Göz Makyajı Uzun ve gür Kirpik için

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bu çay olayı çok iyiymiş ya benim kirpiklerim gür ama kısa valla isterim uzamasını kızlar benim erkek arkadaşımın bi kirpikleri var valla kıskanıyorum upuzun keşke onda olucağına bende olsaydı yani

kızlar çay gözleri rahatlatmak için kullanılır ilk defa duyuyorum uzatma özelliğini... mikrop kaptığında filan çay pansumanı yaparız biz gözlerimize çok da rahatlatır...

benimde kipriklerim hem cok cılız hemde kısa.. kipriklerim yokmus gibi şimdi bu çay olayı ne kadar etkili:sm_confused: bende denim hergün bakalım nolacak.. kesin sonuc alan varmı tekrar beni ikna etsin... ihtiyacım var buna

arkadaslar normal nemlendirici kremlerde iyi geliyor sürüyorsunuz hem gürlesiyor hemde rumelle cok güzel duruyor

OK GİBİ KİRPİKLER İÇİN: 1 bardak suyu kaynatın.1çay kaşığı hint yağı ve 12 kg kakao yağı ekleyip karıştırın.Kabı sıcak su dolu bi başka kabın içine yerleştirip krem kıvamınagelene kadar ısıtın.Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlere kaçırmamaya dik. ederek kirpiklereinize sürün.Sürme işlemini kirpik dibinden uca doğru uygulayın..Ben uyguladım 3 ay oldu hala kullanıorum kirpiklerim süper arkadaşlar.hele rimel sürünce acaip güzel oluyo.hemen sonuç beklemeyin.bu tip işler devamlılık ve uzun süre gerektirir..öpüldünüz...

arkadaslar nıvea nemlendirici krem sürüyorum aksam makyajı temizledikten sonra kirpikler gercektende cogalıyorr zırrrrrr gercektende dogru cünki ben yıllardır kullanıyorum ve cok memnunumm

OK GİBİ KİRPİKLER İÇİN: 1 bardak suyu kaynatın.1çay kaşığı hint yağı ve 12 kg kakao yağı ekleyip karıştırın.
12 kg mı?

arkadaşlar kirpikleriniz için mavala 'nın double lash'ını öneririm.ben kullanıyorum çok memnunum.uzatıyor rengini koyulaştırıyor ve gürleştiriyor.

Evet çayı ben de duymuştum seneler önce,bi süre yaptım gerçekten de işe yarıyor ama düzenli yapmak lazım

Ben Cayi Göz Sislikleri Için Duymustum Demek Kipriklere De Faydasi Varmiş Bende Bi Deneyeyim Tesekkürrr

çok şükür doğuştan uzun ve gür kirpiklere sahibim hatta bazen rimel sürmeye çekiniyorum.metroda orda burda hiç tanımadığım kadınlar pardon kirpikleriniz takmamı diye soruyorlar ve sinir oluyorum.!
sen karşımda göz açıp kapayınca serinliyorum diye dalga geçen bi arkadaşım vardı kirpiklerime yelpaze muamelesi yapardı :)
neyse bu arkadaş kirpiklerini uzatacağını duyduğu bi yöntem uyguladı.ben olsam cesaret edemezdim ama gerçekten işe yaradı. makasla kirpiklerinin ucundan çok hafif kesti farkedilmemişti bile. yaklaşık 1 hafta sonra eski boyuna geldi tekrar kesti yine 1 hafta kadar sonra hafif bi uzama farkedildi.3.kez denediğinde artık resmen uzun kirpiklere sahip oldu.yani toplamda 2-3 hafta kadar kısa bir zamanda daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip oldu.herhalde belli bi yerden sonra uzama gerçekleşmiyo o boyda kaldı ama yeterince uzattığı için çok memnun oldu.haberiniz olsun..

aynı senin tarif ettiğin gibi kirpiklerim vardı,millet takmamı diye sorardı :1rolleyes:2. doğumumdan 2_3 sene sonra yani 31 32 yaşlarıma doğru bir dökülme başladı durduramadım...şimdide var ...yok değil ama daha kumral daha ince ancak rimelle belirginleşiyor ama yinede eskisi gibi değil ...yani maalesef kalmıyor onlarda gidiyor...sen bence şimdiden yinede önlemini alyerimseniben

haklısın aslında.eskiden aynı şey saçlarım için de söylenirdi.şimdi eser kalmadı :)) hiç kirpik bakımı yapmadım aama ,mesajı yazdıktan sonra kendi kendime ben de bari bu güzelliğimi koruyayım diye düşündüm. uyarın için sağol. bu arada seyrelme varsa en azından eskiden gür ve uzun kirpiklere sahip olmanın avantajıyla daha şanslısın. kesinlikle badem ve hint yağı tavsiye ederim. Şeniz

evet evet aynı şeyi bende düşündüm...şimdi forumu okurken...şonuçta bunların kökeni uzun gür ve sağlıklı idi..şimdi belki bu badem yağı ve hint yağını kullanırsam eskisi kadar da olmasa farkedebilirler diye düşündüm yarın hemen alıp başlıyacağım:sm_cool:birde bende doğumlar ve son yıllardaki regllerimin ağır ve fazla geçmesinden dolayı anemi ve demir eksikliği oluştu sanırım birazda bu yüzden zayıfladı kirpiklerim ve tabii saçlarımda :çok üzgünüm:ama yinede onları bir ele alayım sonuçta saç kirpik kadını gösteren değil miyerimsenibenŞeniza.s.

ya yararı var mıdır bilmiyorum ama çayın zararı olmadığını biliyorum. çünkü çerçöp kaçarsa bi fincana çay koyup fincanın içine baktırırlar, çayın içine gelecek şekilde.. ama kirpikler üzerindeki etkisi nedir bilemicemm ben 4 gündür hint yağı kullanıyorum, kirpiklerim sık ve uzun allatan.. hatta bazen arkadaşlarım ne diye rimel sürersin bu kirpiklere falan derler, ama ben hacimli gözüksünler istiyorum
yani sıklıktan çok her bir kirpik tanesinin biraz daha kalınlaşması...

hiç bi işe yaramadı bedem ve normak kremi denedim gürleşti ve uzadılar arkdaşım annem bunların farkında :ED

ben kucukken annemn kırpık kıvırma makasını gızlı gızlı kullanırken ck sıkmsm kırpıklerım kesıldı.aynaya bı baktım.sokk!ck uzulmustum ınsan ıcıne cıkamadım.hergece badem ve susam yagı surdum.sımdı otekılerden daha uzun oldular.korkma.ben de kırpıkler cıkmz sanıyordum ama cıkıyor.dene faydasını gorursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…