Vajen Estetii...

ben 22 yaşındayım. lise 1 de başıma şöle bir olay geldi, kalın ped kullanırdım ben hep fakat bir gün kalın ped iç dudakları çok kötü tahriş etti o gün dayanılmaz bir acı duydum ve o günden sonra iç dudaklar gün geçtikçe sarktı. ben işin artık görsel tarafından bakmıyorum eğer başına gelen varsa bilir sarkmalar acayip acır ve en ufak bi sıkışıklıkta hemen acımaya başlar bu yüzden dik bile oturamaz oldum sıkı çamaşır giyemiyorum çıtçıtlı badiler acıtıyor. yani aklınıza ne gelirse canımı yakıyordu. 14-15 yaşında olay ilk olduğunda cahiliğimden ilk müdehale edemedim ne bileyim keşke bi doktora gitseydim ama artık çok geç galiba tek çare estetik midir sizce? lütfen başına böyle bişey gelen varsa cevap yazabilir mi?

Canım söylediklerin oldukça ilginç.Pedin sarkmaya neden olacağını sanmıyorum.Tahrişle sarkma olabilir mi?Senin yapısal olarak uzun olabilir Tabi kide günlük yaşamını rahatsız eder her açıdan Çok geçmeden doktora bir danışabilirsin ,muayene olabilirsin.Bunda utanılacak bir durum asla yok.Herşeyin çaresi vardır.:teselli:

Selam arkadaslar siteyi uzun zamandir takip ediyorum üye olmadigim icin daha önce yazamadim..
ben hem vajen daraltma hemde Labiaplasti ameliyati oldum.

Sanildigi kadar acisiz degil iki hafta oldu hala ic camasiri giyerken canim yaniyor ,ic dudaklardaki dikisler acidan öldürüyor beni ,ic camasiri sürteledikce canim gidiyor ameliyatin ikinci günü cok fenaydim sancidan sabaha kadar uyuyamadim ilac falan hic fayda vermedi.

ameliyatdan sonra görüntüsi ise tam bir felaketdi sanki bir tane daha olmustu mersem sismis onlar ilk etapda anlamadim simdi biraz indi sisleri ,ama doktorlarin dedigi gibi 1,2 günde gececek bisey kesinlikle degil bu kadar aci cekicemi bilseydim yaptirmazdim..

Ben plastik cerreha yaptirdim pisman oldugum bir konuda Jinekolaga yaptirmamis olmam..

Sormak istediginiz bisey varsa cevaplayabilirim ücreti de baya fazla 1400 € vajen daraltma 1200 € lapiaplastiye verdim .

Canım sen her iki operasyonu aynı anda mı oldun?.Eğer öyleyse tabiki senin canının yanması normal.Ben önce labiaplasti oldum.İyileştim .Ondan sonra 1,5 ay sonra da daraltma yaptırdım.Hafif ağrılar dışında zorluk yoktu.Senin dediğin gibi ben jinekoloğa yaptırdım.Hiçte pişman değilim.Çümkü o bölgeden ancak onlar anlar.

arkadaşlar ben 8 gün önce vajen estetiği oldum cok rahattı amelliyat 1.5 saat sürd ve güle oynaya sürdü kahkahalarımı annem bile duymus hiç ağrım olmadı sızım olmadı ve doktorun dediklerini yaptım şimdi 8. günündeyim ve cok memnunum su anda şişlikleri var 3. hafta da kendini göstericek ama simdi bile süper ben de cok korkmustum ama süper oldu doktorum süleyman eserdağ

2.500 ytl verdim ama ben iki ameliyat oldum bdiğeri de kritorisimi içe aldırdım diğeri zaten labiaplastiydi bilgi almak isteyen ameliyatla ilgili arkadasları bilgilendirebilirim

bi de okuduklarımda sasırdığım sey su arkadaslar yazmıslar birinin bası dönüyo birinin ağrısı sızısı oluyo ben bunların hiç birini yasamadım sadece vajina bölgesini uyusturdu doktorum ve sohbet ederek konusarak operasyon oldum saatin nasıl gectiğini bile anlamadım hiç bişey hissetmedim operasyonda o gün 2 saat dinlendikten sonra yürüyerek evime gittim 2 gün evimde dinlendim bilerek kanamam cok olmasın diye zaten buz koyunca ilk iki gün kanamam da 3. günü bitti 3. günü dısarı cıktım gezdim arkadaslarla ve banyomu yaptım yani bazıları bu ameliyatı ya cok abartıyo yada gercekten kötü gecirmişler

bu arada aycaa neden üzerine falan oturamadın cok acıdı ben anlayamadım benim hiç öle sorunlarım olmadı bi gram acımadı oturmam da kalkmam da hiç acı sızı yok cok zor gecirmişsiniz siz yani bunu doktorunuza sorun böle olmaması lazım

Evet canayakin ikisinide ayni anda oldum.
Ben bu kadar aci vericeni hic tahmin etmedim simdi cok iyiyim tabi ilk günlere göre ama hala üstüne tam oturamiyorum .Ic camasiri evde kesinlikle giymiyorum sürteledikce iyilesmeyi geciktiriyor.

vajen daratlma heralde hic sanci vermedi yada digerinden onu anlamadim benim tek sorunum ic dudaklardaki dikisler,insallah onuda atlaticam ..

Ay_caaaa;
Herşeyden önce geçmiş olsun benimki ciddi bir komplikasyon oluşmadan
yaklaşık 1 haftada iyileşmişti. Ağrı kesici kullanmadım ve ağırım olmadı.
Ki bu ameliyat dudağın ucunu kesip kısaltmak amacıyla yapılmış labioplasti değil
çok daha berbat birşey olan kadın sünnetiydi. Senin yaranda enfeksiyon
oluşmuş olabilir. Benimkinin sonucunu resimde görebilirsin.
tiny.cc/ctpg8

Sevgilerle; Ece

Son düzenleme:
arkadaşım burda bendende bahsetmişler başı döndü diye evet herkesin acı eşiği ve anesteziye duyarlılığı farklıdır kimisinde başdonmesi, mide bulantısı, kusma yaparken bir diğer kişide bu reaksiyonlar olmayabilir bir arkadaşım 2 gün cok acıdı demiş enfeksiyon kapmış olabilirler demişler benimde ilk 2 günüm çok acıdı ağlama noktasında ama enfeksiyon kapmadı sadece çok hassas bölge ve orası kesilip dikilmiş onun acısıydı bacaklarımı kapatamıyordum steril suyla yıkadım baticon kullandım oraya antibiyotikli merhem verdi doktorum onları sürdüm yani en ufak bir enfeksiyon ve tek damla kanamam bile olmadı ama ameliyat sonrası taksiden evime inerken bayılma oldu ve 2 gün çok acıdı dikiş yerleri...

dün gece tvde izledim yine. Amerikada lazerli yapıyolar bu işlemi ve kimse bizim gibi problemli olduğu için değil,tamamen estetik amaçlı ve canları istedikleri için yaptırıyoılarmış.. Amerikaya mı gitsek:1shok::1shok:

sadece amerikada değil burda da ameliyatları lazerle yapıyorlar ve amerikada yapılan ameliyatların sitede resimlerini gordum after,before diye cok kotuydu dikişleri üstten atmışlar sanki elbise teğeli atarmış gibi gorunmeyen iç kısımdan yapacaklarına ustten kesip dikmişler benim ameliyatımı iç kısımdan gorunmeyen kısımdan yapmış...

arkadaslar yazdıklarınızı yeni okudum ben tam olarak anlatayım şimdi internetten arastırdım ve süleyman eserdağı buldum bu doktor jinekolog ve 10 senedir özellikle bu ameliyatı yapıyo ve baska yerde yapıp mahvedenleri bile düzeltiyo sonra bi gün annemle gittik hatta gittiğim gün alayım dedi ilk korktuğumdan 2 gün sonraya randevu aldım operasyon için daha sonra cesaretimi topladım benim sorunum iç dudaklarımın büyük olması ve kritorisimin yerinin iç dudaklar yüzünden simetrisinin bozulması idi neyse ameliyat öncesi iki ilaç verdi içtim gittim ve amleiyatım cok güzel gecti hatta gülerek eğlenerek yaptık daha sonra iki saat beni yatırdı buz kondu orama pansuman yapıldı daha sonra eve gittim

sonra bana sölediği ilk 2 ve 3 gün dinlenmem ve buz koymam dı bi ağrı kesici ve bi de antibiyotik verdi biticek hepsi dedi ve günde 3 kere pansuman yapmamı istedi baticon sürdüm ve gazlı bezin üstüne furosin krem yani antibakteriyel kemi bolca sürüp gazlı bez koymamı isted pansuman buydu ben de dediklerini yaptım hiç ağrım sızım olmadı ve 3. günü banyomu yaptım dısarı cıktım kanamam cok az oldu 3. günü bitti ve dikişleri cok güzel atmıs özel bi yöntemi var zaten dikişlerim atmaya basladı 8. günde cok mutlu oldum valla normalde morarma ve koyu bi renk alırmıs ben düzenli yaptığım için bunlarda olmadı kontrole gittim bugün cok iyi bakmısım cok rahatladım 6 hafta sonra tamamen seklini alıcak simdiden cok güzel görünüyo siz de bi gidip konusun arkadaslar umarım yaptırmak isteyenler benim kadar memnun kalır

selenciğim ben özel mesaj yeri nerden acılıyo bilmiyorum ama öğrenmen gereken baska ne varsa yardımc olurum

darkblue sanırım seni tamamen bayıltmıslar onun yüzünden ama acımasına üzüldüm umarım şimdi iyisindir cünkü gercekten doktoru secmek iyi bi doktor bulmak zor bi de estetik cerraha mı yaptırdın onu merak ettim gecmiş olsun

bu arada aycacığım gecmiş olsunn gercekten zor atlatmıssın sen arastırarak mı bu doktoru sectin merak ettim

ayça tekrar yazdığını okudum dikiş yerlerinin kabuk bağladığını ve çamasır giyemediğini yazmıssın sürtünmeden acıdığını buna üzüldüm bende kabuk bağlama yok hatta camasırlarımı artık rahatlıkla giyiyorum cünkü ameliyat olmadan önce iç dudaklarım camasırıma değdiği için sürtünmeden acıyodu simdi rahatca giyiyorum bu yaptırdığın ameliyatı bi baska doktora göster bence için rahat olması için benim doktoruma da gidebilirsin yani bu konu hakkında iyi bilen birisine git için rahatlar enfeksiyon kapmamıssın kabuk bağlama nedeni sanırım kanı durdurmadan ve buzla durmadığın için de olabilir

selenciğim ben ankaradayım su an ankarada doktor ben 2 aydır düşünüyodum arastırdığımda bu doktoru buldum ben cok güvendim zaten gördüğünde sana güven vericek 15 tatilde yaptırman cok iyi zaten 1 haftada iyileşiyosun bence doktorla konus benim ameliyatım 2500 ytl di seninki ne kadar der bilmiyorum ama bundan fazla diceni sanmam ben memnun kaldım doktorumdan cünkü bu kadar kolay ağrısız sızısız ve cok rahat olucamı bilmiyodum zaten arayıp ilgileniyo seninle bilmiyorum su anda ameliyatımın 8. günü ve cok rahatım bugün kontrole de gittim cok iyi baktığımı da söledi daha sormak istediğin neler var

ayrıca sunu da diyeyim bi sürü genc kız sıradaydı ve koşa koşa operasyona gidiyolardı cok sasırmıstım doktorumun ayrı bi yeri var hastane de de olmadım ev ortamı gibi sıcacık bi yer orda yapıyo ameliyatı ve full bayıltma yok sadece orayı uyusturuyo sohbet ederek daha da rahatlıyosun ve hiç bişey hissetmiyosun

X