- 30 Ocak 2014
- 4.577
- 9.195
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Market dunyanin en pis isi kim ne derse desin fazla mesaini de vermiyorlar haftalik tatilin yok gibi birsey esnek calisma saatleri diyip mesai vermiyorlar kac git fabrikada calis daha iyi
Merhaba. Bilenler bilir,iş arıyordum.. geçen bir işe başladım markette. Ama kaldıramıyorum. Linçlenmek için cevap vermeyin,lütfen sadece tavsiye verin
Hem alışkın değilim,bir de eski bir çalışanın bir psikolojik baskı yapması beni soğuttu. Şey dedi, "o kadar sene boşuna okumuşsun benim 6 yıldır sigortam işliyor" yapı olarak hassas biriyim. Biraz mobbing gibi oldu.
İhtiyacım vardı, başladım. Ama dün birkaç koli taşımaktan boynum tutulmuş. Un,makarna yerleşimi... Akşam 9da yatıp sabah 7de kalkmışım çünkü alışkın değilim. İş beğenmemek değil ağır geldi. Zorunda olmak ve böylesine yorulmak beni paramparça etti. Sanırım devam edemeyeceğim. Sabah boynum tutulmuş kalkamadım. İşe gitmedim 2,6,1.5,3 senedir aynı işi yapmış insanlar var. Ayrılmak istediğimi nasıl yazarım...
Daha önce bir dershaneye başvurdum ama prosedüre uymadığı için kapatmışlar....
Bugün birkaç iş daha aradım.......
Öncelikle şu densizin ettiği lafa bir saniyenizi bile ayırıp üzülmeyin. Bu lafı sadece okumamış ve okuyanları kıskanan biri eder. İçine yara olmuş, hırsını sizden çıkarmış. Düşünmeye bile değmez.Hem alışkın değilim,bir de eski bir çalışanın bir psikolojik baskı yapması beni soğuttu. Şey dedi, "o kadar sene boşuna okumuşsun benim 6 yıldır sigortam işliyor"
Evet kıymetli C Calcifer3 harfli marketler çok zor. Herkesin harcı değil orada çalışmak
Senin gibi düşünen çok az. Adam işe gelmiyor bir iki gün arıyorsun nerdesin diye. Cevap ben işten çıktımEvet kıymetli C Calcifer
Artık gidemeyeceğimi yetkiliye mesaj atmam gerekiyoroff çok zor. Bir sorun çıkmaz değil mi?
Normalde girişken biriyim, böyle ast-üst ilişkilerinde dengem şaşıyor. İhtiyacım olduğu için girdim ama altından kalkamıyorum maalesef
Sabah yazdım gelmicem boynum tutuldu diye,iyi olursan öğle vardiyasına gelirsin yazmış
Aslında iyi biri ama yetkili,alışamadım bir türlü alışamadım. Hem ortama hem çalışma arkadaşlarıma.
Teşekkür ederim. Annemler yemek yerken ağladım. Durumumuz yokken bile üniversite okurken kykya yerleştiğimde bile borç alıp depozito yatırmıştık.Öncelikle şu densizin ettiği lafa bir saniyenizi bile ayırıp üzülmeyin. Bu lafı sadece okumamış ve okuyanları kıskanan biri eder. İçine yara olmuş, hırsını sizden çıkarmış. Düşünmeye bile değmez.
İkincisi de, bu kadar yıpranıyorsanız ayrılın tabi ki. Önce sağlığınız gelir..
Teşekkür ederimSenin gibi düşünen çok az. Adam işe gelmiyor bir iki gün arıyorsun nerdesin diye. Cevap ben işten çıktımo yüzden çok takma bişey olmaz
Merhaba. Bilenler bilir,iş arıyordum.. geçen bir işe başladım markette. Ama kaldıramıyorum. Linçlenmek için cevap vermeyin,lütfen sadece tavsiye verin
Hem alışkın değilim,bir de eski bir çalışanın bir psikolojik baskı yapması beni soğuttu. Şey dedi, "o kadar sene boşuna okumuşsun benim 6 yıldır sigortam işliyor" yapı olarak hassas biriyim. Biraz mobbing gibi oldu.
İhtiyacım vardı, başladım. Ama dün birkaç koli taşımaktan boynum tutulmuş. Un,makarna yerleşimi... Akşam 9da yatıp sabah 7de kalkmışım çünkü alışkın değilim. İş beğenmemek değil ağır geldi. Zorunda olmak ve böylesine yorulmak beni paramparça etti. Sanırım devam edemeyeceğim. Sabah boynum tutulmuş kalkamadım. İşe gitmedim 2,6,1.5,3 senedir aynı işi yapmış insanlar var. Ayrılmak istediğimi nasıl yazarım...
Daha önce bir dershaneye başvurdum ama prosedüre uymadığı için kapatmışlar....
Bugün birkaç iş daha aradım.......
Evet ben de yeni olduğum için alışamadım. MaalesefLinclenecek bir durum yok ki market islerinde sartlarin agir oldugunu E elifnurbeyza nin konusunda ogrenmistim. Ayrica o eski calisani hic takmayin her sektorde, her is yerinde bunlardan en az bir tane olur. Hakkinizda hayirlisi olsun umarim daha iyi sararda gonlunuze gore bir is bulursunuz. Uzmeyin kendinizi.
Önlisans bölümün nedir?Teşekkür ederimsamimiyetine güveniyorum. Dediğin gibidir. Ben biraz toyum daha. Tavsiye almak için konu açmıştım teşekkür ederim
Rica ederim canım. Rahatlamışındır umarımTeşekkür ederimsamimiyetine güveniyorum. Dediğin gibidir. Ben biraz toyum daha. Tavsiye almak için konu açmıştım teşekkür ederim
Önlisans bölümün nedir?
Tarih bölümünden sonra formasyon aldın mı?
Evet içim ferahladı vallahi. Rabbim,derdin varsa yoluna koysun inşallah.Rica ederim canım. Rahatlamışındır umarım
O kadar çok mezun var ki Tarih bölümünde, dersaneler bile formasyonlu olmasını tercih ediyor, hallet bence onu bi an önce, elinde bulunsun, en azından özel okul seçeneğin de olsun. Eğitimciyim, çalıştığım güzel özel kurumlar da oldu.Yerel yönetimler
Kpss olmadı maalesef
bu sene alacağım. Fef bölümü ama dershaneler problem çıkarmıyor. Ama o da olmadı
O kadar çok mezun var ki Tarih bölümünde, dersaneler bile formasyonlu olmasını tercih ediyor, hallet bence onu bi an önce, elinde bulunsun, en azından özel okul seçeneğin de olsun. Eğitimciyim, çalıştığım güzel özel kurumlar da oldu.
Arkadaşların dediği gibi; marketlerde perişan olmak yerine müşteri hizmetleri seçeneğini değerlendirmek daha mantıklı.
Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim. Sigortasında değilim inanın ama kırıldım.Şu üniversite okuyanlara laf söyleyenler ciddi anlamda kompleksliler çünkü kendileri deneyimleyemedi.
5 -6 yıl sigortalı olunca ne oluyor bir insan yıllarca çalışır ki bir bizim ülke de var bu mobbing ve ageizm. Yurtdışında asla yok bu bir insan sağlık ve zinde hissettiği sürece çalışır ve kapatır arayı.
İnsanlara lütfen bakma ve kendine uygun iş bak mutsuz olduğun ortamda çalışamazsın asla. Psikoloji falan da kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?