Vagina yoklugu

Duymadım arkadaşım rahim olmamasını biliyorum ama vajina olmaması çevremde de duymadım.umarım tedavisi vardır estetik bir durum sanıyorum

Sorununuz nedir, sizin mi yok? Ne zaman farkettiniz, teşhis nedir, tedavi var mı?????

Biraz daha açıklayıcı olun da, daha iç açıcı yorumlar alın

Olabilir..buda doğuştan gelen bir yaradılış..aramızda varmı bilmem ama dünyada birçok örneği vardır mutlaka.

Keşke konunuzu daha ayrıntılı yazsaydınız...
Görün şimdi buradaki şenliği. Bilen bilmeyen herkes yorum yapacak, polemikler başlayacak ve konu kilitlenecek gibi doğuyor içime ama umarım ben yanılırım :KK51:

Neyse boş verinde onu bunu bu kadinlar kulubu hesabımı nasil sile bilirim aranizdan gitmek isdiyorum yormayın kafanızı sade bilgi verin hesabı silcem bilmiyom

Tıp o kadar ilerlediği estetik herşeye çare bulur hale geldi..vaginası olmadan doğanlar,çift cinsiyetli olarak dünyaya gelenler,hiçbir cinsel organı olmadan doğanlar elbetteki var..
Ama dediğim gibi çaresi de var..böyle bir sorununuz varsa bir estetik cerrahla gorusmenizi tavsiye ederim.
Buarada dalga geçebilecek bir konu değil bu arkadaşlar. Tıpkı diğer sağlık problemleri gibi bu da bir sağlık sorunu..

Neyse boş verinde onu bunu bu kadinlar kulubu hesabımı nasil sile bilirim aranizdan gitmek isdiyorum yormayın kafanızı sade bilgi verin hesabı silcem bilmiyom

silemezsin de dondururlar sanırım. bize ulaşın linkinden hesabını iptal ettirmek istediğini yaz, ama sanırım sadece pasif hale getiriliyor hesap.

arkadaşım 5 sayfadr bişey anlatmamışsın ki, neyin tafrasını yapıyosun. Kim ne bilsin ne amaçla sorduğunu . Herkesi haklı buldum bn.. Konuyu açarken bi derdinizi anlataydınız da en sona sıkıştıraydınız sorunuzu..

arkadaşım 5 sayfadr bişey anlatmamışsın ki, neyin tafrasını yapıyosun. Kim ne bilsin ne amaçla sorduğunu . Herkesi haklı buldum bn.. Konuyu açarken bi derdinizi anlataydınız da en sona sıkıştıraydınız sorunuzu..
iyide bdv açılmamış konu kadın hastalıklarına açılmış kendi gibi arkadaşlardan bilgi alacak belli ki...
trend konuların yapısı değişmiş herşey çıkıyor burda

iyide bdv açılmamış konu kadın hastalıklarına açılmış kendi gibi arkadaşlardan bilgi alacak belli ki...
trend konuların yapısı değişmiş herşey çıkıyor burda
bdv olması şart değil ki. Kendi rahatsızlığı mı var boyle bi rahatsızlık duymuş merak mı edio, bi yakını mı yaşıyo bu durumu.. Bi anlatsın sonunda da sorsun sorusunu.. Kaç sayfa olmuş hala konu sahibinin rahatsızlığı ne bilinmiyor ki.

Back