- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 48
- 27
- Konu Sahibi telasememuresi
dedim ağır konuşcam diye canım boşver başka bulursun diyemem çünkü muhtemelen bulamazsın. çünkü çoğu yer yaşı daha küçük olanı tercih eder. tecrübe olmadığını söylediniz. dümdüz tarih mezunlarının da atandığını pek görmedim kpss sürecindeyim çünkü. Kuzenimin de dershanesi var ordan da bilgiliyim. genelde sosyal bilimler için bir öğretmen alirlar. onu da tecrübesi olanı. keşke tarihi okumak yerine yerelden atanmaya çalışsaydınız onun atanma ihtimali daga yüksek. 4001 için 90 alabilecek misiniz? sıkıntı burada. ben olsam çalışırdım herhalde ihtiyacım varsa. en azından başka iş bulana kadar. iş işte bulunur çünkü.Evet,Düz dümdüz tarih mezunları da atanabiliyor.
Üslubunuz çok çirkin........ "Demek ki ihtiyacınız yok" mu? Her zaman vardı. Üniversite sınavını kazanmadan önce pastanesi çalışmıştım tepsi taşımaktan kollarımın yandığını hatırlatırım. Birkaç sayfa öncesini okuyup direk ithamlarda bulunmasanız haberiniz olurdu ne yaptığımdan. Çeşitli yerlerle konuştum,cv bıraktım. İşkur'a zaten kayıtlıyım. Market için çıkış işlerimlerimi başlattım.
Polisliği boy probleminden dolayı tercih edemedim.