Vajen Estetii...

selam arkadaslar yarım saattır yazdıklarınızı okuyorum acayıp güldümkaydirigubbakcemile3 benimle aynı sorunu paylaşan insanları görmek hem üzücü hem sevindirici yalnız olmadığımı gördüm..bende yaza dogru olmayı düşünüyorum..o kadar takıntı halıne getırdım kı kendıme bu durumu anlatamam size..şimdi nasıl olucagımı düşünüyorum..arkadaslar yardım edın banada:KK43: artı aılemden gızlı olucam oda nasıl olucaksa:bbo:

emotion bu resimdeki hatunun vajinasını beenmedim bn ya
bnce daha kcuk daha sevimli olması gerekir

ama en azından herşeyi derli toplu, ıÇERDE ! : (

serenee tatlım sen de buradaki son 15 sayfayı felan okursan fikir sahibi olursun
ya da bu konuyla ilgli tummmm konuları fln okusan daha ii olur
herkes böle bşlıo :KK70:
bn de ailemden gizli yaptrdım yardım istersen msjlaşablrzz : )

oo forum epey canlanmış:jeyyar:

ameliyattan sonra böyle olmasını istiyoruumm...
Agyness Deyn Gets Naked And Jumps Off Building

bir inceleyin derim, çizgi gibi gördünüz mü?

Bu arada "Labioplasti olan varmı" başlıklı bir topik daha var oradada yazıyoruz bilginize..
Sanki kökünden kestirmiş tahta gibi düz olmuş orası.
Dudaklardadan arta kalanların yarım veya 1cm dışarı çıkması daha güzel bir görüntü oluşturmazmıydı?
Bundan önceki sayfalarda Akrepece örneği ne benziyor. onun kadar kısa kestirmiş olabilir. Gerçi yazıdan anladığım kadar Akrepece labioplasti değilde sünnet olmuş.
Neyse sonuçta estetik anlayışı kişiden kişiye değişen bir şeydir.

Son düzenleme:
arkadaslar bu fotodaki örnek cok uc yaa.. zaten orijinal de durmuo :KK70:DD biraz doğal dursun :d artık yıllardır o seyle yasamaktan ne kadar nefret ettiysek kökten gitsin istiyoruz ama öyle değil bence...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bu fotodaki örne cok uc yaa.. yok öle bi dünya bence hiç öle bişe beklemeyin.. zaten orijinal de durmuo :KK70:DD biraz doal dursun :d artık yıllardır o seyle yasamaktan ne kadar nefret ettiysek kökten gitsin istiyoruz ama öle deil bence... öle olmasın ya :)
Katılıyorum.
Aklımdan geçen fakat kelimelere dökemediğim şey buydu.

2. günüm ve regl oldum... korktuğum sey orda birikip enfeksion kapması. dikkat edin kızlar regl gununuze...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama benim zaten dümmdüz onunki gibi aynı.. tek sorunum içde olması gereken küçük labiolar aradan görünüyor...detaya girdik iyice..kaydirigubbakcemile3

yani zaten boy 1,5 metre kilo 43 birde daha büyük olsa halim ne olurdu :roflol:

Son düzenleme:
bıraz eskı konularda kaldım kusura bakmayın arkadaşlar da evet aslında erkek arkadaşlarımız dogrusunu duzgununu nereden bılecekler..ya da kaç defa tv dışında ıyısını gormuşler..ya da galıba sınırlendım...gercekten bulup bunuyorlar..aslında bız takmaksakk yaa bı dk ne oluyo ne garıbı falan dersek bence butun sorun kalkar :)

ya kızlar erkek ark var erkek arkadas var yani
bn mesela ailemden gizli oldum erkek arkadasım bilio
inanılmaz yardmcı oldu , yalnz brakmadı bni hiç <3 <3 =)

di mi yanii :) ama zaten cogu kişinin yaptırma amacı; erkek arkadas veya kocaısna, kendisini dogustan güzel vajenli olarak yutturmak :KK70:DD yanlış mı ya acık olun :)

puhahahah :KK70:
valla yutturmak yani hakkaten :)))))
ya bnmkinin onceki halini bilmio zaten
yani bn hiçkmseyle daha ...... şey yani ...... yapmadım daha hiçbişey :eek:

bu yaz ben de olacağım inaşşallahh kızlarrrr!!! moralimizi yüksek tutalım yaaa. vazgeçmeye falan kalkan olursa burdan ilham alıp vazgeçmesin :)

Hanımlar,
lütfen topikte tartışma çıkaracak yorumlar yazmayınız....
Ayrıca başka sitelerin linklerini de vermeyiniz.

Son düzenleme:
ben doktordan randevumu da aldım taaa 2 ay sonrasına :eek: .Dr bu kadar erken randevu mu alınır dedi hatta :) ama olsun olmak için sabırsızlanıyorum

X