Uzun yol

angelmiracle

polaris✯
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
9.241
2.109
153
Bir hafta sonra 9-10 saatlik yola çıkacağım ve eğer gideniniz varsa Mersin yollarinin kavislerini vs. bilir. Bende de kaygı bozukluğu ve panik atak var o yollarda veya o yollara gelmeden bile yolculuk esnasinda durduk yere kaygılanıyor ve bunalıyorum.
Simdiden bile dusuncesi beni geriyor.
Uyku zaten asla tutmuyor napsam da uyuyamiyorum(uyku ilaci haric)
Ilac da almak pek istemiyorum acikcasi.
Var mi rahatlatacak tavsiyeleriniz, veya uyku ilaci harici bir yöntemle uyumama yardimci olabilecek onerileriniz? :KK51:

Göz bandı alin yaniniza kulaginizda sevdiğiniz bir ses esliginde zamandan kopun oralara yaklaşınca.

Kendinizi rahatlatmaya baslayin her şey güzel olacak diyerek kendinize telkinlerde bulunun.

Yaninizda size güven veren rahatlatan bir şey olsun.

Gözünüzde buyutmeyin.

yok yok hangi ilden gideceksiniz onu soruyorum.Antalya yolu kötü diyorlar.film izlemek iyi oluyor.perdenizi de kapatin etrafı görmemek için.
Ankaradan gidecegim
Umarim bir sekilde kafamı dagitabilirim tesekkur ederim:)
Göz bandı alin yaniniza kulaginizda sevdiğiniz bir ses esliginde zamandan kopun oralara yaklaşınca.

Kendinizi rahatlatmaya baslayin her şey güzel olacak diyerek kendinize telkinlerde bulunun.

Yaninizda size güven veren rahatlatan bir şey olsun.

Gözünüzde buyutmeyin.
Cok tesekkurler evet haklisiniz goz bandi da ise yarayabilir :)

Antalya yolu da berbat ,karadan geze geze gidelim diye tutturan yerlerime tüküreyim.kaç kere tirin altına girmekten kurtulduk :) yalnız eğlenceli de heee :) kendini roller coaster deymissin gibi düşün :) yata kalka , eğlene eğlene gidersin işte

Back
X