UZUN ZAMAN SONRA...

Sevgili Mune ablacım ve değerli arkadaşlarım;

Son kararımı yazmak için Mune ablanın bakış açısını ve değerlendirmesini bekledim..
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten yorumlarınız bana ışık oldu.
Dün bileti iptal ettim. Ve Eski Nişanlıma uzunca bir mail attım.
Özeti ise,
kendince oynadığı oyunlara bir son vermesi,
beni tamamen unutarak hayatına devam etmesi ve mutlu olması içeriğindeydi.
Tabi ki herhangi bir cevap vermedi ancak instagram'da biyografi bölümünde ikimizle alakalı göndermeler yer alıyordu, onları kaldırmış. Saçma sapan bir çok bayan eklemişti,onları silmiş.Hesabını herkese kapalı moduna almış vs..

Ona da yazmıştım,sizlere de söyleyeyim.
Birdaha hiçbir merciiden hiçbir şekilde kendisini takip etmeyeceğim ve ilgilenmeyeceğim..
Gitmek çok saçma olacaktı,sanırım çok duygusal bir anıma denk geldi ve bileti almıştım.
Kendi hayatıma bakmaya devam edeceğim, böyle daha huzurluyum.

Sizi seviyorum,
Her şey gönlünüzce olsun :)

hah şöyle tebrikler mühendis hanım :)

bence gitme...
sevmek yetmemiş ki ayrılmışsınız..
Size bazı şeyleri gösterip gösterip geri çektiğine göre ya çok gururlu yada hayatındaki dalgalanma dönemlerinde size sarıp işler düzeldiğinde de yine kendi yoluna devam ediyor,
Siz en ince ayrıntılardan birşeyler çıkarmaya çalışırken!

ablacım yapman gerekeni yaptın, içinde hiç acaba olmasın ablacım, sende hayatına yeni bir yön ver artık, mutlu ol herşey gönlünce olsun

Doğru karar Umarım karşınıza çok daha güzel insanlar çıkar ve mutlu olursunuz

En doğrusun yapmışsın.
Hiç yazılmamış yepyeni bir hayat ve yeni biri biryerlerde seni bekliyor..inşallah çok mutlu olursun.

Doğru olanı yapmışsın için rahat etsin:) geriye kalan hayatında çok mutlu olursun umarım

Merhaba tekrar,
İyi haftalar dilerim öncelikle :) ..

Eski Nişanlıdan günler sonra gelen mesajı sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım:)
Aynen şöyle;

''Ne zaman anlayacaksın ne zaman idrak edeceksin bilmiyorum ama ben sensiz çok mutluyum.
Bence sen de kendi hayatına baksan iyi edersin. Allah yolunu bahtını açık etsin. Lütfen bi daha bana mesaj yazma. Gerçekten rahatsız oluyorum. Sana seni istemediğimi güzellikle anlatmaya çalışıyorum geçmişin hatrına,çirkinleştirme beni. Yolun açık olsun. Allah yardımcın olsun. ''

Ben mesajına cevap vermedim,
Bana istediğinizi diyebilirsiniz, hepsini hakediyorum.
Bu gerçekten sondu...

Kendinize cici bakın :)

Hayırlısı be Özge.
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Bir musibet bin nasihatten iyidir. Sizinle bildiğiniz oyun oynuyor ve eminim biraz zaman geçsin yine bir yerlerden çıkacak. Umarım bir daha iletişime geçmez ve kendi yolunuzu çizersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah hayat karşınıza güzel insanlar çıkartır.

Az önce ilk konuyu okurken, beyefendinin amacının size alttan alttan iş atmak olduğunu düşündüm -ki kesinlikle öyleydi bence. Arayıp söylediği şeyler karşısında olumlu tepki verseydiniz kesinlikle karşılık verirdi. Şuan onu reddettiğiniz için üste çıkmaya çalıştığını düşünüyorum. Hani iş atmak derler ya aylarca yaptığı şey, size iş atmaktı bence. Baktı sizi etkileyemiyor -etkilese de sizden karşılık alamamış- şimdi böyle cevap vermiş. Biraz ego yapmış sanırım. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Kendinizi üzmeyin. Geçmişteki bazı insanlar, sanki hep geçmişte takılı kalmış gibi veya ayrılsanız bile sanki hala dön dese döneceköişsiniz gibi triplere girerler. Sahiplenme oluyor sanırım bu. Hayatınıza bakın ve mutlu olun.

O totoyu sen kaldırdın ama biliyorsun demi.
Bir erkek istemiyorsa zorlamayacaksın. Biz kadınlar acırız, vefa borcu bilmem ne deriz alışkanlık deriz, ama onlar için bitmisse bitmistir. Bu da tecrübe oldu sana boşver. Eski eşim bir kere soğudum dedi bir daha söyletmedim direkt dava açtım kimsenin totusunu arşa çıkarmaya gelmedik şu dünyaya
Yine diyorum bu tip seni yedekte tutmak için saçma sapan davranıyordu. Herhalde kafası ilk defa netleşmiş. İnan bunla olamazdın. Yepyeni güzel kapılar açılacak inan. Şu dunyada giden herşeyin yeri muhakkak doluyor. Aklında acaba da kalmadı. Bol şanslar.

Ayy Allahtan gitme diyenleri dinlediniz de gitmediniz bir de oralara kadar gidip bununla karşılaşmak vardı neyse ki bununla atlattınız. Inşallah bundan sonra doğru düzgün biri çıkar sizi böyle oyalamayan gerçekten seven..

Needen engelliyo yicekmisinz onu sanki ne saçma hem güzel bi şekilde ayrıldık diyorsunuz hemde engelliyor çok saygısız ve çocukça bence kesinlikle gitmeyin

Bence şimdi onu siz her yerden engelleyin hiçbir şekilde size ulaşamasın haberi olmasın

Sen onu deliler gibi seviyorsun hic dusunme ve git. Icinde keske kalmasin. Bence o da seni seviyor. Mutluluklar...

Ayy özgee iyi yaptin ha gitmemekle.
Bence yeterince cirkin hareketleri mevcuttu bu.maillede tüğ dikti.

Cok mutlu ol. Unut bu herifide. Inan surekli bakmazsan bir sure sonra hafizandan yok olu gidecektir.

Eğer sen buradaki yorumları dikkate almayıp gitmiş olsaydın bu şahıs seni kotulemicekti. . Sana zarf atmıştı ilk mesajında hayatında biri var mı yok mu diye.

Ama istediği gibi geri dönüş olmayınca havasını aldı hepsi bu. Doğru bir karar vermişsin hakkında hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…