• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun zamandır iş arıyordum sonunda bir markette işe başladım ama ağır geldi :(

Evet,Düz dümdüz tarih mezunları da atanabiliyor.
Üslubunuz çok çirkin........ "Demek ki ihtiyacınız yok" mu? Her zaman vardı. Üniversite sınavını kazanmadan önce pastanesi çalışmıştım tepsi taşımaktan kollarımın yandığını hatırlatırım. Birkaç sayfa öncesini okuyup direk ithamlarda bulunmasanız haberiniz olurdu ne yaptığımdan. Çeşitli yerlerle konuştum,cv bıraktım. İşkur'a zaten kayıtlıyım. Market için çıkış işlerimlerimi başlattım.
Polisliği boy probleminden dolayı tercih edemedim.
dedim ağır konuşcam diye canım boşver başka bulursun diyemem çünkü muhtemelen bulamazsın. çünkü çoğu yer yaşı daha küçük olanı tercih eder. tecrübe olmadığını söylediniz. dümdüz tarih mezunlarının da atandığını pek görmedim kpss sürecindeyim çünkü. Kuzenimin de dershanesi var ordan da bilgiliyim. genelde sosyal bilimler için bir öğretmen alirlar. onu da tecrübesi olanı. keşke tarihi okumak yerine yerelden atanmaya çalışsaydınız onun atanma ihtimali daga yüksek. 4001 için 90 alabilecek misiniz? sıkıntı burada. ben olsam çalışırdım herhalde ihtiyacım varsa. en azından başka iş bulana kadar. iş işte bulunur çünkü.

Başka yerlere başvurdum. Negatif bir yorumdan sonra çok iyi geldi. Yaşamayan anlamaz.... Çok teşekkür ederim❤️ başka yerlere başvurdum bakalım.. hayırlısı
Ben ise alıştım.Hamalliga heleki ben kendime şaşırıyorum.İyi sabrettim ürünü dizerdim.Bozarlardi yeniden dizdirirlerdi.Ebe giderken yarım saat bir saat iş kitlerlerdi.Birde kasiyerim ben 400 tane de müşteri de alsam reyona yardım etmedin derlerdi.Sabah giderdim temizlik yapardım.Trendyola sipariş hazırlardim.Genede yaranamazdim.Mudurlere çaycılık yaptirirlardi.Hatta nikah kiyip tazminatimi aldım diye linclendim bende burada.

dedim ağır konuşcam diye canım boşver başka bulursun diyemem çünkü muhtemelen bulamazsın. çünkü çoğu yer yaşı daha küçük olanı tercih eder. tecrübe olmadığını söylediniz. dümdüz tarih mezunlarının da atandığını pek görmedim kpss sürecindeyim çünkü. Kuzenimin de dershanesi var ordan da bilgiliyim. genelde sosyal bilimler için bir öğretmen alirlar. onu da tecrübesi olanı. keşke tarihi okumak yerine yerelden atanmaya çalışsaydınız onun atanma ihtimali daga yüksek. 4001 için 90 alabilecek misiniz? sıkıntı burada. ben olsam çalışırdım herhalde ihtiyacım varsa. en azından başka iş bulana kadar. iş işte bulunur çünkü.
Geçen bir mağazaya cv gördüm.Hukuk fakültesi mezunu bir kız başvurmuş.Universite okumakta bana artık ciddi gelmiyor.Onun yerine meslek kursları olsun.Meslek öğrenelim.İnsanlar kendilerini geliştirmek için kütüphanelere gitsin mesela.Kpss para su bu derken yaşımız 30 oldu.

Geçen bir mağazaya cv gördüm.Hukuk fakültesi mezunu bir kız başvurmuş.Universite okumakta bana artık ciddi gelmiyor.Onun yerine meslek kursları olsun.Meslek öğrenelim.İnsanlar kendilerini geliştirmek için kütüphanelere gitsin mesela.Kpss para su bu derken yaşımız 30 oldu.
var zaten öyle bölümler. iki yıllık bölümler mesela. teknikerlik meslek liseleri. bunlar insana meslek öğretir üniversiteye hazırlamaz. ben sağlık meslek lisesi mezunuyum full meslek odaklı okudum. zar zor kazandım okudum. muhendisim kendi alanımda tekniker daha fazla kazanır. abim lise mezunu sevgilim mühendis aynı sektördeler maaşları çok yakın. fabrikalar özellikle eleman yetiştiriyor bu konuda. eğitimleri de aldırıyor. annem bi fabrikada çalışıyor üniversite mezunlarını alıp iş öğretiyorlar. yıllardır çalışan da var. iş insanda bitiyor meslek öğrenmek isteyen öğreniyor. atanmak isteyen atanıyor. iyi mağazada çalışmak için hem çok güzel olmak lazım hem çalışkan. arkadaşım lüks bir markada satış danışmanı iş yeri onu tatil bölgesine gönderip evini bile tuttu. gidip fabrikada çalışmak bimde falan çalışmaktan çok daha iyidir diye düşünüyorum.

Hanımefendi konuma bu üsluple lütfen yorum yapmayın. Hatta bir daha yapmayın. Ağır konuşmayın,kimsenin taşlamasına gerek yok. Bu ne negatiflik?
Bulurum bulmam karnımı siz doyurmuyorsunuz ne kadar negatif bir yorum. :işsiz: "Muhtemelen bulamazsın"...
Çalışır alırım. Bu kadar emin olmayın. Zaten iş aradığımı söyledim. Marketten ayrıldım. Problem nedir? Yok herkes farklıdır birisi evde oturur ayağına fırsat gelir,birisinin aramaktan ayağına karasular iner. Her şey nasip işi. Ağlamayan çocuğa meme vermediklerinin farkındayım ama,bu şekilde yorum yapmayın lütfen.

Hanımlar sizden tavsiye istedim lütfen kırıcı yorumlar yapmayın. Üsluplere dikkat edelim. Birbirimizi tanımıyoruz ama saymak zorundayız değil mi?
Teşekkür ederim

Hanımefendi konuma bu üsluple lütfen yorum yapmayın. Hatta bir daha yapmayın. Ağır konuşmayın,kimsenin taşlamasına gerek yok. Bu ne negatiflik?
Bulurum bulmam karnımı siz doyurmuyorsunuz ne kadar negatif bir yorum. :işsiz: "Muhtemelen bulamazsın"...
Çalışır alırım. Bu kadar emin olmayın. Zaten iş aradığımı söyledim. Marketten ayrıldım. Problem nedir? Yok herkes farklıdır birisi evde oturur ayağına fırsat gelir,birisinin aramaktan ayağına karasular iner. Her şey nasip işi. Ağlamayan çocuğa meme vermediklerinin farkındayım ama,bu şekilde yorum yapmayın lütfen.
yok istediğim gibi yapıyorum 🙃🙃🙃 ağır konuştuğumu da düşünmüyorum. sadece gerçekleri konuşuyoruz. sadece destek mesajı almak için mi açtınız konuyu? ben kendi durumumdan da bahsettim kendime de ağır konuştum. benzer yaştayız benzer şeyler yaşıyoruz. ben sadece kabul ettim ve farkındayım. yıllarca evde oturdunuz ayağınıza o fırsat geldi mi? bence yarın gidin halk eğitim merkezindeki kurslara bakın ön muhasebe vs öğrenmeye çalışın. insan nasibini kendi yaratır bence. evde oturup her here cv bırakmakla .iş bitmiyor. ya oturup tüm gün ders çalışacaksınız kendinizi soyutlayıp. ya katiplik zabıta polislik gardiyanlık gibi bölümler için uğraşacaksınız ya da özel sektörde bir şekilde tutunmaya çalışacaksınız. aynı şeyleri kendime de söylüyorum kırıcı olabilir ama gerçekler. her şey karın doymasıyla bitmiyor kendinizi birden 30 yaşında çalışmayan sigortası olmayan biri olarak bulursunuz. o sigorta ne kadar önemli yaşınız büyüyünce anlarsınız. emekli olmak için 1 seneye 200 bin tl öderken mesela.

yok istediğim gibi yapıyorum 🙃🙃🙃 ağır konuştuğumu da düşünmüyorum. sadece gerçekleri konuşuyoruz. sadece destek mesajı almak için mi açtınız konuyu? ben kendi durumumdan da bahsettim kendime de ağır konuştum. benzer yaştayız benzer şeyler yaşıyoruz. ben sadece kabul ettim ve farkındayım. yıllarca evde oturdunuz ayağınıza o fırsat geldi mi? bence yarın gidin halk eğitim merkezindeki kurslara bakın ön muhasebe vs öğrenmeye çalışın. insan nasibini kendi yaratır bence. evde oturup her here cv bırakmakla .iş bitmiyor. ya oturup tüm gün ders çalışacaksınız kendinizi soyutlayıp. ya katiplik zabıta polislik gardiyanlık gibi bölümler için uğraşacaksınız ya da özel sektörde bir şekilde tutunmaya çalışacaksınız. aynı şeyleri kendime de söylüyorum kırıcı olabilir ama gerçekler.
Emredersiniz yarın gideyim. Konuma yorum yapmayın lütfen. Devamını okumuyorum. Evde oturduğumu nerden çıkardınız pardon?
İlk sayfadaki satırları okuduysanız evet,ama başkalarına bilenip benden çıkarmak istemediyseniz bilemem tabi😅 lütfen yapmayın. Siz gibi olmayacağım,ben rica edeyim. Konuma yorum yapmayın.

Ben ise alıştım.Hamalliga heleki ben kendime şaşırıyorum.İyi sabrettim ürünü dizerdim.Bozarlardi yeniden dizdirirlerdi.Ebe giderken yarım saat bir saat iş kitlerlerdi.Birde kasiyerim ben 400 tane de müşteri de alsam reyona yardım etmedin derlerdi.Sabah giderdim temizlik yapardım.Trendyola sipariş hazırlardim.Genede yaranamazdim.Mudurlere çaycılık yaptirirlardi.Hatta nikah kiyip tazminatimi aldım diye linclendim bende burada.
Evet insanlar çok tuhaf maalesef. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. 🥰

Back