Erkeklerin yok meselakonuyu soranda erkekse yoktur
Kiz vajina uoksa ne var acabaOcak batıran gelin pusuya yatmis her an seni kib leye bilir malum artik bizim bu mekanda artik hasmimiz var unutma
Keşke mune abla hasmimizin adini vereydi çete halinde her yorumunu kiblerdik
Uok kiz markete gittim cips cola aldim didikoduya geldim
aynen arkadasim ben bi ara psikatriye ve norolojiye gidiyordum bazi rahatsizliklarim vardi bekarken tabi 10 11 sene once komsum benle dalga gecmis gun gelip devran dondu kendisi cok agir bir panik atak rahatsizligina yakalanmis baya acillik falan kac defa ki ben genede onun icin dua ettim iyi olsun diye kiNeden konuyla dalga geçilmiş? Cehaletten mi?
Ya karşınızdaki üyenin gerçek olması ihtimaline karşın şu yorumları biraz daha yumuşak yapsak olmaz mı?Kiz vajina uoksa ne var acaba
Dikkatinizi cekerim bi bakin sayfaya benden başkalarida yazmiş
aynen arkadasim ben bi ara psikatriye ve norolojiye gidiyordum bazi rahatsizliklarim vardi bekarken tabi 10 11 sene once komsum benle dalga gecmis gun gelip devran dondu kendisi cok agir bir panik atak rahatsizligina yakalanmis baya acillik falan kac defa ki ben genede onun icin dua ettim iyi olsun diye ki
Siz derdinizi doğru düzgün anlatmazsanız insanlarda ne anlarsa onu yorumlar.Hem açıklamıyorsunuz hem de azarlıyorsunuz.Boş yorum yabmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?