Uzun zamandır iş arıyordum sonunda bir markette işe başladım ama ağır geldi :(

Attım bugün çıkış işlemi için gittim.

Herkesin vardır Allah'a havale ettiği birileri. Güzel canınızı sıkmayın lütfen

Masa başından sonra yurt dışında çalışmaya başladığımda her sabah ağır spor yapmış gibi uyanıyordum.Bir kaç hafta sonra alışıyor vücut.Belki de gerçekten çalışmak zorunda olmakla ilgili insan vücudum ağrıdı diye bırakamıyor

Market işi zordur. Saati uzundur. Bir yaz calismistim öğrenciyken. Resmen o yazım kayipti. Fabrikada paketleme falan gibi işler daha iyi bence. Pek çok e ticaret firması paket yapacak kişiler arıyor. O tarz işler de olabilir.

Biraz sabır.Kimseye kulak asma iş bulunca çıkarsın

Paraya ihtiyacınız varsa ve elinizde bir meslek yok ise bu tarz işlerden başka ne yapabilirsiniz ki. Elini çarpsan üniversite mezunu şu devirde. Sizi rencide etmek istemem ama durum bu. Bende bir zamanlar kasiyerlik yaptım sonra mağaza içinde çalıştım akşam 9 a kadar oturmak yasak sandalye bile yoktu mağaza içinde bacağımı ve belimi hissetmiyordum. Lafın kısası vasıflı eleman değilseniz yapabileceğiniz işler sınırlı.

Şimdi ne iş yapıyorsunuz?

Şimdi ne iş yapıyorsunuz?
Devlet memuruyum. Kasiyerlik ve mağaza işi yaparken üniversite yeni bitmişti daha sonra da sınava çalıştım memur oldum. Lise bitiminde kadın doğumcunun yanında çalıştım 1,5 sene inanılmaz kötüydü her şeyi gördüm orada.

sana agır geldisyse çık canım.
insan dünyaya bir kere geliyor.
sankı hasta olsan sana market sahıbı mı bakacak.

bende bi ara 6 ay kadar markette çalıştım. kurumsal bir market olmasına rağmen zor geldi evet beden alışıyor ama bazılarına zor geliyor maalesef ben kısa dönem olacağını bile bile çalıştım ama o günler hiç bitmedi sanki. resmen sosyal hayatım yoktu eve gidip sadece dinlenmek istiyordum. hiç birşey yapmıyordum. istifa edince o kadar mutlu oldum ki. ben masabaşı iş insanıydım. her iş herkese uygun değil. yapamıyorsanız ayrılın.

Ayrıldım canım şükür

biraz ağır konuşacağım. eski konuda ailenizin de durumu olmadığından bahsetmişsiniz. kpss çalışıyorum demişsiniz ama kpss ne alaka düz tarih mezunu atabiliyor mu formasyon bile yok. yani kaç yaşında insanın çalışmaması ailesine yük olması bana tuhaf geliyor. demek ki çok da ihtiyacınız yok. ben bu sene işten çıktım birikmiş param var ailemin ikisi de emekli çalışıyor. borsadan kazanıyorum kyk kredisi alacağım buna rağmen kendimi parazit gibi hissediyorum. yani ne yapacaksınız ki? dershaneye girseniz tarih çok tercih edilmiyor tecrübe yok. hiç mi aylık harcama yapmıyorsunuz alışveriş yapmıyorsunuz. ben de kasiyerlik yaptım bu arada. zor ama insan zamanla alışıyor. ne yapacaksınız mesela şimdi plan ne? bari polislik katiplik vs deneyin kpss puanı kaçtı önümüzde polis alımı olacak

Yani ihtiyacınız varsa maalesef hem çalışıp hem başka işler bakmaktan başka çareniz yok.
Çağrı merkezi tarzı işlere bakın.

Evet,Düz dümdüz tarih mezunları da atanabiliyor.
Üslubunuz çok çirkin........ "Demek ki ihtiyacınız yok" mu? Her zaman vardı. Üniversite sınavını kazanmadan önce pastanesi çalışmıştım tepsi taşımaktan kollarımın yandığını hatırlatırım. Birkaç sayfa öncesini okuyup direk ithamlarda bulunmasanız haberiniz olurdu ne yaptığımdan. Çeşitli yerlerle konuştum,cv bıraktım. İşkur'a zaten kayıtlıyım. Market için çıkış işlerimlerimi başlattım.
Polisliği boy probleminden dolayı tercih edemedim.

Sizi çok çok iyi anlıyorum.Gida market işiyle 2015 te tanıştım.Gercekten ağırdır.3 u kurumsal 5 markette çalıştım.Paraya ihtiyacınız yoksa Calismayin.Cok rezil iştir market işi.

Herkesin yapısı bir değil zaten. Allah kolaylık versin hepimize yaa... Atanmak zor,özel sektör zor. Diğer kurumlara başvurdum bakalım.

Sizi çok çok iyi anlıyorum.Gida market işiyle 2015 te tanıştım.Gercekten ağırdır.3 u kurumsal 5 markette çalıştım.Paraya ihtiyacınız yoksa Calismayin.Cok rezil iştir market işi.
Başka yerlere başvurdum. Negatif bir yorumdan sonra çok iyi geldi. Yaşamayan anlamaz.... Çok teşekkür ederim başka yerlere başvurdum bakalım.. hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…