- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.241
evet ya ben önceden feneri kıskanıyodum çok farklı bi tutku diyodu fenerden için bana tartışmıştık bile hatta bu konu yüzünden ama artık alıştım fener aşkını kabul ettim yani :84:
aynen yahu, nasıl geçerse geçsin, yeterki geçsin şu sınavlar diyorum artık:18: sınavlar bitsin de bol bol gezelim,tozalım,muhabbetler edelim
Ya ne güzel canım, keşke ben de takım tutmasaydım, ama bizim evde durumlar çok farklı, babam annemler falan çok fanatik bizim evde. birlikte maça da gideriz hatta, öyle bi yetiştirdiler ki bizi, küçükken çizgi film yerine maç izlemek isterdik kız kardeşimle
hatta babam arada esprsine takılır "gsli olursanız sizi evlatlıktan reddederim" falan diye
canım valla bi kız için maç sevgisi kötü oluyor bazen. Elimde olmadan yenince seviniyorum,yenilince üzülüyorum. başka hiç derdim yokmuş gibi:18:
Kızlar bi de bi keresinde sevgilim beni kırdığı bi konu yüzünden kendini affettirebilmek için FB forması giymişti, hem de onun ailesinin olduğu yerde,yani izmitte piknik yaparken.
Sonra amcası gördü onu o şekilde, onun ailesi de fanatik. açıklayana kadar canı çıkmıştı garibim, kıyamam yaaa