oha bi o...u kafalı dogurulmamıs kendısı s...mıs ş...siz bırı gördum sankıMalmisinda vaginayi bilmiyon hahahah am
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oha bi o...u kafalı dogurulmamıs kendısı s...mıs ş...siz bırı gördum sankıMalmisinda vaginayi bilmiyon hahahah am
Nediyon sözleri düzgünyazda anlayim guzelcevablarim var sanaoha bi o...u kafalı dogurulmamıs kendısı s...mıs ş...siz bırı gördum sankı
konu sahıbı ş...siz bı erkek...Konu sahibi benden uyarması bir sorununuz varsa polemiğe girmeyin, hakaret etmeyin, konunuz kapatılır ve ban yersiniz.
Saygisizlik yapıyoKonu sahibi benden uyarması bir sorununuz varsa polemiğe girmeyin, hakaret etmeyin, konunuz kapatılır ve ban yersiniz.
Senmi düşündün benim ailemi kessesini otur şşagı sıkma canımıkonu sahıbı ş...siz bı erkek...
allah aılesıne yardım etsın yazık
arkadaşlar konu sahibinin diğer mesajlarına bakarsanız böylebir sorunu olduğunu görürürüz anlamadan dinlemeden kötü kötü incitici laflar etmeyelim...konu sahıbı ş...siz bı erkek...
allah aılesıne yardım etsın yazık
şakamısın ya ?arkadaşlar konu sahibinin diğer mesajlarına bakarsanız böylebir sorunu olduğunu görürürüz anlamadan dinlemeden kötü kötü incitici laflar etmeyelim...
benm okul müdürü olan kardeşimin küçğkken ne dediği anlaşılmaz sadece biz anlatdık koca koca kadınlar aaa bu çocuk ne diyor diye dalga geçmişti 5 yaşındaydı bende 7 kavga etmiştim onlarla
yıllarca çocuk dışarı çıkmadı
yorumlarımıza dikkat edelim
profilinden mesajlarına bak canım ...uğraşmayın birbirinizle o derdine care araken sende güldün ya canı sıkıldı demekki ...şakamısın ya ?
ben bu konuya daha demın ılk kez yorum yaptım
supersonık vajına yazacagına vagına yazmıs ona guldum ve gercekden boyle bırsey var mı ? dedım cunku bılmıyorum boyle bırsey gercekden var mı cıddı cıddı var mı dıye sordum
oda bana kufur ettı hakaret ettı kızıma kadar laf soyledı
sımdı ona hıc uzulmuyorum !!!
Malmisinda vaginayi bilmiyon hahahah am
Ne guluyon geri zekali allah sana vermediyse cocuguna vere bilir ozaman görür ögrenirsin
Senmi düşündün benim ailemi kessesini otur şşagı sıkma canımı
arkadaşlar konu sahibinin diğer mesajlarına bakarsanız böylebir sorunu olduğunu görürürüz anlamadan dinlemeden kötü kötü incitici laflar etmeyelim...
benm okul müdürü olan kardeşimin küçğkken ne dediği anlaşılmaz sadece biz anlatdık koca koca kadınlar aaa bu çocuk ne diyor diye dalga geçmişti 5 yaşındaydı bende 7 kavga etmiştim onlarla
yıllarca çocuk dışarı çıkmadı
yorumlarımıza dikkat edelim
Sana demedim birsey gulunce kafam atti kusurabahma atilirsam atilirim cok önemli degilbana yazdıkları bunlar
bırazdan bu sıteden atılır defolur gıder kurtuluruz da
onunla muhattap olanlara allah yardım etsın
psıkologa gıtmesı lazım normal degıl ıletısım seklı
ayrıca herkesın problemlerı var benım ne yasadıgımı bılıyormu ? ben nıye ona boyle demıyorum
allah allah ya...
Hahaha ne beyinsiz insan varya salak ne cekece. Hahah cok guldum hahahaBence bu fake hesap,bu konuyu acan da bi erkek bence.vajina yoklugu cekdiyi için derdini böyle anlatmaya calışmış :)))
Ne diyosun arkadaşım,adam gibi konuş da ne söylediyini anlıyalımhahaha