- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Temiz oldugu nerden anlaşlck oje zaten kapatyor içindeki kiriİçi temizse yerim...
Ara sıra benim de hevesim gelir uzatırım, bir de oje merakım var, fazla dayanamıyorum ben de senin gibi ama. Sıkılıp kesiyorum biraz kullanıp.
Temiz oldugu nerden anlaşlck oje zaten kapatyor içindeki kiri
Uzun olunca belli oluyor ki arasından..Koyu renk oje sürmüsse arası katman katman duruyor, acık renk sürmüsse zaten alenen belli oluyor.
Ojeliyse yemen içini goremiyrm ama elina bakınca tırnakları temiz görünüyorsa yiyorum. Ben tırnak uzatmayı severim ama benimkiler çok cabuk kırılıyor. Gerçi masallahi bar bir aydır uzatiyrm kirilmadilar. Belli bi boyutta kakicak şekilde torpulerim bakımını yaparim bende temizlige çok önem veririm elimi surekli yikarim
ben yiyemem. nereden bilebilirim temiz olup olmadığını istediği kadar temizlesin yine de kir girer içeriye.tabi uzun tırnaktan kastım çok aşırı uzamış olanlar hafif uzamadan bahsetmiyorum.
Degil mi?ya belkide tuvalet alşkanlgı ble yoktur nerden bilelim.
Hanımlar uzatmasn ya.Manane manane
Ya aslında burada kişi çok önemli eğer yemekleri temiz yaptığından emin olduğum biriyse yerim ama değilse sanırım ayıp olmasın diye de yerim biraz ama tiksinerek. Aman yaa dışarda yediğimiz yemekler çok temiz sanki dışarda bi pilav yemisti annem içinden tirnak cikmisti meselaP
Peki uzun tırnaklı birinin yemegni yermisin.yemegi o şekil yapmş dyelm
Ya aslında burada kişi çok önemli eğer yemekleri temiz yaptığından emin olduğum biriyse yerim ama değilse sanırım ayıp olmasın diye de yerim biraz ama tiksinerek. Aman yaa dışarda yediğimiz yemekler çok temiz sanki dışarda bi pilav yemisti annem içinden tirnak cikmisti meselainsan anca kendi yaptığı yemeğe guvenebiliyo
Ya aslında burada kişi çok önemli eğer yemekleri temiz yaptığından emin olduğum biriyse yerim ama değilse sanırım ayıp olmasın diye de yerim biraz ama tiksinerek. Aman yaa dışarda yediğimiz yemekler çok temiz sanki dışarda bi pilav yemisti annem içinden tirnak cikmisti meselainsan anca kendi yaptığı yemeğe guvenebiliyo
Lisedeyken sınıf arkadaşımın hamburgerci ısırılmış çıkmıştı ya çok ilginç şeyler okuyo gerçekten. Ama nasıl yapıldığını görmüyoruz yiyiruz iste tarihi geçmiş şeyler olmadığı surece yemekten kim olmuş ki midye de pis bisey yiyorlar demekki pislik öldurmuyomustırnak ne ki arkadaşımın hamburgerinden kıl çıkmıştı
Lisedeyken sınıf arkadaşımın hamburgerci ısırılmış çıkmıştı ya çok ilginç şeyler okuyo gerçekten. Ama nasıl yapıldığını görmüyoruz yiyiruz iste tarihi geçmiş şeyler olmadığı surece yemekten kim olmuş ki midye de pis bisey yiyorlar demekki pislik öldurmuyomusaslında o pisliği görmek pis olduğunu bilmek insani tiksindiriyo düşünmeden lop lop goturursun yemekleri ben yemek yemeyi severim ya yemek olsun yeter pis miymis bilmediğim surece yerim tüm igrencliklerimi döktüm ortaya
Bir aralar bende OKB vardı da geçti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?