Vagina yoklugu

Konu sahibi benden uyarması bir sorununuz varsa polemiğe girmeyin, hakaret etmeyin, konunuz kapatılır ve ban yersiniz.

konu sahıbı ş...siz bı erkek...
allah aılesıne yardım etsın yazık
arkadaşlar konu sahibinin diğer mesajlarına bakarsanız böylebir sorunu olduğunu görürürüz anlamadan dinlemeden kötü kötü incitici laflar etmeyelim...
benm okul müdürü olan kardeşimin küçğkken ne dediği anlaşılmaz sadece biz anlatdık koca koca kadınlar aaa bu çocuk ne diyor diye dalga geçmişti 5 yaşındaydı bende 7 kavga etmiştim onlarla
yıllarca çocuk dışarı çıkmadı
yorumlarımıza dikkat edelim

arkadaşlar konu sahibinin diğer mesajlarına bakarsanız böylebir sorunu olduğunu görürürüz anlamadan dinlemeden kötü kötü incitici laflar etmeyelim...
benm okul müdürü olan kardeşimin küçğkken ne dediği anlaşılmaz sadece biz anlatdık koca koca kadınlar aaa bu çocuk ne diyor diye dalga geçmişti 5 yaşındaydı bende 7 kavga etmiştim onlarla
şakamısın ya ?
ben bu konuya daha demın ılk kez yorum yaptım
supersonık vajına yazacagına vagına yazmıs ona guldum ve gercekden boyle bırsey var mı ? dedım cunku bılmıyorum boyle bırsey gercekden var mı cıddı cıddı var mı dıye sordum

oda bana kufur ettı hakaret ettı kızıma kadar laf soyledı

sımdı ona hıc uzulmuyorum !!!

şakamısın ya ?
ben bu konuya daha demın ılk kez yorum yaptım
supersonık vajına yazacagına vagına yazmıs ona guldum ve gercekden boyle bırsey var mı ? dedım cunku bılmıyorum boyle bırsey gercekden var mı cıddı cıddı var mı dıye sordum

oda bana kufur ettı hakaret ettı kızıma kadar laf soyledı

sımdı ona hıc uzulmuyorum !!!
profilinden mesajlarına bak canım ...uğraşmayın birbirinizle o derdine care araken sende güldün ya canı sıkıldı demekki ...
allah başa vermesin

Malmisinda vaginayi bilmiyon hahahah am

Ne guluyon geri zekali allah sana vermediyse cocuguna vere bilir ozaman görür ögrenirsin

Senmi düşündün benim ailemi kessesini otur şşagı sıkma canımı

bana yazdıkları bunlar
bırazdan bu sıteden atılır defolur gıder kurtuluruz da
onunla muhattap olanlara allah yardım etsın
psıkologa gıtmesı lazım normal degıl ıletısım seklı
ayrıca herkesın problemlerı var benım ne yasadıgımı bılıyormu ? ben nıye ona boyle demıyorum
allah allah ya...

Türkce vajina bilgimiz var ama yabanci memlekette oldugumuz için vagina yaza azmiyiz senin gızına etmedim laf asla edemem seni tanımıyorum cunki ben kımseye kızamam dedim sadece benle dalga geciyorsan allah sana veremesse cocuna verir dalga gecme demek manasiyla yazdim

bana yazdıkları bunlar
bırazdan bu sıteden atılır defolur gıder kurtuluruz da
onunla muhattap olanlara allah yardım etsın
psıkologa gıtmesı lazım normal degıl ıletısım seklı
ayrıca herkesın problemlerı var benım ne yasadıgımı bılıyormu ? ben nıye ona boyle demıyorum
allah allah ya...
Sana demedim birsey gulunce kafam atti kusurabahma atilirsam atilirim cok önemli degil

Back