki bilgiler inanın çok işime yaradı ve 15 önce başarılı bir operasyonla bu sıkıntıyı attım.ameliyattan sonra anladım ki korkularım yersizmiş.burada deneyimlerini forum ziyaretçileriyle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.umarım aynı sıkıntıyı yaşayan diğer arkadaşlar da en kısa zamanda bunu atlatırlar.sevgiyle kalın.
Ben genel anesteziyle oldum dediğim gibi, sabah 9:30 da ameliyata girdim 11:30'da hastaneden çıkmıştım, ameliyat 30-45 dakika filan sürdü heralde. Ben 1500'e yaptırdım yani o kadar büyük paralara mal olmuyor ve kesinlikle çektiğin sıkıntıya değiyor.
arkadaslar ben vajen estetiği olmak istiyorum ve bunun için hemen hemenforumdaki tüm yazışmalara baktım.....dikkatimi şu çekti....bu arkadasım vajen estediğini 2009 un 5. ayında olmus ve aradan 6 ay gecmesine ragmen gecen sene oldum demiş.....kandırılıyormuyuz anlamadım???????Canım ben geçen sene olmuştum ama yakında olan arkadaşlarım var genelde 1700-2000 arası sanırım
gönderiyorum özelden..
Yaptırın kurtulun kızlar. Benim mayıs sonunda bir yıl doluyor. Hayatıma o kadar olumlu etkisi oldu ki anlatamam. O zamandan beri foruma girer bakarım, sürekli yeni birileri gelir aynı şeyler tartışılır. Hiç korkmayın aşın tabuları ve yaptırın, derim nacizane..
merhaba bayanlar sanırım uzun zamandır kimse buralara bir şey yazmıyor.ama bende yeni aklı başına gelenlerdenim.Ankara'da Süleyman Eserdağ'a olmaya karar vermiş gibiyim.okudum yorumları ama net bir şey çıkaramadım kimseden.kimi bir doktora iyi diyor kimi kötü diyor.neyse sonuç olarak kararımı almış gibiyim ve yılbaşı sonrasında yaptıracağım.peki Süleyman Bey'e yaptıranlar ödeme şekilleri konusunda bilgi verebilir mi? ben kredi çekmeyi düşünüyorum 2 bin. ama orada sanki 2 binin üzerine çıkacak gibi geliyor.muayene ücreti 200 tl imiş ama ameliyat parasından düşüülüyormuş.ama gidip muayene olursam ameliyat ücreti uçuk gelirse 200 tlyi çöpe atmış olacağım.yani kapıdan geri dönmekte istemiyorum.acaba orada taksit vb.imkanlar var mı?kalanını mesela öyle yapsam çok abartı değilse.
bende dudaklar biraz dışarda,çok aşırı olmasada,birde klitorisin üzerinede deri kaplandı sanırım.yani önceden dışarıdaydı ama sanırım zamanla kapattı üzerini artık görünmediğini farkettim.bu bölgede ki deriyi almak ayrı bir işlem ücretimi?lütfen yardımcı olun gidip görüşeceğim ama hala korkularım var.
operasyonu olan biri olarak derimki sakın olmayın....
nedenini açiklarmisiniz???
doktordan dolayi mi memnun degilsiniz yoksa baska bir sebebten dolayi mi???
Sağol melek. Zaten nerdeyse vazgeçmek üzereyim. Evet doktorumda o faydasından bahsetti. Ama buraya başlık açmakla birşey öğrendim yalnız değilim hergün bir sürü mesaj geliyor özelden. Ama insanlar bu konuyu konuşmaktan nedense ayrı bir utanç duyuyorlar. Bu benim bir uzvum ha kolum bacağım burnum ağzım ha genital organım!