- 7 Mayıs 2008
- 4.916
- 3
- 49
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
ben 22 yaşındayım. lise 1 de başıma şöle bir olay geldi, kalın ped kullanırdım ben hep fakat bir gün kalın ped iç dudakları çok kötü tahriş etti o gün dayanılmaz bir acı duydum ve o günden sonra iç dudaklar gün geçtikçe sarktı. ben işin artık görsel tarafından bakmıyorum eğer başına gelen varsa bilir sarkmalar acayip acır ve en ufak bi sıkışıklıkta hemen acımaya başlar bu yüzden dik bile oturamaz oldum sıkı çamaşır giyemiyorum çıtçıtlı badiler acıtıyor. yani aklınıza ne gelirse canımı yakıyordu. 14-15 yaşında olay ilk olduğunda cahiliğimden ilk müdehale edemedim ne bileyim keşke bi doktora gitseydim ama artık çok geç galiba tek çare estetik midir sizce? lütfen başına böyle bişey gelen varsa cevap yazabilir mi?
Canım söylediklerin oldukça ilginç.Pedin sarkmaya neden olacağını sanmıyorum.Tahrişle sarkma olabilir mi?Senin yapısal olarak uzun olabilir Tabi kide günlük yaşamını rahatsız eder her açıdan Çok geçmeden doktora bir danışabilirsin ,muayene olabilirsin.Bunda utanılacak bir durum asla yok.Herşeyin çaresi vardır.:teselli: