Vajen Estetii...

sordum ve bana ınan ben etlı sevmıyorum yanı kapalı benım hosuma gıtmıyor dedı senın vajınan tam benım ıstedıgım gıbı dedı allaha bın sukur benımkı lınklerde gordugum gıbı degıl bıraz cıkmıs ama o bıle guvenını almaya yetıyo canım bana sorarsan bence esıne desıfre olmadan evlenmeden once amelıtat ol ama bunu sen ıstıyorsan cunku esının rahatsız olacagını sanmıyorum mesela benım esım gercekten modern bır adam ızmırluı ızmırın erkeklerı moderndır bılırsınız o bıle ızın vermıyo dusun yarın bırgun canının daha cok sıkılmasını ıstemıyorsan bekaerken yaptır cunku gorusune fazla saygı duyulmuyo ama goruntusunden memnun san yaptırma bu arada ben oncekı goruntulerı buldum ama amelıyat sonrakı goruntulerı bulamamdım oraya nerden gırıyorum.

Dilracım eğer seninki biraz çıkmışsa, boşa dert edip, hayatı kendine zehir ediyorsun. Eşinde böyle beğendiğini söylemiş.İnan benimki o kadar az çıksa hiç sorun etmem. Benim hem vajina iç dudaklarım uzun ,hemde Klitorisim dısardan bakıldığında belli oluyor.Yani aynı o linklerdeki gibi maalesef.Labiaplasty yapılırken ,iç dudaklar kesilirken, klitorisin üzerindeki deri parcasıda kesiliyormuş.Bu klitoris kısmı kafamı karıştırıyor.Pek anlamadım.Klitorisin üzerindeki deri kesilince görüntü nasıl olur acaba? Sadece iç dudakları küçülttürme olsa hemen ameliyat olurdum.:uhm:KK70:ediğin gibi bu ameliyatı evlenmeden yaptırmak daha mantıklı sanırım.

valla bence yaptırdıktan sonras pısman olmassın sanıyorum derıyı eserek daha kucuk durmasını saglıcak ya estetık sonrası goruntuyu merak ettımıyazmıstım ama cevap gelmedı nereden bakıyorum

valla bence yaptırdıktan sonras pısman olmassın sanıyorum derıyı eserek daha kucuk durmasını saglıcak ya estetık sonrası goruntuyu merak ettımıyazmıstım ama cevap gelmedı nereden bakıyorum

Dilracım ameliyat görüntülerini yollayacaktım ama sanırım özel mesaj kısmın kapalı

slm ...edacım senin için hemen nete girdim ..valla eşim hiçççççççç sorun etmedi ..ameliyat olmak istiyorum dedim sen bilirsin ama boşuna canını acıtma dedi.....bendede işte ya beyenmezsem korkusu cok ...sanırım doğumdan sonra düşünüyorum yaptırmayı ...bu arada klitoris görünüyorsa bile sakın dokundurtma ..ister istemez his kaybı yapar ..doktor dedi dudaklarıda az aldırmak lazımmış cinsel hazzı etkilermiş...yani bi miktar gibi ..bakalım doğum dan sonra düşünücem artık

Rose canım senin için çok sevindim.Acaba bendemi senin gibi yapsam.Yani önce evleneceğim kişiyemi sorsam.Sağolsun sitedeki bazı arkadaşlar bana özel mesaj yollayıp ,evlenince bu durumun hiç sorun olmadığını yazmışlar.Erkekler bu durumu hiç sorun etmiyormuş.İçimi ,onlarda sende çok rahatlattınız.Bu siteyi bilmeden önce, bu durumun cok acayip bişey olduğunu sanıyordum ama anladım ki bu durumda birsürü insan varmış.

Klitorisim dısardan bakıldığında belli oluyor.Yani aynı o linklerdeki gibi maalesef.Labiaplasty yapılırken ,iç dudaklar kesilirken, klitorisin üzerindeki deri parcasıda kesiliyormuş.Bu klitoris kısmı kafamı karıştırıyor.Pek anlamadım.Klitorisin üzerindeki deri kesilince görüntü nasıl olur acaba? Sadece iç dudakları küçülttürme olsa hemen ameliyat olurdum.:uhm:KK70:ediğin gibi bu ameliyatı evlenmeden yaptırmak daha mantıklı sanırım.

klitoris derdi bende de var dısarıdan görünüyor.ama ameliyatı pek önermiyorlar.his kaybından dolayı.fazla da dısarıda değil ama bakınca görünüo.ilerde eşim ne der korkusudan evlenmekten bile soğuyorum bazen.

of ya esımı ıkna etmeye calıstıkca ıkna olmuyo sınırlerım dahada bozuluyo senden gızlı yaptırırm dıyorum anlamıcammı sankı dıyo ya valla psıkolejım fecı bozuluyo neden benı anlamıyo anlamıyorum guvenım gıdıyo kızlar ya bana bır cıkıs yolu gosteın napcam ben nasıl ıkna edebılırım

of ya esımı ıkna etmeye calıstıkca ıkna olmuyo sınırlerım dahada bozuluyo senden gızlı yaptırırm dıyorum anlamıcammı sankı dıyo ya valla psıkolejım fecı bozuluyo neden benı anlamıyo anlamıyorum guvenım gıdıyo kızlar ya bana bır cıkıs yolu gosteın napcam ben nasıl ıkna edebılırım

Canım seni anlıyorum. Cok moralin bozuluyor dimi.Mesela ben ,kendimi bazen defolu bir mal gibi hissediyorum.Saçma bir benzetme ama napim öyle hissediyorum.Hele kafam öyle karışık ki anlatamam.Kendi kendime diyorum ki ,evlendikten sonra yaptır.Sonra oraya bakınca hemen ameliyat olasım geliyor.Evleneceğim insanın karşısına böyle nasıl çıkarım diye düşünmeden duramıyorum.Acaba evlenmeden önce söylesem ne der.Bilemiyorum.:uhm: :uhm: Senin durumunda karısık .Eşin seni öyle beğeniyor ama sen mutlu değilsin.Yani seni bu şekilde beğendiği için ikna etmen zor gibi.Ama senin iç dudakların çok fazla çıkık değilse boşa sorun ediyorsun bence.Benim evleneceğim insanda estetik ameliyatlara cok karşı.Eğer şimdi yaptırmazsam büyük olasılıkla senin yaşadıklarını yaşayacağım.Çok korkuyorum off

sakın evlıyken yaptırmayı dusunme ınan olmuyo ya ben bekarken bu kadar sorun etmezdım sımdı asırı sorun edıyorum beklıde bekarken bu kadar bılgıye sahıp degıldm ondan sonucta cozumu varsa neden bole dolasıyım bıde ıyının ıyısı varken neden kotusuuyle dolasyayım ya ben begendıne ınanmıyorum ondan asla ole bısey gormedım begenmedıne daır ama ben begenmıyorumya sankı oda begenmıomus gıbı gelıyo ınan cok uztanıorum ozguven kalmıyo hanı onun gercekten cok begendıne ıanansam bellkı bu savastan vaz gcececem yemın edıyo ama ınanmıyorum cunku o benım ııcın buyu kusur neyse canım sırf buyuzden d bosanamıcama gore bzaen keske evlenmeden once yaptırsaydım dıyorum ınan o zman daha ıı olurdu beynımde acaba begenıyomu begemıyomu gıbı supheler olmazdı neyse canım gercekten senı ruen raatsız edıyosa sen sen ol bekarken amelıyat ol
ınan bana desekı tmm bu kar huzursuzsun sana karsı tavrım degısmeyecek dese asla dusunmeden gıderdım.

eda006 bak canım, klitoris olayı gerçekten mühim, eğer klitorise yönlik bir operasyon geçireceksen onu estetisyenden çok bir kadın doğum uzmanı yapmalı gibi geliyor bana, inan his kaybı görüntüden daha önemli.

Evleneceğin kişiye bunu evlendikten sonra söylersen erkek psikolojisi kendini kandırılmıs gibi hisseder, sana mühim değil der ama sen kendini hep hatalı gibi hissedersin evliliğin buna takılmayla harap olur, bence git iyi bir doktora ameliyatını ol derim..

Sunuda söylemeden geçemem: kardeşim erkeklerin çok umrunda değil gözü bir şey görmüyor dedi..

Ben bunu 32 sene kendimle sürükledim. Çocukluğum gençliğim harap oldu, erkek arkadasım bile olmadıki birlikte adımız çıkarda onunla evlenmek zorunda kalırım diye düşün artık yasadığım sıkıntıyı, kardeşim bana çok destek oldu, şimdi daha rahat bakıyorum olaya
Ama Yeter artık omuzumdan bu yükü atıp, bari evlilik hayatımda bunu peşimden sürüklemeyeceğim..:1no2:
Herkese sağıklı mutlu günler diliyorum..

sakın evlıyken yaptırmayı dusunme ınan olmuyo ya ben bekarken bu kadar sorun etmezdım sımdı asırı sorun edıyorum beklıde bekarken bu kadar bılgıye sahıp degıldm ondan sonucta cozumu varsa neden bole dolasıyım bıde ıyının ıyısı varken neden kotusuuyle dolasyayım ya ben begendıne ınanmıyorum ondan asla ole bısey gormedım begenmedıne daır ama ben begenmıyorumya sankı oda begenmıomus gıbı gelıyo ınan cok uztanıorum ozguven kalmıyo hanı onun gercekten cok begendıne ıanansam bellkı bu savastan vaz gcececem yemın edıyo ama ınanmıyorum cunku o benım ııcın buyu kusur neyse canım sırf buyuzden d bosanamıcama gore bzaen keske evlenmeden once yaptırsaydım dıyorum ınan o zman daha ıı olurdu beynımde acaba begenıyomu begemıyomu gıbı supheler olmazdı neyse canım gercekten senı ruen raatsız edıyosa sen sen ol bekarken amelıyat ol
ınan bana desekı tmm bu kar huzursuzsun sana karsı tavrım degısmeyecek dese asla dusunmeden gıderdım.

:eek:klava:Sanırım bu sorunu yaşayan bütün kadınların kafası karmakarışık.Biz bu durumla kafayı bozduğumuz için,karşımızdaki erkek bize ne kadar iyi olduğunu söylesede, biz acaba doğrumu söylüyor ,yoksa bizi avutmak içinmi böyle söylüyor düşüncesinden kurtulamiycaz.Hiç alakası yokken en mutlu anımda birden aklıma geliyor ve bütün mutluluğumu silip süpürüyor.Bence bu çok büyük bir takıntı durumu. Dilracım bide demişssinki "iyisi varken neden kötüsüyle dolaşayım" Düşünsene bu durumda olan birsürü kadın var. Demek ki bu normal bir durum.Bütün sorunda burda başlıyor.Yani hangisi iyi hangisi kötü diye düşünmek ,mantıkla olaya yaklaştığın zaman , yanlış bi düşünce tarzı.Bu daha çok beğeniyle alakalı.Gerçi bana sorsan bu durum benim için kötü bir durum.Mantığım bu durumda tamamen devre dışı kalıyor. " Eşinin seni bu şekilde gerçekten beğendiğine inansan" bu savaştan vazgeçeceğini yazmışsın. Belkide doğru söylüyordur.Çünkü bazı erkeklerin böyle vajina şeklini beğendiğini duydum .Ama bu konuda yorum yapamayacağım.Çünkü bu konuda bilgim ve deneyimim yok.Bunu erkeklere sormak lazım.Ama buda benim için imkansız bişey .Bütün öğrediklerim internetle sınırlı.Gerçi ben buna inanmıyorum.

eda006 bak canım, klitoris olayı gerçekten mühim, eğer klitorise yönlik bir operasyon geçireceksen onu estetisyenden çok bir kadın doğum uzmanı yapmalı gibi geliyor bana, inan his kaybı görüntüden daha önemli.

Evleneceğin kişiye bunu evlendikten sonra söylersen erkek psikolojisi kendini kandırılmıs gibi hisseder, sana mühim değil der ama sen kendini hep hatalı gibi hissedersin evliliğin buna takılmayla harap olur, bence git iyi bir doktora ameliyatını ol derim..

Sunuda söylemeden geçemem: kardeşim erkeklerin çok umrunda değil gözü bir şey görmüyor dedi..

Ben bunu 32 sene kendimle sürükledim. Çocukluğum gençliğim harap oldu, erkek arkadasım bile olmadıki birlikte adımız çıkarda onunla evlenmek zorunda kalırım diye düşün artık yasadığım sıkıntıyı, kardeşim bana çok destek oldu, şimdi daha rahat bakıyorum olaya
Ama Yeter artık omuzumdan bu yükü atıp, bari evlilik hayatımda bunu peşimden sürüklemeyeceğim..:1no2:
Herkese sağıklı mutlu günler diliyorum..

Canım söylediklerine katılıyorum.Kendi kendime bazen diyorum ki git evleneceğin kişiye bu sorunundan bahset. Sonra geri vazgeçiyorum Belki onunda kafası karışır, benim gibi çıkmaza girer diye korkuyorum.Yani benim kafa karışıklığı olayım başka bir boyuta geçti. Artık hangisinin normal hangisinin anormal olduğunu düşünüyorum..Kafam öyle çok karıştıki anlatamam. Belkide kötü sandığımız şey kötü değildir.Bu durumda olan birsürü kadın varsa bu anormal bir durum değil demekki.Ama bunu beynime anlatamıyorum.:eek:Evlendikten sonra söylesem diyorum bu seferde senin dediğin gibi o kendini kandırılmış hissederse .......O zaman çok üzülürüm.Kendimi onu kandırmışım gibi hissederim ve bu düşünce beni mahveder. iyiki bu site var. Burdaki arkadaşlarla konuşunca yalnız olmadığımı anladım ve sizlerle dertleşince psikoloğa gitmiş kadar rahatlıyorum.:enbuyukkk:Bu arada ciddi ciddi psikolağa gitmeyi düşünüyorum.Çünkü bu sorunu kendi kendime atlatamayacağımı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet psikoloğa gitmek çok yrarlı olur, burada konuyu açmak bile insanı rahatlatıyor birde profesyonel yardım kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacaktır, bende nornal ve anormal arsında gidip geliyorum ama ameliyat olacağım fırsat bulduğumda..

Evlenmeden önce zatı muhtereme söylediğinde acaba beraberinde kızlık zarınıda diktirecekmi yoksa bana estetik diyorda olay kızlık zarımı? diye düşünmezmi? (Modern erkek yoktur unutma) Açıp gösterecek halimizde yok hani..benneyaptımki:1no2:kaydirigubbakcemile3:

Son düzenleme:
evet psikoloğa gitmek çok yrarlı olur, burada konuyu açmak bile insanı rahatlatıyor birde profesyonel yardım kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacaktır, bende nornal ve anormal arsında gidip geliyorum ama ameliyat olacağım fırsat bulduğumda..

Evlenmeden önce zatı muhtereme söylediğinde acaba beraberinde kızlık zarınıda diktirecekmi yoksa bana estetik diyorda olay kızlık zarımı? diye düşünmezmi? (Modern erkek yoktur unutma) Açıp gösterecek halimizde yok hani..benneyaptımki:1no2:kaydirigubbakcemile3:

Emotion cok haklısın bide başıma kızlık sorunu neyim çıkarmıyim şimdi.İşin yoksa bide güven sorunuyla uğraş.Hiç derdim yokmuş gibi.Bende kara kara düşünüyodum bayramda söylesemmi diye yasakkelime bidaha düşünsem iyi olur.

evet yaşadığın aynı sorun bende de var. eğer bi çare bulursan banada bildirirmisin. çok sevinirim.

İlknurcum, belkide sorun değil ama biz kadınlar kendi kendimize sorun yaratıp duruyoruz.Burda öğrendim ki, bu sorun dediğimiz şey bir sürü kadında var.Demek ki normal bişey.Ben eskiden kendimi uzaylı sanıyordum yani dünyada bir ben böyleyim sanıyordum.Ama uzaylı değilmişim.Offfffffffffffffffffff bu söylediklerimi birde beynim anlasa Ona anlatamıyorum.Bu takıntıdan kurtulabilecekmiyim bilmiyorum.:eek:klava:

merhaba, burun estetiğinden farkı yok bunun, yaptıracağım ilk fırsatta, inanın psikolojim müthiş rahatlayacak, bunu diğer kız kardeşime de söyledim ve gösterdim, çok anormal değil dedi, ama onun vajina görünümüde kapalı kutu gibi, yani iç dudaklar ve klitoris içeride kalıyor, "labioplasti olan varmı" başlılı topik var orada da yaptıranlar yazmıs, ben o cersareti yakaladım, insallah hayırlısı olur, evlilik mecburi sonuçta.. üzerimde çevremdeki insanların büyük baskısı var, aslına bakılırsa çevremde gördüğüm salak erkekler ve evlilikler yüzünde evlenmekten soğudum..birde salak triplerini çekemem, ona karsı basım dik olmalı..
işte böyle.. belki çok salak bu düşüncelerim. ama kafada sağlam tahta kalmadı zaten..:teytey:

benimde böyle bi sorunum var acaba dr deniz hanımın soy isminide söylermisinz?

ya arnızda istanbulda kadın doktora iç dudak ameliyatı yaptırmış ve memnun olanınız varmı benimde bu konudan moralim bozuk

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, burun estetiğinden farkı yok bunun, yaptıracağım ilk fırsatta, inanın psikolojim müthiş rahatlayacak, bunu diğer kız kardeşime de söyledim ve gösterdim, çok anormal değil dedi, ama onun vajina görünümüde kapalı kutu gibi, yani iç dudaklar ve klitoris içeride kalıyor, "labioplasti olan varmı" başlılı topik var orada da yaptıranlar yazmıs, ben o cersareti yakaladım, insallah hayırlısı olur, evlilik mecburi sonuçta.. üzerimde çevremdeki insanların büyük baskısı var, aslına bakılırsa çevremde gördüğüm salak erkekler ve evlilikler yüzünde evlenmekten soğudum..birde salak triplerini çekemem, ona karsı basım dik olmalı..
işte böyle.. belki çok salak bu düşüncelerim. ama kafada sağlam tahta kalmadı zaten..:teytey:

senağlamaEmotion,bugün utana sıkıla ,kıvrana kıvrana anneme böyle bir sorunum olduğunu söyledim.Nerdeyse ağlıycam.Niye benim böle dedim Anneminde vajinası kızkardeşinki gibi.Ne klitorisi dışarda nede küçük dudakları büyük dudaklarının dışına çıkmıyor. O zaten biliyomuş benimkini ,ne arada gördüyse.Bende devlet sırrı saklar gibi kendi kendime saklıyomuşum.Annem ne var ki bunda dedi.Bazı kadınların öyle olur dedi.Dediğine göre halamlara çekmişim.Kendi kendime gülmekten bir hal oldum. Niyeyse bir rahatladım, bir rahatladım anlatamam.Biriyle paylaştım ya............Demek ki benim kendimi yiyip bitirdiğim kadar acayip bişey olsa annem söylerdi.Dedim estetik yaptırıcam ,oda dedi delimisin durduk yere niye kestiricen .Beğenen böyle beğenmeliymiş.Ne gerek varmış.Paramı bile hazırladım dedim .Manyakmısın dedi ,güldü bana.Of ne salakmışım.Liseden beri belki biraz daha öncesinden beri kendimi boşu boşuna yemişim.Offffffffffffffff yinede sinir oluyorum.Niye o klitoris dışarda bide küçük dudaklar büyük dudakların dışına çıkıyo.Niye dudaklar böööle uzun.Bır gün uyandığım da kendi kendine düzelse ahhhhh ahhhhhhhhsenağlama

Ameliyat sonrasından memnun kalacağımı bilsem koşup yaptırıcam ama sonrası nasıl olur ki Offffffffffffffffffffffffff düşünmekten deli olucam.Bide sonra eski hali daha güzelmiş gibi gelirse.En çok bundan korkuyorum.Eskisini mumla aramayayım sonra.Ya kıslaaaaaaaaaaaar bu vajinanın küçük iç dudakları niye büyük dudakların dışına sarkıyor.Uzuyor böle.Bide o klitoris niye dışardan belli oluyor.Bide o klitorisin dışındaki hani o klitorisi örten deri parçası herkesde var mı?Bu şekilde ki vajina şekli genetik mi Niye sonradan böyle oluyor.Çünkü benim küçükken böyle değildi.Sonradan oldu.Bunun bilimsel bir açıklaması var mı.Siteden anladığım kadarıyla bööle bir sürü kadın var.Böyle olan her kadın benim gibi sorun ediyormu Yada kendini böyle beğenen var mı?.Arkadaşlar anlayacağınız kafamın içinde bir sürü soru ???????? var.Sorularım sooooooooor sor bitmez.Acaba kendimi hipnotize ettirsem bu sorular beynimden silinirmi?:eek:klava::eek:klava:Şu oklavayı kafama vurmak istiyorum.

X