Vagina yoklugu

Arkadaşım senin vajinan mi yok. Anlat bize derdini, dinleyelim. Eminim çözümsüz değildir bu sorunun

Sen oyle bir sormussun ki herkes bir yerlere cekmis haliyle.. sorun nedir tam olarak neyi ogrenmek istiyorsun yazarsan daha acik cevaplar alirsin diye düşünüyorum

Ya dalga geçmeyin
Var böyle bi durum
Senede 120 kız bebek kadar bu şekilde doğuyor
Zor bir durum ama düzeltilebilir
Cerrahi olarak.
Konu Sahibi bu hastalar gebe bile kalabilir
Sen neden tedavi olmadın

bazi arkadaslar kusura bakmasim dalga gecer gibi yorumlar yapmis BOYLE BIR SEY VAR ARKADASLAR BEN DUYMUSTUM SIMDI GOOGLE BAKTIM
http://www.ateskarateke.com/dogustan-vajina-yoklugu-2
linkinten alinti yaptim
Doğuştan Vajina Yokluğu (agenezi) sık sık karşılaşılamayan bir durumdur. 1/4000 ile 1/10000 kadında bir ortaya çıkar ve genel bir jinekologun profesyonel kariyerinde 1 ya da 2 kez karşılaşabileceği bir durumdur. Vajinal agenezin en yaygın isimleri; uterus ve vajenin kongenital yokluğudur. Buna mülleryan agenezi ya da Mayer Rokitansky Kuster Hauser Sendromu ismi verilir. Mülleryan agenezi müller kanallarının embriyolojik yetmezliği neticesinde ortaya çıkar ve mülleryan yapılarda anomalilere sebep olur. Overlerin embriyolojik kaynakları farklıdır, bu sebeple yapı ve işlevleri normaldir.

Genç bir kadında vajinal agenezisin efektif yönetimi için altta yatan durumun net olarak tanınması önem teşkil eder. Eşlik eden diğer konjenital, renal ve diğer anomalilerin de araştırılması oldukça önemlidir. Herhangi bir tedavi ya da girişim planlanmadan önce hasta kesinlikle detaylı bir şekilde incelenmelidir. Neovaginanın, cerrahi olmayan tekniklerle oluşturulması tedavideki ilk tercih olmalıdır.

Neden konuyla dalga geçilmiş? Cehaletten mi?
aynen arkadasim ben bi ara psikatriye ve norolojiye gidiyordum bazi rahatsizliklarim vardi bekarken tabi 10 11 sene once komsum benle dalga gecmis gun gelip devran dondu kendisi cok agir bir panik atak rahatsizligina yakalanmis baya acillik falan kac defa ki ben genede onun icin dua ettim iyi olsun diye ki

Kiz vajina uoksa ne var acaba
Ya karşınızdaki üyenin gerçek olması ihtimaline karşın şu yorumları biraz daha yumuşak yapsak olmaz mı?
Cidden olmayanlar var, hatta bir üyenin sayfalarca konusu olmuştu burada. Hiç adet olmayınca anlamıştı hatta olmadığını.
Vajina yoksa yok işte, illa bir şey olması mı gerekir? Kapalı işte orası.

Kimsenin dalga gectigi uok kobu sahibi vajina uoklugu siye konu acmia tek bir aciklayici cunlesi yok okadar yorum var cikip yorum yapmiyor
kimse bilmiyor vajina yoksa pipi vardir bilgimiz bu uonde kardes.
ozman sorunu tam anlatson bizde acil sifa dileyip yorum yapalim

aynen arkadasim ben bi ara psikatriye ve norolojiye gidiyordum bazi rahatsizliklarim vardi bekarken tabi 10 11 sene once komsum benle dalga gecmis gun gelip devran dondu kendisi cok agir bir panik atak rahatsizligina yakalanmis baya acillik falan kac defa ki ben genede onun icin dua ettim iyi olsun diye ki

Dalga geçerek rezil olacaklarına herhangi bir arama motorundan iki kelimeyle "vajina yokluğu" şeklinde arama yapsalar bu komik ve aciz duruma düşmeyecekler.

Back