Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Biraz daha dursan?

Sen isi cozecek gibisin

gercekten su hayatta su bunu yapmaz dedigim herkes yapti,cok sarsici durumlar yasadim en ufak seyde bile yalan söyleyen insanlara umutla inanmak istedim,sonu hic umdugum gibi

gitmedi ama bir abla tavsiyesi olsun,normalde de pek güvenmedigimden artik insanlara iste kandirdim inandi bide tavsiye diyor salak diyebilirsin (bu bana agir basiyor)

ama ben yinede söylecegim..
bugünkü yaptiklarin deliyim ayagina yapilmadiysa eger bence tedavini ol,kk da uzak dur..

yeniden isim degistirebilirsin ama yapma..cünkü anla burada güven zedelendi hayir güven olsada sende gördügüm kadariyla iyi bir etki yaratmiyor..

anzerin bu kadar üstüne geri düsmen filan,insanin ruh sagligi bozuldumu hersey bos biliyor musun,ne olursan ol..KK senin merkezin degil o yüzden cikar hayatindan kendine bak biraz

burada anladigi m kadariyla cözülecek birsey yok yani neyi cözeceksin ben sizofreniyim beni affedin mi? bence tedavi olman gerek..

sizofreni oldugunu yine ve yineden düsünmüyoruim ama her neyse tedavi ol,takintinin tedavisi var yani milyonlarca kiside var,depreyon milyonlarca kiside var..

yok bunlarin hicbirinde samimi degilsen gülüp eglenebilirsin,belkide sen en iyisini yapiyorsun kimseyi ciddiye almayip ski skiya baglanmiyorsun..

Doktorlarim da artik grme dediler ama

Ben arkadaslarim hkkimda boyle dusunmesin istedim

Obsesifim taktim acayip taktim su an kendimi affettimeden basla bi is goremem

Bana evlilik demeyin ruyamda Ciguliyle evleniyordum

Hahah gördüm bir topicte o yazını güldüm hatta.Oda senin kaderinmiş be güzelim dermişim

Koptum ya süperdi bu..
Şaka bir yana bencede kapatılsın yılan hikayesine döndü

Anzer cidden yılan hikayesine döndü.
Artık ne diyeceğimi bilemedim.Nevrim döndü..
Sevgilime söylüyorum hemen yarın evlenelim şu topicten kaçıyım

Neyse baya kovuldum gideyim madem artık ben

Hakkınızı helal edin

Benim varsa hakkım helal olsun (intihar vari bisi yok bunda merak etmeyin)

Bir gun buraya gelip kizlaaaaaar ben evlendim

Kizlaaaar ben hamileyim demek isterdim

Neyse baya duygu somurusu oldu su an

Haydi siz de kafaya cok takmayin artikً, unutun gitsin..

hadi kiz iyi geceler,

eger gercekse tüm bunlar Allah yardimcin olsun

yok degilse bugünlükte bizden olsun..

ya ben basta cok sinirlendim hakkim filan yok ama sende

surada kendi inekligime takilip kaldim zamanimi kendim caldim...

eger dediklerin dogruysa tedavi ol gel,sonucta hastalikla yapilan seyler..

birde sunuda yazmadan edemeyecegim,

madem bir günlük ban yemistim bu kadar hirsalanip konu acacagina bekleseydin ya,

simdi insan inanamiyor o kadar zamandir sadece simarik ve abartan biri olarak görmüstüm biranda böyle olmasi pes..

bir yanim inanmak istiyor ama bir yanimda inanmak istemiyor

cünkü okey oynarken nette eski zamanlara okeyi atinca ya telefona cevap verdim ya da pc kiltlendi derdim buna benzettim biraz

benide karistiridn

Son düzenleme:

Yaptigimda mantikli bisey yok ki?

Bana nedenini soruyorsun

Sana ne cevap verebilirim ki?

Ban yememe bisey de demedim ben hakettim yedim yani

Hirs yapmadim yani

benim anlamadığım şey kız hastayım demesine rağmen birilerinin bercestenin yazılarında sürekli çelişki bulmaya çalışma amaçları.
şizofrenim diyen bir insana hala neyin inadıdır bu? 'aa ama şöyle yazmıştın' diye diretmenin amacı ne? grip oldum demiyor yani şizofrenim diyor.

eğer yalansa ve dedektifliğe soyunan arkadaşlar bütün bunların yalan olduğunu ispatlasa bile bu kadar yalanı söyleyen bir insanın normal olduğunu mu iddia edecekler?

berceste seni tanımıyorum ama yalansa veya değilse iki türlü de zor bir durum olmalı. umarım tedavini olup olabildiğince kavuşursun sağlığına.
bence kendin için bir süre girme foruma; senin için daha yıpratıcı olur.

berceste00 seni tanımam etmem daha öncede hiç denk gelip konuştuğumuzu hatırlamıyorum. konuyu okudum merak ettim özelliklede neden bu kadar tepki aldı diye ..
he okudum da ne oldu değerli zamanımı öldürdüm o ayrı .. şizofrenimisin delimisin inmisin cinmisin bilmiyorum ama ben senin normal olmadığını düşünüyorum kusura bakma neden dersen bazı üyelerin öyle mantıklı yorumlarıyla senin açığını yakaladıklarını şahit oldum ..
sürekli çelişkili konuşmuşsun..
hiçbir dediğin diğerini tutmuyor,, var işte cümlelerinde bi dengesizlik var .. aşikar ortada ..
ama kesinlikle normal olmadığını düşünüyorum .. bence yalan söyleme hastalıgın var senin ortada büyük bir yalan var gibi geliyor ..
hatta bir grup arkadaş evde geyip yapacak yer aradınız gibide geliyor .. e hak ver sende olsan böyle şaşırıp kalırdın ..
karakter olarak hiç bana göre insan değilsin,, o cinsel paylaşımlarının altında gerçeklik payı ne kadar var bilmiyorum ama o konuda da sana yuh diyorum ..
kimiside ardına sorular sormuş neydi nasıldı gibisinden .. onları yaşadıgını varsayarak şöyle cevap vereceğim sana insanın özeli kendinedir ya nesin sen gelmiş anlatıyorsun yok böyle oldu şöyle oldu böyle seviyesizlik olur mu hakikaten şaşırdım .. kimiside 20 yasında ki kızın masumluguna cahilliğine verin demiş ..
yok efendim 20 yas mas ayagına yatamayacağım böyle şey olmaz o işi bilen yapan neyin ne iyi oldugunu bilir elbette..
sen yarın gelip ağzına geleni sayarsın Allah bilir ...
say umrumda değil .. ama ben sana hiçmi hiç inanmadım acıyorum ben sizin gibilere ya ..
öyle bir oldum ki kk da birini dertli görsem yanaşmıcam bile bu nedir arkadaş ya
insanların iyi niyetlerini suistimal etmek türlü türlü yalanlar atmak .. Allah akıl fikir versin ne diyeyim ..
yorumların hep şüpheli,, sen şüpheli .. kimisinin iyi niyetine ters yaklaşımın bilemiyorum ben ..
o intihar konuna denk gelmedim ama sanırım oda büyük bir oyunmuş .. insan sanal alemde bile olsa aldıgı üyelik adına yakısır sahsiyette olmalı ..
beni kimse tanımıyor diye farklı karakterlere bürünmemeli .. ben şahsen yazılarımı bile seçerek özenle yazarım evet dısardan beni kimse tanımıyor ama ne yalanla ne de dolanla işim olur .. kendime saygım var bir kere ..
kesinlikle normal olmadıgını düşünüyorum ben doktor değilim yanlıs anlama bu kadar insanda mı yanılıyor .. bi dengesizlik var sende ..
inanılmaz çelişkili yorumlarına denk geldim ..
Allah yar ve yardımcın olsun ..
diyecek başka brşeyim yok .. kavga ya da polemik peşinde değilim .. güzelim topic ne hale gelmiş .. bu hallere düşmek çok kötü ..

unutmayın benim her türlü 2. hesaptan haberim var örnek vermemi istemezsiniz sanırım ....

Öncelikle günaydın,ama anlam veremedim bu cevaba, neden mi? İki hesap zaten site kurallarına uygun değilse neden müsaade ediyorsunuz bu duruma? Sizin haberiniz olan durumdan bunca üye habersiz ise ,o zaman burada biz hangi pozisyona düşmüş oluyoruz bir düşünün bence ,çokta haksız sayılmam değil mi :)...saygılarmla.

Müseade etmiyoruz ki .... Lakin içinizden biri diyor ki benim burada bir imajım var bunu bozmamak adına gerçekten bir derdimi paylaşacağım ve sadece o konuda 2. üyelik kullanacağım dediği zaman bu konuda müdahale etmiyoruz. Diğerlerini ola ki 2 üyelik ile bir şeyler çevirmiş ise zaten yasaklıyoruz.

Anlıyorum;tabiki siz uygun görüleceği pek ala daha iyi bilirsiniz ancak;dediğiniz gibi fiyasko ile de sonuçlanan olursa yasaklarsnız mantıklı..Yani herşey kontrol altında.Açklamanız için teşekkürler..:)

Son düzenleme:
Yazık ya millet sabahlara kadar beklemiş. Berceste gerçekten ayıp ettin, 1 senedir konuşuyoruz bu topikte, resmen dalga geçtin bizimle..

dün konuya girdiğim yerden geriye doğru sayfa sayfa okumaya başladım.şimdi dün gece bize ailesinin kendisini kk'dan takip ettiğini söyledi.sevgilisiyle yaşadıklarını da okumuşlardır.eeee onların yüzüne nasıl bakacak:26:

ya da sevgilisiyle yaşadıklarıda mi yalan

Canım kimsenin bir şey direttiği yok.

Şizofren olsa ne olacak yalancı olsa ne olacak.

Burada kimse psikiyatr havasına girip tedavi edecek değil.

Burada bu insanın 1 yılı aşkın sohbet ettiği insanlar varmış onların duygularını düşün..

Bir de geçen gün sözüm ona intihar edecek diye ne kadar korktum.

Yoksa beni hiç ilgilendirmiyor ne tür bir hastalığı olduğu.

Yalnız şunu söylemeden geçemiyeceğim.

Ben bu insanı hiç tanımıyordum intihar olayını duyunca üzüldüm belli ki psikolojik sorunu var dedim.

Ardından taşıyıcı anne topiği açıldı üst üste okuduğum için ben hemen fark ettim yazı tarzı benziyordu.

Ama belki uyduruyorumdur dedim konu dışına çıkıp kiblenmemek için o konuya sen şu musun demedim..

Bak canım şizofreni gerçekten ciddi bir hastalık, burada kalkıp biri dese ki ben şizofrenim.

Kimse kanıtla falan demez.

Şizofreni de hastalık, kanser hastasından derdini paylaşınca rapor istemediğimize göre bu durumda da istenmez.

Ancak bu olayda yerine oturtulmayan bazı şeyler var.

Düşünsene 1 yılı aşkın muhabbetin olduğu bir insan.

Şizofren olsa fark edilmez mi ?

Onların bir çok kurgusal gerçekliği oluyor hangi birini söylediğini kendi bile unutmuştur.

Bende bu konularda ilgileniyorum o yüzden bilgim var.

Ki kadesa da bu konuda daha profosyenel o da açıkladı böyle böyle diye.

Bir kişinin yalancı olması şizofren olmasından iyidir canım.

Ben de bu arkadaşın şizofren olduğuna inanmıyorum.

Psikolojik bir sorunu var belli ki.

Belki yalan söyleme hastalığı, belki ilgi çekmek için.

Ne olursa olsun buradaki kimse kötülüğünü istemez.

Bence dürüst olsun bu yeterli..

Yazık günah bak dün geceden beri durumunu merak ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…