E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
sordum ve bana ınan ben etlı sevmıyorum yanı kapalı benım hosuma gıtmıyor dedı senın vajınan tam benım ıstedıgım gıbı dedı allaha bın sukur benımkı lınklerde gordugum gıbı degıl bıraz cıkmıs ama o bıle guvenını almaya yetıyo canım bana sorarsan bence esıne desıfre olmadan evlenmeden once amelıtat ol ama bunu sen ıstıyorsan cunku esının rahatsız olacagını sanmıyorum mesela benım esım gercekten modern bır adam ızmırluı ızmırın erkeklerı moderndır bılırsınız o bıle ızın vermıyo dusun yarın bırgun canının daha cok sıkılmasını ıstemıyorsan bekaerken yaptır cunku gorusune fazla saygı duyulmuyo ama goruntusunden memnun san yaptırma bu arada ben oncekı goruntulerı buldum ama amelıyat sonrakı goruntulerı bulamamdım oraya nerden gırıyorum.
Dilracım eğer seninki biraz çıkmışsa, boşa dert edip, hayatı kendine zehir ediyorsun. Eşinde böyle beğendiğini söylemiş.İnan benimki o kadar az çıksa hiç sorun etmem. Benim hem vajina iç dudaklarım uzun ,hemde Klitorisim dısardan bakıldığında belli oluyor.Yani aynı o linklerdeki gibi maalesef.Labiaplasty yapılırken ,iç dudaklar kesilirken, klitorisin üzerindeki deri parcasıda kesiliyormuş.Bu klitoris kısmı kafamı karıştırıyor.Pek anlamadım.Klitorisin üzerindeki deri kesilince görüntü nasıl olur acaba? Sadece iç dudakları küçülttürme olsa hemen ameliyat olurdum.:uhmediğin gibi bu ameliyatı evlenmeden yaptırmak daha mantıklı sanırım.