Üzüntüden sütüm kesildi, artik dayanamiyorum

Işin annenlerin şehrindeyse neden oraya taşınmıyorsunuz ki hem bebegede bakar. Boşanmaktan önce bunu değerlendirebilirsin canım

ne demek bukadar saygısızlıga katlanma kendini çok ezdirmişsin. sen istemedikten sonra nsıl misafir getirebilir kayınvaliden okadar misafir getirip sana ağırlatıyoda senin annen baban gelince sorunmu oluıyor bunu kendine sakın yapma bence bukadar yüzz verme benim evime misafir geleceği zman eşim bile bana sorar müsaitmmıyız dye kmse ben istemeden misafir getirmez suratta asamaz arkdaşım.kayınvaliden sen hzimetlen kendi otrsun dye sna çağırıyo neden kendine bunu yaptırıyosunki üstelik böylede saygısız bi eş için pehh aklına başına topla

Çok sinir oldum.Yazık sana niye çekiyorsun bunları sütünde kesilmiş çok üzüldüm.Madem ailen var mesleğin var bırak bu adamı anasıyla yaşasın.Ezdirme kendini

çocuğunu da al annene git. kendi işine yakın bir ev bul. eşin olacak düşüncesiz günlük git gel yapsın. ha istemezse de kendi bilir. sen böyle üzülüp stres yaşayıp yavrunun rızkına engel olacağına, bırak ana-oğul yesin birbirini. hatta bekleme bile al çantanı çık.

kizlar merhaba,

Sorun eve karisan , esimi sürekli ögretip üstüme salan bir kayinvalide ve anasini babasini hep önde tutan beni ezen bir es. Kayinvalide artik o kadar ileriye gitti ki, kendi kalabalik misafirlerini benim evimde agirliyor. Üstelik hizmetcilik yapan da ben, yok cocugu mu var, hasta mi agrisi mi var, hamile mi dinleyen yok. Tekbasimayim yardim eden de yok...misafirdir dedim saygida kusur etmedim ama cogu gelen laf cikariyor, fesat insanlar ve kayinvalideye söyleyip o da oglunu dolduruyor...neymis efendim sunun pecetesi bükükmüs saygisizlikmis, bissürü kadindan birine ayri nasilsin dememissimmis, birine tuvalette sigara icmeye izin vermemissim babasi balkondan görürmus bilmem ne bilmem ne sacma sapan seyler...ogluna esine söyle birdaha misafirime böyle böyle yapmasin diyor, o da gelip bana patliyor ve evde kavga gürültü eksik olmuyor. Esim bundan önce issizdi, yeni is buldu süreli ve cok sevindik. Tek calisan bendim. Ama maalesef birden simardi ve beni artik ezmeye basladilar...nede olsa artik oglunun isi var ya lazim degilim. Defol dedi bana, daha persembe cuma calismakla...ben bu durumu kayinvalideye anlattim. Anne yapma etme sen yuvasini bozuyorsun oglunun dedim, birsürü azar isittim ve oglu yine bana patladi hakaretler etti...her haftasonu agliyorum cunki haftasonlari oluyor bu kavgalar...doktora gidecegim annem geliyor bebege gözkulak oluyor...onlardan bir tik yok. Birkere laf soktular anan sizde yatiyor galiba diye...annemi babami gelince evden kiskaniyor esim...gelmelerini istemiyor, oysa ki ne yemek yerler ne bi sey yaparkar sirf bana yardim amacli gelirler, elleri bos gelmesler sagolsunlar...maalesef annemgil de anlamis esimin evi kiskandigini. Cekindikleri icin gelmiyorlar...izinliyim bir sene, seneye yaz dan sonra isime devam edecegim...bebege kim bakacak...hergün 100 km yol gidilecek, isim ailemin oldugu sehirde..basta bunu soyledim sorun olacak diye ama kavga cikdi...ne yapicagimi ne edecegimi bilmiyorum...esimin ailesiyle ayni sehirde oturuyoruyz hic bi faydalari yok...ise baslayinca bebegi bize ver hep bizde kalsin haftada bir görmeye gel diyorlar.. ben nasil dayanirim boyle ya...birde onlar cok egitimsiz insanlar, evlerinde bir kitap yok, kitap ta neymis okumak ta neymis diyen birileri. Ben cocugumun iyi bir ortamda yetismesini okumasini istiyorum.üstelik esimin isi de gecici bi senelik ve suan kötü gidiyor...büyük ihtimal o yine issiz kalacak, ben hergün onca yolu gidecegim üstelik bebegimi de görmeyecegim. Artik caresizlikten aileme de actim konuyu cünki basedemiyorum dayanamiyorum...ama esimin haberi yok bilmelerini istemiyor.her haftasonu anasi gelip kakmalarini kakiP, beni akrabasiyla köylusuyle ogluyla ezip, benim de aileme söylememden korkuyorlar. Suan napacagimk bilmiyorum stresten sütüm bile kesildi...esim yine anasinin misafirlerini getirmesine razi üstelikte dedikodu yapmislardi onlar hakkimizda bende istemiyorum evimde...yani kavga yakinda yine olacak
başkalarının lafıyla sürekli seninle tartışan işsiz koca mı, evden kovan baba mı dersen baba evi derim. sonra da kendine ev tut annene yakın, kocanı çağır ve "adam" olmasını iste.
kabul etmezse boşa gitsin. zaten ondan artık ne koca ne baba olmaz.

kizlar merhaba,

Sorun eve karisan , esimi sürekli ögretip üstüme salan bir kayinvalide ve anasini babasini hep önde tutan beni ezen bir es. Kayinvalide artik o kadar ileriye gitti ki, kendi kalabalik misafirlerini benim evimde agirliyor. Üstelik hizmetcilik yapan da ben, yok cocugu mu var, hasta mi agrisi mi var, hamile mi dinleyen yok. Tekbasimayim yardim eden de yok...misafirdir dedim saygida kusur etmedim ama cogu gelen laf cikariyor, fesat insanlar ve kayinvalideye söyleyip o da oglunu dolduruyor...neymis efendim sunun pecetesi bükükmüs saygisizlikmis, bissürü kadindan birine ayri nasilsin dememissimmis, birine tuvalette sigara icmeye izin vermemissim babasi balkondan görürmus bilmem ne bilmem ne sacma sapan seyler...ogluna esine söyle birdaha misafirime böyle böyle yapmasin diyor, o da gelip bana patliyor ve evde kavga gürültü eksik olmuyor. Esim bundan önce issizdi, yeni is buldu süreli ve cok sevindik. Tek calisan bendim. Ama maalesef birden simardi ve beni artik ezmeye basladilar...nede olsa artik oglunun isi var ya lazim degilim. Defol dedi bana, daha persembe cuma calismakla...ben bu durumu kayinvalideye anlattim. Anne yapma etme sen yuvasini bozuyorsun oglunun dedim, birsürü azar isittim ve oglu yine bana patladi hakaretler etti...her haftasonu agliyorum cunki haftasonlari oluyor bu kavgalar...doktora gidecegim annem geliyor bebege gözkulak oluyor...onlardan bir tik yok. Birkere laf soktular anan sizde yatiyor galiba diye...annemi babami gelince evden kiskaniyor esim...gelmelerini istemiyor, oysa ki ne yemek yerler ne bi sey yaparkar sirf bana yardim amacli gelirler, elleri bos gelmesler sagolsunlar...maalesef annemgil de anlamis esimin evi kiskandigini. Cekindikleri icin gelmiyorlar...izinliyim bir sene, seneye yaz dan sonra isime devam edecegim...bebege kim bakacak...hergün 100 km yol gidilecek, isim ailemin oldugu sehirde..basta bunu soyledim sorun olacak diye ama kavga cikdi...ne yapicagimi ne edecegimi bilmiyorum...esimin ailesiyle ayni sehirde oturuyoruyz hic bi faydalari yok...ise baslayinca bebegi bize ver hep bizde kalsin haftada bir görmeye gel diyorlar.. ben nasil dayanirim boyle ya...birde onlar cok egitimsiz insanlar, evlerinde bir kitap yok, kitap ta neymis okumak ta neymis diyen birileri. Ben cocugumun iyi bir ortamda yetismesini okumasini istiyorum.üstelik esimin isi de gecici bi senelik ve suan kötü gidiyor...büyük ihtimal o yine issiz kalacak, ben hergün onca yolu gidecegim üstelik bebegimi de görmeyecegim. Artik caresizlikten aileme de actim konuyu cünki basedemiyorum dayanamiyorum...ama esimin haberi yok bilmelerini istemiyor.her haftasonu anasi gelip kakmalarini kakiP, beni akrabasiyla köylusuyle ogluyla ezip, benim de aileme söylememden korkuyorlar. Suan napacagimk bilmiyorum stresten sütüm bile kesildi...esim yine anasinin misafirlerini getirmesine razi üstelikte dedikodu yapmislardi onlar hakkimizda bende istemiyorum evimde...yani kavga yakinda yine olacak
Allah yarcımcın olsun kardeşte dişlerini çok saydırmışsın ne demek çocuk onlarda bir hafta kalacak. Restini çek nasılsa ailenin olduğu şehire gidiyorsun peşine götür bebeğini ailen baksın haftasonu geri getirirsin.
Bunun yanında belli ki senin güzel garantili bir işin var eşinin ise sabit bir düzeni yok mantıklı olan senin işinin şehrinde yaşamanız zaten.
Eşine rest çek bence zaten kavga ediyormuşsunuz. Boşansanız bile evladına misler gibi bakarsın mahkeme de sana verir zaten.
Tavrını koy yoksa insanın psikolojisi bozuluyor bunları yuta yuta bulmuş bunuyorlar resmen ay çok sinirim bozuldu.

Yok artık ya ne kadar vicdansız kötu insanlar bunlar inanamıyorum ya . Kimseye muhtaç değilsn iyi düşün taşın

İşe yaramaz gereksiz kompleksli bi koca ve ailesi
Çocuğunu haftada bir görmeye razıysan otur
Şiddet görüyorsun hepsinden farkındasın demi
Yol yakınken uzaklaş

Off cok uzuldum .birilerinjn sana deger vermesini bekleme lutfen sen kendine deger ver once.

Allah ıslah etsin böyle zulüm edilir mi benim bile bi kaşık su da boğasım geldi o kadını.. böyleleri ne saygıyı ne sevgiyi gak ediyor eşin içinde aynı şey geçerli.. sevgi kazanılır saygı hak edilir.. defolsunlar gitsinler asabımı bozdular cahiller Allah bildiği gibi yapsın. Bu arada tek gelin misiniz? Eğer öyleyse eşiniz farkında olmaz annesinin yaptıklarını aynı şekilde eltinde bunları yaşayacak ki şikayetler çoğalsın. Kaynananın açığını bul ve onla tehdit et başka çaresi yok

böyle şeyler okuyunca çok sinirleniyorum. Niye ezdiriyorsunuz kendinizi evinize misafir geliyorsa birde laf sokup duruyorlarsa kovun evinizden ben öyle yapardım şahsen başlarım annesinede misafirlerinede ayrıca bu evlilik yürümez boşanın

Boşan bence.
Boşan demek kolay diceksin belki ama suan senin ve bebeginin iyiliği için boşanman en dogurusu
Zaten kendin çalışabiliyorsun muhtac biri değilsin kendinede cocugunada bakablrsn bu kaynanayla senn evliliğin zaten biter.

ben olsam o kocayı çoktan on kere boşanmıştım, neden derdini çekeyim. Allah yardımcınız olsun ama öyle bir ailede çocuk büyütmektense tek başım açocuğuma hem annelik hem babalık yaparım daha iyi en azından mutlu bir ortamda büyür ailenizde ne güzel arkanızda. Ailemin orada kendime 1 + 1 ev tutarım çocuğumla mutlu mesut yaşarım.
Umarım çocuğunuz ve kendiniz için doğru kararı verirsiniz ama unutmayın sizde bir anadan doğdunuz ve 1 hayatınız var boşuna böylelerine heba etmeyin.

Çocuktan öncede mi böyleydiler? eğer öyleyse neden çocuk yaptınız? değillerse bile kaç kurtar kendini...

kizlar merhaba,

Bebeginide al ve annene git canım aklı başına gelir zaten bebeğini giremeyince hiç Allah korkusu yok bunlarda ya annen ne diyor peki anlattıktan sonra

Back