Uzun tırnaklı bayanlar?

yenilebilir olsun tadı da olsa fena olmaz yerim diyorsun

Ben bu tırnakla bugün üç yemek yaptım beş kişiye de yedirdim hheheh dua etsinler birkaç gün önce kısalttım. Bulaşıktan sonra aşındı ojelerim.
Beğenmeyen yemeyebilir hiç sorun değil.
Uzun tırnaklarıyla bir şey yoğurmadığı sürece çevremdekilerin yemeklerini yerim. Beni insanlardan tırnaktan ziyade daha farklı şeyler tiksindiriyor.
Mesela biber dolmasını eliyle dondurması, salatayı eliyle karıştırması vs. Ben yıkamak ve doğramak dışında yemeğe ellemem ellenmesini de sevmem. Domatesi tutarım elimi yıkarım salatalığı tutarım elimi yıkarım. Bıçağı mesela soğandan sonra yıkarım huylanırım.
Kimi mutfağa bir girer. Bulaşıktan sonra elini yıkar.

Eklentiler

• image.jpg
    714,1 KB · Görüntüleme: 98
Uzun kullanıyorum tırnaklarımı. Bülent Ersoy kadar değil elbette. Temizliğine ne kadar dikkat etsek de elbette mikrop barındırır. Eldiven kullanıyorum mümkün olmadığı zamanlarda da tırnaklarımın içini muhakkak fırçalarım. Tırnakları uzun birinin yaptığı yemeği yerim yüksek ısıya gönlümü emanet ediyorum bu tip durumlarda.

ben sevmiyorum yemem de sanırım oje denen kimyasalda suda bozuluyor yemeğe kir dışında birde o karışır ikisinide sevmiyorum da yapmıyorum da

ben uzatırken, her yemek yapmadan önce güzelce yıkar fırçalardım, hamur işini ise eldivenle yapardım

ben de uzun tırnağı çok seviyorum ama bakımı zor,, bir de ne kadar temiz tutarsan tut, insanlarda illaki bir süphe oluşuyor, kimsenin benden huylanmasını istemem açıkcası

Kısa tırnakĺı her el de temiz olmuyo ama tabiki uzun tırnak daha çok temizlik gerektirir.Şahsen ben çok uzun tırnağı sevmem, azcık uzun olacak, oje sürdün mü yakışacak yani.Bide takma tırnaktan nefret ederim, kazma gibi duruyor bence.Böyle uzun tırnaklarla pazara çıkıp meyve sebze seçip tirnak izi bırakanlar var bide.Bazen bulaşık deterjanıyla ova ova yıkayıp kullanıyorum domates salatalık gibi sebzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…