- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #27.781
özelden msjlaştık ve bitti..bu msjı özlde nyazmadan önce yazmıştım..ve lütfen artık devam etmeylim.özelden konuştuk bitti..
canm anladık onu zaten,tek doğru olmayan şey şizofreni olduğundu ve onun da doğru olmadığını söyledin zaten.doktorun da demiş şizofreni değilsin diye sen yanlış anlamışsın diyelim o zaman..
artk açıklama yapma bence.neyse ne,hakkında hayırlısı olsun.
geçmişte ben de yazmıştım burada..berceste ile benim de muhabbetim oldu..hoş herkesle oluyor zaman zaman..
burada artık tüm bu yaşananlardan sonra ( eksik bilgilerim de olabilir anladığım kadarıyla sadece ) yalanı ,yanlışı, deşifre etmeye çalışmanın,
itiraf beklemenin bir manası yok gibi geliyor..yardım etmeye çalışan ya da inanan herkesin kalbi kırık biraz, biraz hayal kırıklığı, biraz ne olduğunu anlayamama..
her histen var birazcık..onu görüyorum..eğer berceste hastaysa zaten ne önemi var? benim bildiğim ruhsal hastalıklarda kişi kolay kolay ben şu hastayım bile diyemez.
belki yanlış biliyorum.ama bu tür hastalıklar ben grip oldum ,ben kızamık oldum demeye benzemiyor ki..
öte yandan yalan söylüyor ise şayet bu artık onun bileceği iş.( yalan söylüyor gibi bir iddaam yok, dediğim gibi uzaktan takip ediyorum olaya karşı nötrü m).
bir kaç gece önce paylaşılanları ben de gördüm, çok talihsiz olmuş.yersiz olmuş bazı konuşmalar..
her zaman bir hadise oluyor evet.ama sanırım biz iyi niyetli bakmaktan da vazgeçemiyoruz , yargılamaktan da..
Berceste kahve için teşekkür ederim ...
Abi ben yurda gidip bi dus alacagim bugun cok zor gecti benim icin
Sana nerede kahve ismarlayim?
Bahceli olur mu?
kardesim su ispati birak artik
olayin ana kaynagi senin hasta olup olmaman degil ki,
bir önceki acilan konudan dolayi tasiyici anne olaydan buraya geldi
sonuc sizofrenim vardi olayindan senin saglik sorunlarin konusuluyor
ana kaynagi o degildi..
sen simdi hastayim diye ispati birak
diger konuda da ikna olanlar (arkadaslarim dedigin kisiler) hastaligina takilmazlar
yani sürekli hastayim diye ispat etme..zaten birsey oldugunu biliyoruz ama sizofreni gecici bir durum olmadigi icin konu buraya geldi..
sende artik önemseme kimseyi inanan inanasin,inanmaya inanmasin.
hasta olduguna ben inaniyorum eger konu buysa..artik eski yazdiklarini didikleme..
aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?
berceste geçmiş olsun öncelikle o ya da bu şekilde üzüldük kızdık şok olduk. tedavini aksatma ve birazcık sanal dünyadan uzak dur. keşke kimliğini bu kadar deşifre etmeseydin sonuçta burdaki her şey ilerleyen zamanlarda o ya da bu şekilde karşına çıkabilir. bir işin bi ailen olacak ve bunların ortalıkta olması belki zararına dokunacak. hakkında herşeyin hayırlısı olsun umarım düzelir her şey
Bilmiyorum okuluma gelcem demisti
Ben de ayni sehirdeyiz diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?