- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nsl evlendim profilde evli yazıyorNe pıpısı gı yok pip
mune yardımcı olur cnmNeyse boş verinde onu bunu bu kadinlar kulubu hesabımı nasil sile bilirim aranizdan gitmek isdiyorum yormayın kafanızı sade bilgi verin hesabı silcem bilmiyom
Bu konuyu birisi acmisdi baya var bu sorunu olanlar ve operasyonla duzeliyormus.bence bu konuyu bulursan sana iyi olur.cok bilindik bir sey deyil cogu insan qarip karsiliyor amma merak etme baya insan varmis boyleAranizda vaginasi olmayan varmi doguşdan
Neyse boş verinde onu bunu bu kadinlar kulubu hesabımı nasil sile bilirim aranizdan gitmek isdiyorum yormayın kafanızı sade bilgi verin hesabı silcem bilmiyom
Hay ağzınıza sağlıkNe rezil bir millet olduk biz ya. Ayrıca neden koca kadınlar 'vajina' kelimesini okudukları an'da ana okuluna geri dönüyorlar anlamış değilim.
arkadaşım 5 sayfadr bişey anlatmamışsın ki, neyin tafrasını yapıyosun. Kim ne bilsin ne amaçla sorduğunu . Herkesi haklı buldum bn.. Konuyu açarken bi derdinizi anlataydınız da en sona sıkıştıraydınız sorunuzu..Neyse boş verinde onu bunu bu kadinlar kulubu hesabımı nasil sile bilirim aranizdan gitmek isdiyorum yormayın kafanızı sade bilgi verin hesabı silcem bilmiyom
iyide bdv açılmamış konu kadın hastalıklarına açılmış kendi gibi arkadaşlardan bilgi alacak belli ki...arkadaşım 5 sayfadr bişey anlatmamışsın ki, neyin tafrasını yapıyosun. Kim ne bilsin ne amaçla sorduğunu . Herkesi haklı buldum bn.. Konuyu açarken bi derdinizi anlataydınız da en sona sıkıştıraydınız sorunuzu..
bdv olması şart değil ki. Kendi rahatsızlığı mı var boyle bi rahatsızlık duymuş merak mı edio, bi yakını mı yaşıyo bu durumu.. Bi anlatsın sonunda da sorsun sorusunu.. Kaç sayfa olmuş hala konu sahibinin rahatsızlığı ne bilinmiyor ki.iyide bdv açılmamış konu kadın hastalıklarına açılmış kendi gibi arkadaşlardan bilgi alacak belli ki...
trend konuların yapısı değişmiş herşey çıkıyor burda
vagina ne ola kiAranizda vaginasi olmayan varmi doguşdan
Malmisinda vaginayi bilmiyon hahahah amvagina ne ola ki
boyle bırsey var mı cidden