Canim topigime her zaman beklerim ne gec kalmasi onerilerin benim icin degerli :)Toni&Guy ürünleriyle yaklaşık aynı fiyatta bir şampuan var Organix biotin & collagen denemeni tavsiye ederim saç uzaması için ayrıca doğal bir çok formda okudum ama almaya vaktim olamadı...
Onun dışında saçlarını sev yani onlara mutluluğunu yansıt çok güzel olduklarını söyle ve yatmadan önce kesinlikle örrek yat gün içinde dışarı çıkmayacaksan hep ör..
Dökülmenin sağlık sebepleri varsa ortadan kaldırmalısın ( demir eksikliği, biotin eksikliği vb...)
Vee sinameki kürü sana sinameki kürünü şiddetle tavsiye ediyorum.. Bu zaman kadar düzenli kullanıp sonuç almayanı görmedim çevremde diyebilirim..
Gerçi ben cevap vermekte geç kalmışım ama yinede söyleyeyim dedim kolay gelsin çok :)
dediğin şampuanı arastiracagim bi de prozinc ve tresan var aklimda..
saclari örmek uzatiyormus ben de aynen öyle yapıyorum orgulu uyuyorum küçücük bir örgü insalllaaah uzar.
bu arada dedigin gibi demir eksikligim var canim 1 aya yakindir ferro sanol iciyorum günde 2 tane 2 ay sonra tekrar baktiracaggim ferritinime..
canim sinemakiyi duydum cok kisi kullanmis ama bazilarinin cok sacini dokmus en azinda dokulmesi durana kadar cesaret edemem.
bu arada onerine bayildim tamamdir saclarima güzel olduklarini hissettirecegim :))