benim anlamadığım şey kız hastayım demesine rağmen birilerinin bercestenin yazılarında sürekli çelişki bulmaya çalışma amaçları.
şizofrenim diyen bir insana hala neyin inadıdır bu? 'aa ama şöyle yazmıştın' diye diretmenin amacı ne? grip oldum demiyor yani şizofrenim diyor.
eğer yalansa ve dedektifliğe soyunan arkadaşlar bütün bunların yalan olduğunu ispatlasa bile bu kadar yalanı söyleyen bir insanın normal olduğunu mu iddia edecekler?
berceste seni tanımıyorum ama yalansa veya değilse iki türlü de zor bir durum olmalı. umarım tedavini olup olabildiğince kavuşursun sağlığına.
bence kendin için bir süre girme foruma; senin için daha yıpratıcı olur.
Canım kimsenin bir şey direttiği yok.
Şizofren olsa ne olacak yalancı olsa ne olacak.
Burada kimse psikiyatr havasına girip tedavi edecek değil.
Burada bu insanın 1 yılı aşkın sohbet ettiği insanlar varmış onların duygularını düşün..
Bir de geçen gün sözüm ona intihar edecek diye ne kadar korktum.
Yoksa beni hiç ilgilendirmiyor ne tür bir hastalığı olduğu.
Yalnız şunu söylemeden geçemiyeceğim.
Ben bu insanı hiç tanımıyordum intihar olayını duyunca üzüldüm belli ki psikolojik sorunu var dedim.
Ardından taşıyıcı anne topiği açıldı üst üste okuduğum için ben hemen fark ettim yazı tarzı benziyordu.
Ama belki uyduruyorumdur dedim konu dışına çıkıp kiblenmemek için o konuya sen şu musun demedim..
Bak canım şizofreni gerçekten ciddi bir hastalık, burada kalkıp biri dese ki ben şizofrenim.
Kimse kanıtla falan demez.
Şizofreni de hastalık, kanser hastasından derdini paylaşınca rapor istemediğimize göre bu durumda da istenmez.
Ancak bu olayda yerine oturtulmayan bazı şeyler var.
Düşünsene 1 yılı aşkın muhabbetin olduğu bir insan.
Şizofren olsa fark edilmez mi ?
Onların bir çok kurgusal gerçekliği oluyor hangi birini söylediğini kendi bile unutmuştur.
Bende bu konularda ilgileniyorum o yüzden bilgim var.
Ki kadesa da bu konuda daha profosyenel o da açıkladı böyle böyle diye.
Bir kişinin yalancı olması şizofren olmasından iyidir canım.
Ben de bu arkadaşın şizofren olduğuna inanmıyorum.
Psikolojik bir sorunu var belli ki.
Belki yalan söyleme hastalığı, belki ilgi çekmek için.
Ne olursa olsun buradaki kimse kötülüğünü istemez.
Bence dürüst olsun bu yeterli..
Yazık günah bak dün geceden beri durumunu merak ediyoruz..