Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kimseyi üzmeye hakkımız yokken gencecik bir kız bizim yüzümüzden ne kdar üzüldü. ben topikte yeni olmama rağmen herkesi çok sevmiştim. kızlar bercesteye ulaşma şansımız var mı varsa bana özelden mesaj atabilir misiniz?

Evet katılıyorum.. Herşey bir yana, zaten hassas bi insandı kimbilir ne kadar üzülmüştür şimdi..

Birazcık cesaretiniz olsaydı kız sorduğunda çıkıp söylerdiniz yada mesaj atardınız.. 3 5 kişi olunca mı dişinizi gösteriyosunuz ? Bu topiğe hiç uğramayanlar bile yorum yapmış. Berceste gitmek yerine onlara inat kalsaydı keşke...

kız çok kırılmış ve tek başına kalmış söylenen sözler karşısında hepimizin rahatsız olduğu şeyler oluyor esip gürlemekle yerine ifade edebilsek keşke.

-Bu sitede hemen hemen her konuyu okurum, takip ederim..Katılım sağlamıyorum diye, rahatsız olduğum bir konuda yorum hakkımı elimden kim alıyor? Siz mi? Siz bu forumun ağaları mısınız?

-Berceste kimdir tanımam...Paylaştığı özel detaylar bu konuya uygun değildi..Okurken 32 yaşında evli bir kadın olarak son derece rahatsız oldum...Bunun için +18 bölümü mevcut..Site yönetimi yeşillik olsun diye mi açmış o bölümü?

Eminim o bölümde bu detayları paylaşsaydı, hepiniz topa tutardınız bu 20 yaşında kızımızı...

Son olarak, bu yaşıma kadar bir defa olsun tükürdüğümü yalamadım...Bilmediğiniz konular hakkında, ileri geri yorum yaparak yapmaya çalıştığınız nedir?
Anladım yönetimin gölgesisiniz, ama ışığınız yanlış yerden vuruyor...Sınırınızı bilin...

Valla forumun ağaları olarak meydanda gezenler belli
Rahatsız oluyorsan özel msj at uyar hani 32yaşındasın ya aklın yerinde mantıklı bi insan olman lazım gerçi akıl yaşta değil baştadır oda ayrı bi mevzu.
Ayrıca ne birisinin gölgesiyim ne birilerine ışık tutanım.
Sınırımı ben çizerim kimsenin çizmesine müsaade etmem.Aklında bulunsun.

Forumda online akış var değil mi , evet var.
Şimdi ben hiç dahili olmadığım , tek bir satır dahi yazmadığım konuları okuyabilirim değil mi , evet okuyabilirim.
Okuduğum konuyu ister hiç yorum yapmadan takip ederim ,istersem de ''ilk kez'' yazarım değil mi ,evet yazarım.
İster tebrik yazarım , istersem eleştiririm.
Dozajı aşarsam da yönetim ceza verir.
Ama konunun müdavimleri ,sen burada daha önce yazmıyordun ,neden geldin ,çık konumdan ve benzeri atışmalarda bulunurlarsa komik oluyor sadece.

Bu yazdıklarım forum kullanmanın abc si gibidir . Bunları da bilmiyen varsa..hala yazsın o zaman bla bla bla.....

Ha birde fanatik takipler başlamış, o daha da entresan.

Ausencia toplanın toplanın sizden daha gelicek var mı
Biriniz yazdımı çete misali toplanıyorsunuz :)
Komiksiniz

Arkadaşlar bende bu konuda fikrimi yazmak istiyorum..Dün bercestenin elveda yazısını görünce girip baktım neler oluyor diye...Tamam arkadaşımız çok genç ama burada +18 yazılar herkes tarafından okunuyor.....
Ekşiciler,inciciler forumda kol gezerken ben bir hem cinsimin bu duruma düşmesini istemezdim şahsen..Merak edenler keşke özelden sorsalardı arkadaşımıza...Hem kendide çok üzüldü....Evet bende bu topiği takip etmiyorum ama berceste ile az da olsa konuşmuşluğum vardı.......O yüzden duygularımı dile getirmek istedim..
Güzel paylaşımlar diliyorum...

Berceste kendi isteği ile mi banlandı yoksa ceza mı aldı arkadaşlar hı ? Bunu bileneniz var mı aranızda ?

Berceste dün bu topicte , bir bayan arkadaşın altıntısında küfür kullandığı için kibledim..

Bercesteye , forum kuralları gereği küfür yasak olmasını söyledim..

Ve bu hatırlatmama rağmen '' sana ne oluyor sana mı battı '' tarzında kendisinden eleştiri aldım.Üslubu sizce ne kadar doğru ?

Ve ayrıca berceste , küfür etmenin yasak olduğunu bildiği halde , küfür ettiğini söyledi ..

Ve buna rağmen, sananeye bananeye döndürdü mevzuyu..

Hemde güzel bir dille yasak olduğunu söylediğim halde.. :)

Kazen'e özelden mesaj çekende benim,Küfür kullanmak yasak.Berceste forum kuralları gereği ;küfürün yasak olduğunu bildiği halde küfür ettiği için banlanmış olmasın ? Bana göre bu böyle..

Cinsellik mevzusuyla bir alakası olmadığını düşünüyorum..
Ettiği muhabbetlere bir yorumda da bulunmadım.Ama tepkiden nasibini alan yine ben oldum.

Üyelik iptali istese uı yazardı.Hesap hala aktif görünüyor. Bugunde girişte bulunmuş kendileri..

Ama yorumları görüyorumda gülüyorum.

''Burası bizim topiğimiz'' olaylarına çevirmişsiniz :) Bu topic herkesin.Bu topicte yanlış bir şey olduğunda yorumda bulunma hakkı herkesin var. Sizin olduğu gibi bizimde var. Hani çıkıpta kimse bize ''sana ne oluyor , size ne oluyor '' diyemez :)

Margarikotin
o alıntıladığın yorum kaç gün öncesine aitti.
Eğer sen düzgün bi şekilde uyarmak isteseydin bercesteyi ona özel msj atardın ve onu uyarırdın.
Eğer ters bi cevabında yada herhangi ters bi tavrında kibleyebilirdin yada kazene yazabilirdin.
Ama aradan kaç gün geçmiş arkadaşının yorumunun ardından o msjı alıntılayıp bunu yazıyorsan ben art niyet ararım.
Ki kendi arkadaşların laf arasında ağzından küfür çıkarsa kiblermiydin orasıda muamma.
Bu arada kaç senelik üyeyim hala nerden kiblenir bilmem bi ara banada öğretin forumun ajanı kesilicem

Buradan uyardığımda bana ''sana ne oluyor sana mı battı '' tarzında yorumda bulunan şahıs,kim bilir özelden bana neler yazardı..

Bu sayfayı illa yorum atanlar mı takip ediyor ? Zamanım oldukça okuyorum bu konuyu.Bunun gibi daha nice konuları..

Bercesteye bakarsan kız benim arkadaş listemde..

Şimdi niye kibledin , nedne kibledin , kiblemekle ayıp ettin olaylarına döndürdün mevzuyu ..

Gerçekten sesli gülüyorum bu yazdığına..

Kimseye özelden uyarmak zorunda değilim . Yeri geliyor beni de topicten uyaranlar oluyor. Ben çıkıpta birine topicte ''sana battı mı'' demiyorum..

Ve ayrıca kimseyi yargılama hakkına sahip değilsin..

İyi forumlar düş..

benım yaptıgım yorumda kırıcı incitici nasıl bır cumle vardı da

berceste trıbe gırıp benı faceden arkadaslık lıstesınden cıkardı sasırdım dogrusu :)

neyse hıc sorun degıl ama berceste sana tavsıyem ,yapacagın seylerı ılerısını dusunupde

yapman .cunku hem yazdıklarından hem de verdıgın tepkılerınden goruyorum kı

fazlasıyla alıngan hassas bırısın .ılerıde pısman olmam dıye pesın hukumlu sımdıden

konusuyorsun ama hıcde davranıs bıcımın oyle demıyor .burada ıkı uc arkadas ozel

hayatını bu kadar desıfre etmenı dogru bulmadıgını soyledı dıye,kk uyelerıne kırılıp kızıp

uyelıgını ıptal ettırdın .ben ıncıtıcı tek bır cumle kullanmama ragmen benım yazdıgmada

kırılıp benı faceden sılmıssın .fazlasıyla hassas ve alıngan bır kısının pısman olmam

demesıde bır o kadar dusundurucu cıdden .neyse umarım suan kı heyecanın uzun surer .

gelecek umdugun gıbı olmaz ıse,verdıgın tepkılerden nasıl olacagını sımdıden tahmın

edebılıyorum .hersey ıstedıgın gıbı olması dılegıyle ...

Son düzenleme:
selam kızlar öncelikle buraya tesadüf eseri denk geldim... burdaki berceste diye bi arkadaşın yaptığı yorumları aşırı derecede müstehşen buldum...insan bu kadarda en ince ayrıntıya kadar herşeyini anlatır arkadaşşş şaşırdımm..hiç birinizle konuşmuşluğum sohbetim yok birbirmizi tanımıyoruz ama yinede görüşümü bildirmek istedimm... bu arada berceste arkadaş kafana göre burda fetva veremezsin... bende 4 sene eşimle sevgili olduk sonra RABBİM bizi kavuşturdu evliyiz 2 senelik... ama öyle mantıksız haraketler yapmadık ... hele hele pişman olacağımız haraketler hiç yapmadık..imam nikahı ne alaka nerden bileceksin onunla evleneceğinii erkeklerin yarısı cinsellik için evet der öyle bi duruma bide ilahiyat bitirmiş eminim sen onun kapısından bile geçmemişsindir neyse ALLAH sen ve senin gibileri ıslah etsinnn... yani bunları yazmadan duramazdımmm herkesten özür dilerimmm ...

Son düzenleme:
berceste okuyorsan takma ne olur kafana hiç bir şeyi kendini üzmeye değmez tatlım. Herkes istediği gibi kendini ifade edebilir diye sen canını sıkma

20 yasindaki kiza söylicegin bumu ? güzelce nasihat etmek varken
düsene bi tekmede bendenmi olsun dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…