- 30 Ağustos 2007
- 6
- 0
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
......................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar aranizda bana yardimci olacak var mi??... Vajen estetigini uzun zamandir duyuyorum ama henuz internete girip arastirdim ve psikolojik olarak resmen coktum suan. internette before after goruntulerini gordum daha cok moralim bozuldu, onlar yaninda benimkiler cok vahim gibi su durumda . Goruntu olarak asiri bi rahatsizlik hissetmedim bugune kadar gerci, partnerlerimden de bi elestiri almadim ya da rahatsizlik duyduklarini hissetmedim ama cinsel iliski sonrasinda gunlerce cok sikinti yasiyorum kizlar dudaklar buyuk oldugu icin cok agrim oluyor, dar kotlar giydigim zaman da ayni durumu yasiyorummmm. ilk firsatta ameliyat olmaya karar verdim ama New York'ta yasiyorum ve burda olmam imkansiz. Turkiye'ye geldigim zaman olmayi plnaliyorum ama Turkiye'de de saglik sigortam yok. internette gordugum kadariyla 2500TL civari bir maliyeti var bu ameliyatin. Bu bana daha mi pahaliya mal olur bu durumda Turkiye'de?? Bu konularda pek bir bilgim yok. Aydinlatirsaniz cok sevinirim... Simdiden Tesekkurler...
bende de bu dert var. çok çekiniyorum. kimseyle paylaşamıyorum. içim içimi yiyor ? yardım edin bana . lmaz::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkürler, bu sorunun yalnız bende olmadığını görmek biraz da olsa moralimi düzeltti ,
sorum özellikle evli bayanlara,
bende vajina şeklimi beğenmiyorum ama ameliyat gibi bir şansımda olamaz ,
ileride evlendiğimde bu sorun olur mu? yani iç dudakların büyük ve sarkık olması cinsellikte sorun yaratır mı ya da erkekler bunu sorun yapar mı?
kızlar cok basit bir ameliyat ben yaptırdım artık cok mutluyum hatta bebeklerinki gibi oldu 1 sene oldu yaptıralı gercekten insana özgüven getiriyo ve kendinizi daha cok seviyosunuz ben şimdi ikinci operasyonumu yaptırıcam ama yaptırma sebebim su ameliyat sonrası törpileme işlemi yaptırılırsa daha da prüzsüz oluyomus onu yaptırıcam
kızlar cok basit bir ameliyat ben yaptırdım artık cok mutluyum hatta bebeklerinki gibi oldu 1 sene oldu yaptıralı gercekten insana özgüven getiriyo ve kendinizi daha cok seviyosunuz ben şimdi ikinci operasyonumu yaptırıcam ama yaptırma sebebim su ameliyat sonrası törpileme işlemi yaptırılırsa daha da prüzsüz oluyomus onu yaptırıcam
kızlar doktorlar bu konuyu takmıyor doktorum bana bence çok gerek yoktur ama yinede bakalım seni rahatsız etmeyecek kadar küçültelim dedi.benim rahatsız olma sebeim benim 20 yaşından sonra büyüdü doktoruma göre o yaşa kadar hormonlar çalışırmış ve o da büyürmüş ve ani kilo alıp vermenin de sarkmaya etkisi varmış.ama benim bence yurtta kaptığım mantardan kaşımaktan sündü diyorum ya doğuştan değildi.bu çok kadında var nasıl ki ağzımız gözümüz farklı o da o şekilde farklı dedi.oldum çünkü pantoluma çamaşırıma sürtünüyor sıkışıyor iltihap oluyordu ve sonradan olduğu için psikolojimi bozmuştu.ben valla olacaklara jinekolog ve kadın doktor tavsiye ederim çünkü tamamen kesip atmıyorlar uygun estetik olacak şekilde küçültüyorlar onların bir işlevi var vajinanın ıslak kalmasını yararlı bakterileirn çoğalmasını sağlıyor.onlar olmasa kuruluk olur.ve kadın doktorumun dediği bir söz vardı erkek kendinde olmayan şeyin şeline ne kadar hakimdir.benimki çok doğal oldu.nettekiler gibi traşlı tamamen kesilip atılmış çirkin bir şey değil.çok kibar şekilde küçültüldü bence onlarsız vajina çok çirkin dümdüz kadınsılık seksilik yok.