- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.901
bu bizim topıgımız mı şaşkınım.topıkle alakası olmayan ınsanlar felan şaşırdım yanı...
bu işin bu boyutlara gelebılecegını hiç beklemıyordum...
arkadaslar bercesteyı onaylamıyor olabılırsınız ama henuz 20 yasında, gençliğinin verdiği bir hevesle buraya yazdı kibarca uyarabılırdınız yada özelden yazabılırdınız.heyecanını paylaşmak ıstedı..hepınız bırden yüklenerek onun hevesını kursagında bıraktınız üzdünüz elinize ne gectı?
samımı buldu burayı ama goruyorum kı hata yapmıs...
herkes farklı dusunebılır ama benım fıkrım bu sekılde...
kimseyi üzmeye hakkımız yokken gencecik bir kız bizim yüzümüzden ne kdar üzüldü. ben topikte yeni olmama rağmen herkesi çok sevmiştim. kızlar bercesteye ulaşma şansımız var mı varsa bana özelden mesaj atabilir misiniz?
Evet katılıyorum.. Herşey bir yana, zaten hassas bi insandı kimbilir ne kadar üzülmüştür şimdi..
ben çok üzüldüm okuyunca canım ya bu kadar yüklenmek kıza
Birazcık cesaretiniz olsaydı kız sorduğunda çıkıp söylerdiniz yada mesaj atardınız.. 3 5 kişi olunca mı dişinizi gösteriyosunuz ? Bu topiğe hiç uğramayanlar bile yorum yapmış. Berceste gitmek yerine onlara inat kalsaydı keşke...
kız çok kırılmış ve tek başına kalmış söylenen sözler karşısında hepimizin rahatsız olduğu şeyler oluyor esip gürlemekle yerine ifade edebilsek keşke.
Bu forumun bi üyesisin evet ama buraya hiç yazmadın ta ki böyle bi mezvu olana kadar
Ne kadar ilginç.Rahatsız olduğun halde gelip okuman ve bir tek bu konu için bu topikte yorum yapman.
Evet burası uzun süredir ilişkisi olup evliliğe adım atmamış olanların topiği zira burda insanlar gelip rahat rahat çevresindekilere anlatamadıklarını anlatıyor.
İyi gününü kötü gününü heycanını mutluluğunu üzüntüsünü paylaşıyor bi nevi hayatını döküyor buraya.
Bu kadar meraklıysanız bizim burdaki yazdıklarımıza sende katılsaydında en azından sadece bu yorumla çıkmasaydın karşımıza rahatsız olduğun halde insanların hayatlarını merak edip okumak güzel de bu rahatsızlığını sende özel msjla bercesteye iletebilirdin dimi?
Bu arada en son üyeliğin silinmişti senin dimi?
Tükürdüğünü yalayarak siteye dönen kişi sensin sanırım.
-Bu sitede hemen hemen her konuyu okurum, takip ederim..Katılım sağlamıyorum diye, rahatsız olduğum bir konuda yorum hakkımı elimden kim alıyor? Siz mi? Siz bu forumun ağaları mısınız?
-Berceste kimdir tanımam...Paylaştığı özel detaylar bu konuya uygun değildi..Okurken 32 yaşında evli bir kadın olarak son derece rahatsız oldum...Bunun için +18 bölümü mevcut..Site yönetimi yeşillik olsun diye mi açmış o bölümü?
Eminim o bölümde bu detayları paylaşsaydı, hepiniz topa tutardınız bu 20 yaşında kızımızı...
Son olarak, bu yaşıma kadar bir defa olsun tükürdüğümü yalamadım...Bilmediğiniz konular hakkında, ileri geri yorum yaparak yapmaya çalıştığınız nedir?
Anladım yönetimin gölgesisiniz, ama ışığınız yanlış yerden vuruyor...Sınırınızı bilin...
Margarikotin
o alıntıladığın yorum kaç gün öncesine aitti.
Eğer sen düzgün bi şekilde uyarmak isteseydin bercesteyi ona özel msj atardın ve onu uyarırdın.
Eğer ters bi cevabında yada herhangi ters bi tavrında kibleyebilirdin yada kazene yazabilirdin.
Ama aradan kaç gün geçmiş arkadaşının yorumunun ardından o msjı alıntılayıp bunu yazıyorsan ben art niyet ararım.
Ki kendi arkadaşların laf arasında ağzından küfür çıkarsa kiblermiydin orasıda muamma.
Bu arada kaç senelik üyeyim hala nerden kiblenir bilmem bi ara banada öğretin forumun ajanı kesilicem
selam kızlar öncelikle buraya tesadüf eseri denk geldim... burdaki berceste diye bi arkadaşın yaptığı yorumları aşırı derecede müstehşen buldum...insan bu kadarda en ince ayrıntıya kadar herşeyini anlatır arkadaşşş şaşırdımm..hiç birinizle konuşmuşluğum sohbetim yok birbirmizi tanımıyoruz ama yinede görüşümü bildirmek istedimm... bu arada berceste arkadaş kafana göre burda fetva veremezsin... bende 4 sene eşimle sevgili olduk sonra RABBİM bizi kavuşturdu evliyiz 2 senelik... ama öyle mantıksız haraketler yapmadık ... hele hele pişman olacağımız haraketler hiç yapmadık..imam nikahı ne alaka nerden bileceksin onunla evleneceğinii erkeklerin yarısı cinsellik için evet der öyle bi duruma bide ilahiyat bitirmiş eminim sen onun kapısından bile geçmemişsindir neyse ALLAH sen ve senin gibileri ıslah etsinnn... yani bunları yazmadan duramazdımmm herkesten özür dilerimmm ...