Bu var bende canm 38-40 beden uyumludiz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler
Rica ederim 3 beden yazmışsınız ya 3ünede treçkot mu arıyosunuz? Elimde 1 tanede armağandan alınmış 40 beden pardesü var.Malesef aradığım gibi değil teşekkür ediyorum
benim sayfamda var baktiniz mi ?diz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler
Koyu kahve olur mu?diz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler
Bide bu var elimde 40 beden armağan markadiz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler
Bende 38 beden lacivert fermuarli kapisonli armine kap var dizalti ince yazlikdiz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler
fotoğraf görebilir miyim? normalde 38-40 giyiyorum terzi müdahalesi yapılabilecek gibiyse başka bedenler de olurRica ederim 3 beden yazmışsınız ya 3ünede treçkot mu arıyosunuz? Elimde 1 tanede armağandan alınmış 40 beden pardesü var.
fotoğraf görmem mümkün mü?Bende 38 beden lacivert fermuarli kapisonli armine kap var dizalti ince yazlik
fotoğraf görmem mümkün mü?
fotoğraf görebilir miyim? normalde 38-40 giyiyorum terzi müdahalesi yapılabilecek gibiyse başka bedenler de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?