Uzun zaman sonra ilk defa birinden hoslandım ama... Yardım edin lütfen karmakarısıgım

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.135
51.654
798
Merhabalar ...

Daha öncede konu actım fakat cok derin ve karısık yazdıgım için cok cevap alamadım.. Su anda o kadar karısık bir durumun içindeyim ki, bir anım bir anımı tutmuyor ne yapacagımı bilmiyorum nasıl davranacagımı bilmiyorum.. Lütfen aklına ne gelen varsa yazsın çok karışık yazmamaya çalışacağım.

5 aydır bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Genel anlamda dedikodudan çok şikayetçiyim, çünkü orada çalışan tek bekar genç ilçe dısında ikamet eden güzel bir üniv mezunu bayanım.
Genel anlamda herkesle arkamdan konustuklarını bile bile iyi geçindim, sürtüşmem tartışmam olmadı. İşime sarıldım çok kısa sürede işi kavradım ve sorumluluk aldım. Üst düzey yöneticilerim amirlerim beni cok destekliyor buda ciddi bir kıskançlık yaratıyor.

2,5 ay önce biri başladı ben 24 yasındayım o 28.. Annesini kaybetmiş babası ile aynı apartmanda fakat araları kötü, görüşmüyorlar pek.. Bir kardeşi var 19 yasında.. Uzun zaman sonra ilgimi çeken hoslandıgım ilk insan.. Bana güven veren dupduru bi huzur veren ilk insan.. İlk etapta muhabbet etmedik, birlikte çalıştıgım bir ablanın yanına gele gide başladı muhabbetimiz.. Oda bakışları ile bişeyler hissettigini belli ediyordu ama kız arkadası olup olmadıgını bile bilmiyordum ve çokta umutlanmadım, bir bahane ile erkek arkadasım olup olmadıgını sordu, bizim odada cok vakit geçirmeye basladı..

Ben matematik öğretmenliği mezunuyum aslında birgün işyerinde öss ve kpss sınavlarına girecekler için ders verince kardeşi için ders istedi. Ve o günkü iletişimimiz cok dikkat çekti. Fakat bu konu Başkanımızın hosuna gitmedi, ayrıntıya girmeycegim, önce vermeyecegim dedim, sonra onlar ısrar edince bize gelmesini ve iş yerinde kimsenin bilmemesini istedim

İlk defa bi insanın yanında rahatımi beni rahatsız edecek hiç bişey olmadı ufacık bi sezgi ufacık bi ima.. Güvenimi sarsacak hiç bişey yapmadı..
Fakat bu arada bizim aramızdaki elektrik baskanın kulagına gitti, benimle konustu.. Biz selamı sabahı kaldırdık iş yerinde.. Koridorda yanyana geçerken fısıldıyoruz..
20 gün önce beni facebooktan ekledi. Şu anda facebookta bütün gün konusuyoruz iş yerinden fırsat buldugumuz sürece..
Bu sohbetimiz sırasında kız arkadası olmadıgını net bi şekilde ögrendim..
Fakat birlikte vakit geçiremiyoruz, arada bakıyorum alt kattan bizim kata gelmiş, bizim odaya giriyo çıkıyor ah o bakısları ah ..

Bu hafta kardeşi ile merkeze geliyormus benide eve bıraktı, bizim sokakta biri daha var onuda alalımda sorun olmasın dedi.. Arabada genelde işten konustuk, cok yavas geldik.. :)

Ertesi gün muhabbeti oldu yakında sözleniormus die, ben facebooktan sordum, öyle bişey olmadıgını söyledi..

Hep gezme planı yapıor ben ileri atıorum kardeşinin sınavı var, gezme kolay diyorum.. Bugün kardeşine msj atmış, yemegi hazırlasın geliyorum demiş.. Sonra baska bi ilceye gezmeye gideriz dio abim dedi, oh gezin bakalım dedim, sonucta telefon numaram var beni de arayabilir.. Sonra dersi bitirdik ben dagıldım ztn onu aradı suraya gel şu kişiler ile görüşecegiz.. Neydi bu şimdi..

Biz 23 nisanda tatile gittik, ordan ona ve kardeşine cok hoş anahtarlık ve buzdolabı magneti aldım, fakat işyerinde veremem die kardeşinin gelmesini bekledim. Bu hafta da aksi gibi fırsatım oldu yanlız kaldım ama yanımda yoktu yanımda olmayan ufacık anahtarlıgında lafını yapmadım.. Bugün gönderdm kardeşi tesekkür etmiş ondan daha ses yok..

Ben anlamadım bu cocugu.. anlamadım.. içim sıkılıyor..

şu sözlenme lafının altından birşeyler çıkabilir. sadece yok öyle birşey deyip kapattı mı meseleyi? sen ikna oldun mu?

ben bişiyi anlamadım çalıştığınız yerin başkanı neden size karışıyo ki? orda çalışan insanlarla sevgili olamazsınız diye bi kural mı varmış? sonuçta işinizi etkilemiyorsa ve yakınlığınız mesafeliyse kim ne karışır ya sonuçta bu sizin hayatınız..

Bence senden hoşlanıyor bu çocuk da ama açılamamış gibi geldi,yeni bir şeyler başlayabilir,ama önce söz dedikodusunun aslını araştır ondan başka yakınlarına sor..

Söyledikleri her anlamda beni ikna etti. Çünkü ne yapıp ne ettiğini arkadaslarını vaktini nasıl geçirdigini anlatıyor. Yakın zamanda sözlenmesi imkansız kardeşinn sorumlulugu üzerinde.. Kız arkadası olsa olmadıgını net bir şekilde ifade etti.. Ama insanlar bu kadar yerini sınırını bilmeyen saçma sapan insanlar ki sözlenme muhabbetini cıkarıyorlar. Onunda kaynagı bizim odada basladı, bizim odadaki abla cok takılıyor herkese banada evlende evlen muhtemelen o laf döndü dolandı yayıldı.. Eger ki bütün bunlara ragmen kız arkadası varsa gözü dönmüş bi manyaktır ztn söylenebilecek bişey yok.. Birde beni eve bıraktı ya bana laf caktıyor olabilirler, heveslenme diye

Baskan beni çok seviyor, koruyor, onun tek derdi benimle ugrasmamaları.. O kdr saçma sapan bi ortam ki.. Ben onu anlayabiliyorum.. Beni su anda bile delirtiyorlar insanın ilişkisini bozarlar bişey olsa bile söylemem ztn..

Bekle bakalım,bence olacak ama orası küçük bir yer ve çok sıkıntı olur,bir birliktelik olursa en azından nişan yapılması lazım..insanlar neden durmaz ya,başkalarının hayatlarını didik didik etmeye bayılıyorlar..

Son düzenleme:
Baskan beni çok seviyor, koruyor, onun tek derdi benimle ugrasmamaları.. O kdr saçma sapan bi ortam ki.. Ben onu anlayabiliyorum.. Beni su anda bile delirtiyorlar insanın ilişkisini bozarlar bişey olsa bile söylemem ztn..

o zaman dicek bişi yok.. ben olsam bu kadar hayatıma karıştırtmam ama.. çocuk belki bu yüzden geri adım atmış olabilir.. düşünsene sevgili oluyosunuz ama iş yerinde iki yabancı..

Beni düşündüren de bu ya, isim olmasa da ikimiz acısındanda cok hoş olmayan şeyler yasandı ama benden vazgeçmedi. Düşünsenize eve bırakıyorsunuz ama 3. kişinin yanında gayet ciddi, kardeşi bile gık demeden geldi pot kırarım diye
Birde ben odasına cok gidemiyorum genelde odasındakiler geldiginde işimi hallediyorum çay fln içmeden kaçıyorum.. Hep bunun esprisi var sen hiç gelip bizim odada çay içmiyorsun Ben öyle her yerde cay içmem dedim, soracagım sana bu lafını dedi
Facebooktan sohbet etme yolunu buldu şimdide dısarda planlar yapıyor ama henüz uygulama yok. Bugün gezelim dedikten sonra vazgeçip baskası ile görüşmesine cok bozuldum.. Ayrıca hala anahtarlık için teşekkür yok.. Elimden cekecegi var..

Ben yanılıyor olamam dimi, vardır bişeyler dimi boş degildir.. Sonuna kadar emek vermeye, özen göstermeye razıyım.. Öyle zor ki dogru düzgün insan gibi insan ile tanısmak..

Hiçbirşeyi anlamadım, size gezelim deyip, sizi ekip başka bir kızla mı görüştü

ayy hangi il hangi ilçe orası öyle.
kaç yaşındasın daha bu ne kafa hemen laf çıkaracaklar.

bence o adamda bir iş var... ateş olmayan yerden duman çıkmaz. sözlenme muhabbeti falan...
ama çokta kafa yormayın. her şey olacağına varır sonuçta

yine ben yine ben.. 5 gün içinde neler olmus hemen özet geçeyim, öncelikle ben daha iyiyim kafamı topladım. Şu anda işim okulum ve kardeşine destek olmak dısında hiç bişey düşünmeyecegim..
Hala onu gördüğümde kalbim küt küt elim ayagıma dolanıyor ama 1,5 ay herseyi askıya alabilirim değilmi ?
Ayrıca bu süre hayatımda 1,5 aydır var olan bir insan için benden hoslanıp hoslanmayacagını anlayabilmek için yeterli değilmi?
Pazartesi günü facebook hesabını donduracagını söyleyip msnimi istedi, artık oradan konusuyoruz. Bu hafta özellikle yazmamaya dikkat ettim, geç cvp verdim ve 1 kere bile ilk laf atan ben olmadım. Bu arada çok hassas bir haftaya giriyoruz, anneler günü geliyor.. Ben ne yapacagımı bilmiyorum hatta ne yapmayacagımı bile bilmiyorum..

Annesini kaybedeli yaklasık 5 yıl olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…