Uzun zamandır iş arıyordum sonunda bir markette işe başladım ama ağır geldi :(

3 harfli marketler çok zor. Herkesin harcı değil orada çalışmak

Hem alışkın değilim,bir de eski bir çalışanın bir psikolojik baskı yapması beni soğuttu. Şey dedi, "o kadar sene boşuna okumuşsun benim 6 yıldır sigortam işliyor"
Öncelikle şu densizin ettiği lafa bir saniyenizi bile ayırıp üzülmeyin. Bu lafı sadece okumamış ve okuyanları kıskanan biri eder. İçine yara olmuş, hırsını sizden çıkarmış. Düşünmeye bile değmez.
İkincisi de, bu kadar yıpranıyorsanız ayrılın tabi ki. Önce sağlığınız gelir..

3 harfli marketler çok zor. Herkesin harcı değil orada çalışmak
Evet kıymetli C Calcifer
Artık gidemeyeceğimi yetkiliye mesaj atmam gerekiyor off çok zor. Bir sorun çıkmaz değil mi?
Normalde girişken biriyim, böyle ast-üst ilişkilerinde dengem şaşıyor. İhtiyacım olduğu için girdim ama altından kalkamıyorum maalesef
Sabah yazdım gelmicem boynum tutuldu diye,iyi olursan öğle vardiyasına gelirsin yazmış
Aslında iyi biri ama yetkili,alışamadım bir türlü alışamadım. Hem ortama hem çalışma arkadaşlarıma.

Senin gibi düşünen çok az. Adam işe gelmiyor bir iki gün arıyorsun nerdesin diye. Cevap ben işten çıktım o yüzden çok takma bişey olmaz

Teşekkür ederim. Annemler yemek yerken ağladım. Durumumuz yokken bile üniversite okurken kykya yerleştiğimde bile borç alıp depozito yatırmıştık. Maddiyat her şey değil ama işsizlik üzüyor. Yarın bir daha birkaç yere gideceğim bakalım.

Linclenecek bir durum yok ki market islerinde sartlarin agir oldugunu E elifnurbeyza nin konusunda ogrenmistim. Ayrica o eski calisani hic takmayin her sektorde, her is yerinde bunlardan en az bir tane olur. Hakkinizda hayirlisi olsun umarim daha iyi sararda gonlunuze gore bir is bulursunuz. Uzmeyin kendinizi.

Evet ben de yeni olduğum için alışamadım. Maalesef amin dua edin lütfen

Yerel yönetimler
Kpss olmadı maalesef
bu sene alacağım. Fef bölümü ama dershaneler problem çıkarmıyor. Ama o da olmadı
O kadar çok mezun var ki Tarih bölümünde, dersaneler bile formasyonlu olmasını tercih ediyor, hallet bence onu bi an önce, elinde bulunsun, en azından özel okul seçeneğin de olsun. Eğitimciyim, çalıştığım güzel özel kurumlar da oldu.
Arkadaşların dediği gibi; marketlerde perişan olmak yerine müşteri hizmetleri seçeneğini değerlendirmek daha mantıklı.
Allah yardımcın olsun

Aslında öyle de bir kaç kurum öğretmen olarak kabul etmişti hatta başlayacaktım. MEB prosedürüne takılmış, kapandı bir süre.
Öyle yapayım,şuan maddi olarak zor durumdayım ama markete de katlanamam. Teşekkür ederim. Deneyeceğim. Amin. Dua edin lütfen.

Şu üniversite okuyanlara laf söyleyenler ciddi anlamda kompleksliler çünkü kendileri deneyimleyemedi.
5 -6 yıl sigortalı olunca ne oluyor bir insan yıllarca çalışır ki bir bizim ülke de var bu mobbing ve ageizm. Yurtdışında asla yok bu bir insan sağlık ve zinde hissettiği sürece çalışır ve kapatır arayı.
İnsanlara lütfen bakma ve kendine uygun iş bak mutsuz olduğun ortamda çalışamazsın asla. Psikoloji falan da kalmaz.

Teşekkür ederim. Sigortasında değilim inanın ama kırıldım. ne güzelmiş. Evet öyle. Annem de üzüldü. sabah gidesim gelmedi işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…