Vagina yoklugu

Arkadaslar lutfen saglik espiri konusu olmaz tamam konu sahibi konuyu anlayabilecegimiz sekilde acik anlatmamis ama bu sekilde yok erkek bilmem ne yapmanizda hos degil

Allah muhafaza varsa boyle bi durum bizim basimizada gelebilirdu
başka bir konuda da yardım almaya çalışmış bende önceki mesajlarından gördüm...insanlara anlamadan dinlemeden hemen kup takıp hayata küstürebiliyoruz ...böyle bir durumda olan varmı demek istemiş belki birilerinden yardım alacak o engeleniyor :(

başka bir konuda da yardım almaya çalışmış bende önceki mesajlarından gördüm...insanlara anlamadan dinlemeden hemen kup takıp hayata küstürebiliyoruz ...böyle bir durumda olan varmı demek istemiş belki birilerinden yardım alacak o engeleniyor :KK43:
kımsenın kımseyı engelledıgı yok noktadan vırgulden ruh halınızı bu kadar dıbe vurmayın
şöyle kı ;
bırsey soracaksan bı konuda bılgı almak ıstıyorsan ..
bı merhaba dersın sonra boyle bı rahatsızlık yasıyorum bılgısı olan varsa yardımcı olabılır mı dersın
yazılan yorumlara cevap verırsın karsılıklı bılgı alısverısıne gırersın

ortaya bı laf atıp sonra pıt pıt gelen yorumları bırıktırıp bekleyıp bı anda atarlanıp laf sayarsan gelecek her lafa hazır olman gerekır ozaman

sadece konuyu acan degıl yorum yapan ınsanlarında bır cok problemı olabılır benım vajınam var da noldu sankı vajınısmustum amelıyat oldum ıyılesır ıyılesmez hamıle kaldım 38 cm kıstım varmıs sag yumurtam komple alındı mesela
ve bunları hepsı 1 bucuk senede oldu

ben geberım ozaman ? saga sola satasım laf sayım kufredım ozaman bu hakka sahıpmıyım ?

edep baska bırsey!!!

başka bir konuda da yardım almaya çalışmış bende önceki mesajlarından gördüm...insanlara anlamadan dinlemeden hemen kup takıp hayata küstürebiliyoruz ...böyle bir durumda olan varmı demek istemiş belki birilerinden yardım alacak o engeleniyor :KK43:

Ya ilk gordugunde herhalde duymus oldugunu meraktan sordugubu dusundum ama ona ait bir sorun okdugunu ogrenince uzuldum dogrusu Allah yardimcisi olsun insallah bi cozumu vardir tedavisiz bi durum degildir

Ya ilk gordugunde herhalde duymus oldugunu meraktan sordugubu dusundum ama ona ait bir sorun okdugunu ogrenince uzuldum dogrusu Allah yardimcisi olsun insallah bi cozumu vardir tedavisiz bi durum degildir
bende öyle sandım önce sonra attığı msjlara zahmet edip baktım önyargı yapmadan ...allah yardımcısı olsun inş çözümü bulr

Ben birsey sormak iatiyorum ilk defa duydum bunu
peki vajina yoksa cinsiyet tercihin neye gore oldu
vajina yoksa ne var idrarini nerden yapiraun
yermek icin degil bilgim olmadigi icin soruyorum..

Bende anlayamadım umarım düzelir sorunun neyse ama hayal edemiyorum Allah sabır ve şifa versin

Back